If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък се чудя къде е (Mad Boy)беше реставратор на класики и имаше много интересни негови теми със снимков материал в миналото.Нещо подобно на Венци от класик раздела.
Сигурно е пиян и беси поредния мотор на кестена пред тях Иначе се подвизава чат пат в Класик кар форума.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Макар и слабо да го познавам....според мен Петър си е готин пич......и не е незабележим щом още го коментирате
Никой не в твърдял, че е незабележим, но.. Кажи ми какво да направя, задето не изпитвам вина, поради обстоятелството, че не ми липсва хич?
Достатъчно е, че му почесвам егото, повдигайки тази тема чат-пат, мисля
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Сега се сетих за един многоуважан член на този форум който отдавна не се е вясвал тук pr_00f .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Получава се малко като панахида - тъжен спомен, за геройски отпадналите в борбата за чистотата на форума, но пък имаше шоу, с всичките му положителни и отрицателни емоции.
Никой не в твърдял, че е незабележим, но.. Кажи ми какво да направя, задето не изпитвам вина, поради обстоятелството, че не ми липсва хич?
Достатъчно е, че му почесвам егото, повдигайки тази тема чат-пат, мисля
Баси...аз съм най ревностният защитник на неберемед)
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
Сега се сетих за един многоуважан член на този форум който отдавна не се е вясвал тук pr_00f .
То този колега и още някои други като него ,пишеха във форума само от позицията на модератори,за да избиват комплекси и да се правят на мъже,или по точно да се чувстват мъже,ма от както им духнаха под опашките,просто няма какво да пишат.
Напоследък се навъдиха едни модератори, с които няма шоу - няма интрига и човек не може да се скара с тях.
Друго си е да струи адреналин от монитора - по-добре скандали тук, околкото по домовете и в службата на потребителите.
Старуха
Не споменавай напразно името модераторско и не си прави кумири с него .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Напоследък се навъдиха едни модератори, с които няма шоу - няма интрига и човек не може да се скара с тях.
Друго си е да струи адреналин от монитора - по-добре скандали тук, околкото по домовете и в службата на потребителите.
Никога не обобщавай
AR 145 1.4 TS - ex
Далеч съм от мисълта да обобщавам - това са едни хронични закономерности и може би трябва да се поизострят малко отношенията, за да стане форума по-посещаем.
Далеч съм от мисълта да обобщавам - това са едни хронични закономерности и може би трябва да се поизострят малко отношенията, за да стане форума по-посещаем.
Виж сега.
Аз нямам време да пъдарствам.
Преспокойно мога да съм гад, но не ми се занимава - имам си други приоритети.
И не възнамерявам да заживея тук.
AR 145 1.4 TS - ex
Виж сега.
Аз нямам време да пъдарствам.
Преспокойно мога да съм гад, но не ми се занимава - имам си други приоритети.
И не възнамерявам да заживея тук.
Comment