Известие

Collapse
No announcement yet.

Сгради предвидени за принудително събаряне?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Еми тоя Пламен, на който боравиш с прякора така смело Ако не сте първи приятели, не е гот да знаеш.
    Ти да не си на принципа "страх лозе пази"....господин модератор.......споменах, че не е по темата....за което ти трябва да съблюдаваш....но явно ти е по интересно да се ровиш в лайната.......и да се месиш в разговора м/у колеги.......обръщението ми беше към Куку.....с теб не съм искал да разговарям......но нали си с зеленичко трябва да въведеш ред))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Ти да не си на принципа "страх лозе пази"....господин модератор.......споменах, че не е по темата....за което ти трябва да съблюдаваш....но явно ти е по интересно да се ровиш в лайната.......и да се месиш в разговора м/у колеги.......обръщението ми беше към Куку.....с теб не съм искал да разговарям......но нали си с зеленичко трябва да въведеш ред))
      Мене ме остави зелен ли съм пембен ли съм, само уточнение исках. Сега чакаме ако продавача е Пламен да ни светнеш интересни подробности за него, ма като гледам по линковете дори не си го и виждал, защото го няма на тех, на Кики да помогнеш, не за друго.
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:34.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Мене ме остави зелен ли съм пембен ли съм, само уточнение исках. Сега чакаме ако продавача е Пламен да ни светнеш интересни подробности за него, ма като гледам по линковете дори не си го и виждал, защото го няма на тех, на Кики да помогнеш, не за друго.
        Кики ако иска да му помогна, ще се обърне лично към мен.....просто невиждам къде си ти .....изказах се по темата, както и ти.....но не съм се мешал в твоето изказване....направи го и ти същото....не бъди любопитен и не се интересувай от подробности, който не те засягат!
        Весели празници....

Comment

Продавача не е нито Килията, нито Шпингето
          Помещението е преместваема конструкция (хале) и няма нотариален акт, а се продава с фактура от юридическо лице. Винаги е било негова собственост и едва ли ще е обект на някакви съдебни спорове или претенции от трети лица.
          Същинската покупка на халето не ме притеснява, притеснява ме общината и за това ми се иска да проуча въпроса, НО не директно, а дискретно....
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Продавача не е нито Килията, нито Шпингето
            Помещението е преместваема конструкция (хале) и няма нотариален акт, а се продава с фактура от юридическо лице. Винаги е било негова собственост и едва ли ще е обект на някакви съдебни спорове или претенции от трети лица.
            Същинската покупка на халето не ме притеснява, притеснява ме общината и за това ми се иска да проуча въпроса, НО не директно, а дискретно....
            Какво точно те притеснява от Общината.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Притеснява го мястото, тоез земята на която е издигнато халето.........да не се наложи след покупката да го демонтира и прибере на склад, вместо да го полузува....
              Ако предишният собственик има действащ договор за наем,трябва да купиш и фирмата му с която има договор с общината, или да работиш от нейно име......иначе нещата се усложняват.....нов договор....преди се правеха търгове за такива места....нови кандидати и т.н.....

Comment

Днес отивам на преговори с човека и се надявам да изчистим всички тези неясноти.
                Според него ще мога да подпиша нов договор с общината от името на собствената ми фирма, но да видим....
                sigpic

Comment

Чак сега разбирам, че това е постройка с временен статут и е с право на ползване на земята за определен срок - нещо от рода на таканареченото "тротоарно право".
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Working...
                  X