Като стана въпрос за жените... Може ли тая мандракука да се сложи така, че да се включва с копче под седалката - ква е идеята - като возя жената си карам спокойно, пък като кача някой засукана мацка, натискам копчето, газ до ламарината да не може си вземе въздух и като натисна спирачката, циците да изскачат на предния капак... Ма не знам колко коня ще трябва се смятат за ефекта...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеКато стана въпрос за жените... Може ли тая мандракука да се сложи така, че да се включва с копче под седалката - ква е идеята - като возя жената си карам спокойно, пък като кача някой засукана мацка, натискам копчето, газ до ламарината да не може си вземе въздух и като натисна спирачката, циците да изскачат на предния капак... Ма не знам колко коня ще трябва се смятат за ефекта...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеНе по принцип, а по правило.Ти си безпринципен
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеЛеко и ти си за наказание, но не си познал. Аз принципи си имам ама на тебе не са ти ясни.
А за наказания съм сигурен, че ми знаеш мнението.
Все тая.... използвах темата за да си поспамя и аз, а не да си лафя с теб
Пожелавам весели празници на всички!sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеИ аз имам някакви впечатления все пак.С времето и действията се вижда кой какъв е
А за наказания съм сигурен, че ми знаеш мнението.
Все тая.... използвах темата за да си поспамя и аз, а не да си лафя с теб
Пожелавам весели празници на всички!
Весели празници!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениепък като кача някой засукана мацка, .2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
http://prodavalnik.com/avtomobilna-v...rivo-i22308921
aз съм с това от половин година! Ефекта е УаУ!
силно препоръчвам!
разходите ми намаляха с 20%!
имам още един джокер с който намалям още 20-25% от разхода.... ако някой иска мога да споделяLast edited by cvetelin; d.m.y г., 17:56.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Чух, че трябвало някаква допълнителна система за смазване да се сложи. Ментетата нямали такава, а ги мажели с грес за лагери и за това много бързо се разваляли!!! Така че не се учудвайте като си купите менте за 40лв. и нямате системата за смазване!
Някой знае ли какво масло трябва и колко допълнително струва системата, че да си направя сметката.
П.П Да поръчам количества......Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЧух, че трябвало някаква допълнителна система за смазване да се сложи. Ментетата нямали такава, а ги мажели с грес за лагери и за това много бързо се разваляли!!! Така че не се учудвайте като си купите менте за 40лв. и нямате системата за смазване!
Някой знае ли какво масло трябва и колко допълнително струва системата, че да си направя сметката.
П.П Да поръчам количества......
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАз обикновенно ги мажа с маргарин, но препоръчвам краве масло, в краен случай става и със свинска мас, но трябва предварително да я сгрееш на около 70-80 градуса. Също така може да ползваш мазнината от печени ребра, обираш ги с една филия, и намазваш турбинатора, но внимавай да не попадне лютеницата върху перките, защото ще омекне киселото зеле.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНякои вече си е монтирал турбинатор, много е доволен от нагревателя на свинската мас който е монтиран в парното на турбонираната му Алфа.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=82656&page=2Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеАз пък си мисля, че подобна тема и то в такъв главен раздел на форума е абсолютно НЕДОПУСТИМО да има!!!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
Comment
Comment