Известие

Collapse
No announcement yet.

Shell V-Power

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на ОМВ откакто мои колега зареди и верно че калибрите харчат ама да даде 20 разход на сто извън града като преди тва е давала 9-10 някак е много странноо,чух за някви легенди че наливат топъл бензин парите лъжат ч е е пълен и като истине разход 20 на 100км
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от GALIN4O Покажи съобщение
      със v power 100 от Shell моята баба върви осезаемо по добре в сравнение със всички други марки и октани които съм слагал

Какъв разход ти дава с този бензин ?

Comment

точно не мога да кажа защото не съм го засичал, но по моя преценка е същото както и при другите, макар че съм чувал че би трябвало да е по малък
        A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Да споделя и моето впечатление. От около 3 седмици слафам от Еко 95 Plus и мога да кажа, че колата работи по-тихо, ускорява по-добре абе като цяло има подобрение.

Comment

Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщение
            Какъв разход ти дава с този бензин ?
            Ако търсиш икономическа изгода трудно можеш да я откриеш в краткосрочен план. В първите няколко резервоара можеш да усетиш само шоуто, ако колата ти е в ред - ако не ти е в ред колата каквото и да и сложиш все няма да върви, а пък и икономията ще ти куца. Или кратко казано - трябва да ти е в ред колата за да усетиш екстрите, които ти дава този бензин.
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:53.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Working...
            X