If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Добре, че идиота не е взел два сплайса - щеше да излезе едни 10к напред . .....
Оня ден разбили мазето на тъщата на брат ми. Взели 2 10-литрови туби от минерална вода пълни с ... вода Дедото си носи вода от село в туби, ама апашите явно знаят, че продава ракия и са си мислели, че нея взимат.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Ха знам го тоя офис за интернет.Майка ми живее на Щерев. В интерес на истината съседния офис до мен го "тупнаха",полиция ала балаЗагуба на време и омазани врати с чернилка която не се чисти Кражбите са се увеличили!
RUNNING WILD,
Преди 12 години ми откраднаха нисан силвия скайлайн в Лозенец. Открадна го известен човек ( в средите )с прякор Тухата. Познаваме се с него, използвал е момента и ми е откраднал ключа - така го взе. Писнах в 4-то, даже казах, кого подозирам. След една седмица, мой познат от квартала видял колата в близост до 107-мо у-ще на един паркинг. Отидох, видях я, но щото имаше жалба, трябваше да викна полицаите. Дойдоха, не ми разрешиха да я доближа, 1 час по-късно дойде паяк, вдигна колата и на Развигор хоп - с лепенки.
Взех си колата, ама знаеш ли след колко време ?? 5 месеца колата вися на паркинга във Враня, като преди това 2 месеца на Развигор.
Да ти кажа ли как си я взех?? Да ти кажа ли, че като вдигнаха колата, видях състоянието и - нямаше нищо счупено и откраднато. Съжалявам, че тогава не съм бил на тоя акъл, за да направя снимки. Колата беше ожулена през цялата дясна част, петата джанта липсваше, акумулатора също, едното ми огледало незнайно как беше счцупено, и куп още други леки неща, които не помня. Писах 3 жалби, едната депозирах в 4-то, другата директно в Софийско. Писах и жалба в районна прокуратура, ефект знаеш ли какъв имаше ? Никакъв.
Ако зависеше от мен и при обира на офиса, нямаше да викам куките, ама шефа ми, така е преценил , така е напарвил.
През годините два пъти са ми обирали апартамента, нито един път не съм пискал по полиции, но и двата пъти съм намирал крадците и съм си връщал по един, или друг начин вещите.
Както и да е, темата я пуснах с умисъл, ако някой живее в Слатина и случайно разпознае човека, просто да ми каже.
като прякор се сещам само за на Гиздов малкият брат но аз не съм го виждал от поне 12-13 години,той малко странно говори като циганите хапаратура,хиляда марка е такива,беше перде едно време ходеше с електрошок и газов пистолет,ако си я върнал на откуп без да пищиш нямаше да ти я запечатат и да ти я разглобят,ами като карате скъпи коли си ги застраховайте и си купете гаражи никой не е длъжен да бди над вашата собственост,за расфасоването ти вярвам случвало се е.тия нисани са рядки виждал съм един червен и един жълт,червения висеше по Овча Купел на Монтевидео и по центъра или па аз се бъркам с 350 тката,ама сега чета и се сещам че щом ти е откраднал ключа ти си я застраховал с определен брой ключове в полицата и като не можеш да ги покажеш мисля че не ти важи застраховката за кражба поне така беше едно време точно по тоя период демек ти си си виновен за кражбата.
като прякор се сещам само за на Гиздов малкият брат но аз не съм го виждал от поне 12-13 години,той малко странно говори като циганите хапаратура,хиляда марка е такива,беше перде едно време ходеше с електрошок и газов пистолет,ако си я върнал на откуп без да пищиш нямаше да ти я запечатат и да ти я разглобят,ами като карате скъпи коли си ги застраховайте и си купете гаражи никой не е длъжен да бди над вашата собственост,за расфасоването ти вярвам случвало се е.тия нисани са рядки виждал съм един червен и един жълт,червения висеше по Овча Купел на Монтевидео и по центъра или па аз се бъркам с 350 тката.
Точно за Светльо говорим. Когато го имах аз, имаше в София общо с моя 4 . Червен - в Иван Вазов, бял - на един арабин от Симеон, жълт - от Младост 3 (собственика беше близък с Тошко Балев ) и синия беше мой.
Обаче бая не си прав с това купете си гаражи. Ако трябва за всяка кола гараж, то няма да остане улица в тая София. Застрахован беше ... във Вис - Юпитер тогава .. е к`во.... кел файда
И не е ставало въобще въпрос за откуп.. в последствие се разбра, че я е взел ей така.. да се пошматка из България . Той нямаше кола по онова време, имаше някакво квадратно ванче, викаше му аквариума. Не го помня какво беше .
П.П. За ключа си прав, пиехме една нощ в Марая и там го е свил.
как и да е,е щом се познаваш с Тошко Балев той е добър човек малко злоупотребяват по вестниците с него малко черен го изкарват незаслужено ама нали трябва да си запълнят каретата на вестниците с атрактивните за момента,аз съм му може би от близките хора доста години имам прекарани с него много забавен човек с уникално чувство за хумор и магнит за жени,е не знам за какво я е взел може да е искал да се изфука пред някое гадже,прав съм човек всичко струва пари като имаш стандарта да караш такова возило за ония години трябвало е да помислиш къде живееш,а като е била в ВИС какво ти отговориха за откраднатия ключ че не важи полицата предполагам.
как и да е,е щом се познаваш с Тошко Балев той е добър човек малко злоупотребяват по вестниците с него малко черен го изкарват незаслужено ама нали трябва да си запълнят каретата на вестниците с атрактивните за момента,аз съм му може би от близките хора доста години имам прекарани с него много забавен човек с уникално чувство за хумор и магнит за жени,е не знам за какво я е взел може да е искал да се изфука пред някое гадже,прав съм човек всичко струва пари като имаш стандарта да караш такова возило за ония години трябвало е да помислиш къде живееш,а като е била в ВИС какво ти отговориха за откраднатия ключ че не важи полицата предполагам.
Въобще и не съм ходил да я обявявам. Знаех, че нищо няма да стане. Тошко не ми е приятел, познавахме се преди 13-14 години покрай тогавашната ми приятелка. С брат му Радо се познавам по-добре, въпреки че тогава не бяхме в цветущи отношения - тогавашната ми му е била преди това на него приятелка. ( е след мен се сгаджалоса, дори омъжи за Иван Кубинеца ) , въртят се в кръг нещата . Тошко знам, че е пич, били сме заедно в компания и знам какъв веселяк е... тогава беше де .
Въобще и не съм ходил да я обявявам. Знаех, че нищо няма да стане. Тошко не ми е приятел, познавахме се преди 13-14 години покрай тогавашната ми приятелка. С брат му Радо се познавам по-добре, въпреки че тогава не бяхме в цветущи отношения - тогавашната ми му е била преди това на него приятелка. ( е след мен се сгаджалоса, дори омъжи за Иван Кубинеца ) , въртят се в кръг нещата . Тошко знам, че е пич, били сме заедно в компания и знам какъв веселяк е... тогава беше де .
сещам се може би говориш за Маряна,е как и да е да са шастливи хората пък другото,Кубинеца сега си има детенце рядко го засичам,Радо знаеш къде е...да не си един с черна коса нисичък караше едно ауди черно комби или се бъркам?една нощ идвахме май до вас с Боян Русия за нещо си ама май в Лозенец беше в една кооперация?
Comment