Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като стана въпрос за жените... Може ли тая мандракука да се сложи така, че да се включва с копче под седалката - ква е идеята - като возя жената си карам спокойно, пък като кача някой засукана мацка, натискам копчето, газ до ламарината да не може си вземе въздух и като натисна спирачката, циците да изскачат на предния капак... Ма не знам колко коня ще трябва се смятат за ефекта...
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
      Като стана въпрос за жените... Може ли тая мандракука да се сложи така, че да се включва с копче под седалката - ква е идеята - като возя жената си карам спокойно, пък като кача някой засукана мацка, натискам копчето, газ до ламарината да не може си вземе въздух и като натисна спирачката, циците да изскачат на предния капак... Ма не знам колко коня ще трябва се смятат за ефекта...
      За по - сигурно вземи два. И понеже петака е редови, най - добре ще е да се вържат последователно.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
        Не по принцип, а по правило.Ти си безпринципен
        Леко и ти си за наказание, но не си познал. Аз принципи си имам ама на тебе не са ти ясни.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          Леко и ти си за наказание, но не си познал. Аз принципи си имам ама на тебе не са ти ясни.
          И аз имам някакви впечатления все пак.С времето и действията се вижда кой какъв е
          А за наказания съм сигурен, че ми знаеш мнението.
          Все тая.... използвах темата за да си поспамя и аз, а не да си лафя с теб
          Пожелавам весели празници на всички!
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
            И аз имам някакви впечатления все пак.С времето и действията се вижда кой какъв е
            А за наказания съм сигурен, че ми знаеш мнението.
            Все тая.... използвах темата за да си поспамя и аз, а не да си лафя с теб
            Пожелавам весели празници на всички!
            Направо си въздържай да пишеш най-добре

Весели празници!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
              пък като кача някой засукана мацка, .
              последно........някой или някоя
              2011 Giulietta MA-ex
              1995 155 1.8 TS 8V
              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

http://prodavalnik.com/avtomobilna-v...rivo-i22308921

aз съм с това от половин година! Ефекта е УаУ!
                силно препоръчвам!
                разходите ми намаляха с 20%!

имам още един джокер с който намалям още 20-25% от разхода.... ако някой иска мога да споделя
                Last edited by cvetelin; d.m.y г., 17:56.
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Чух, че трябвало някаква допълнителна система за смазване да се сложи. Ментетата нямали такава, а ги мажели с грес за лагери и за това много бързо се разваляли!!! Така че не се учудвайте като си купите менте за 40лв. и нямате системата за смазване!

Някой знае ли какво масло трябва и колко допълнително струва системата, че да си направя сметката.

П.П Да поръчам количества......
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Чух, че трябвало някаква допълнителна система за смазване да се сложи. Ментетата нямали такава, а ги мажели с грес за лагери и за това много бързо се разваляли!!! Така че не се учудвайте като си купите менте за 40лв. и нямате системата за смазване!

Някой знае ли какво масло трябва и колко допълнително струва системата, че да си направя сметката.

П.П Да поръчам количества......
                    Аз обикновенно ги мажа с маргарин, но препоръчвам краве масло, в краен случай става и със свинска мас, но трябва предварително да я сгрееш на около 70-80 градуса. Също така може да ползваш мазнината от печени ребра, обираш ги с една филия, и намазваш турбинатора, но внимавай да не попадне лютеницата върху перките, защото ще омекне киселото зеле.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Аз обикновенно ги мажа с маргарин, но препоръчвам краве масло, в краен случай става и със свинска мас, но трябва предварително да я сгрееш на около 70-80 градуса. Също така може да ползваш мазнината от печени ребра, обираш ги с една филия, и намазваш турбинатора, но внимавай да не попадне лютеницата върху перките, защото ще омекне киселото зеле.
                      Свинската мас е само за лятото - зимата е най-добре пача или в най-лошия случай гъша мас. Така мазането при ниски температури е по-добро и са чисто натурални, а не презрян крекинг.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Някои вече си е монтирал турбинатор, много е доволен от нагревателя на свинската мас който е монтиран в парното на турбонираната му Алфа.
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=82656&page=2
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 20:30.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Някои вече си е монтирал турбинатор, много е доволен от нагревателя на свинската мас който е монтиран в парното на турбонираната му Алфа.
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=82656&page=2
                          Да, а от духалките падат пръжки поръсени със шарена сол.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=cbGWgvJN1_8
                            Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                            Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                            Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Аз пък си мисля, че подобна тема и то в такъв главен раздел на форума е абсолютно НЕДОПУСТИМО да има!!!
                              sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                                Аз пък си мисля, че подобна тема и то в такъв главен раздел на форума е абсолютно НЕДОПУСТИМО да има!!!
                                Сигурно продаваш конкурентен продукт и затова... Темата е невероятно полезна, стотици, ако не хиляди, се информираха за това чудно устройство и си го монтирахме. По-полезна беше само темата на един колега, който продаваше на части - поисках да ми отреже кило-кило и половина от коляновия вал, но за съжаление тази тема не я виждам повече, а и отговор не получих...

Comment

Working...
                                X