If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еми тоя Пламен, на който боравиш с прякора така смело Ако не сте първи приятели, не е гот да знаеш.
Ти да не си на принципа "страх лозе пази"....господин модератор.......споменах, че не е по темата....за което ти трябва да съблюдаваш....но явно ти е по интересно да се ровиш в лайната.......и да се месиш в разговора м/у колеги.......обръщението ми беше към Куку.....с теб не съм искал да разговарям......но нали си с зеленичко трябва да въведеш ред))
Ти да не си на принципа "страх лозе пази"....господин модератор.......споменах, че не е по темата....за което ти трябва да съблюдаваш....но явно ти е по интересно да се ровиш в лайната.......и да се месиш в разговора м/у колеги.......обръщението ми беше към Куку.....с теб не съм искал да разговарям......но нали си с зеленичко трябва да въведеш ред))
Мене ме остави зелен ли съм пембен ли съм, само уточнение исках. Сега чакаме ако продавача е Пламен да ни светнеш интересни подробности за него, ма като гледам по линковете дори не си го и виждал, защото го няма на тех, на Кики да помогнеш, не за друго.
Мене ме остави зелен ли съм пембен ли съм, само уточнение исках. Сега чакаме ако продавача е Пламен да ни светнеш интересни подробности за него, ма като гледам по линковете дори не си го и виждал, защото го няма на тех, на Кики да помогнеш, не за друго.
Кики ако иска да му помогна, ще се обърне лично към мен.....просто невиждам къде си ти .....изказах се по темата, както и ти.....но не съм се мешал в твоето изказване....направи го и ти същото....не бъди любопитен и не се интересувай от подробности, който не те засягат!
Весели празници....
Продавача не е нито Килията, нито Шпингето
Помещението е преместваема конструкция (хале) и няма нотариален акт, а се продава с фактура от юридическо лице. Винаги е било негова собственост и едва ли ще е обект на някакви съдебни спорове или претенции от трети лица.
Същинската покупка на халето не ме притеснява, притеснява ме общината и за това ми се иска да проуча въпроса, НО не директно, а дискретно....
Продавача не е нито Килията, нито Шпингето
Помещението е преместваема конструкция (хале) и няма нотариален акт, а се продава с фактура от юридическо лице. Винаги е било негова собственост и едва ли ще е обект на някакви съдебни спорове или претенции от трети лица.
Същинската покупка на халето не ме притеснява, притеснява ме общината и за това ми се иска да проуча въпроса, НО не директно, а дискретно....
Притеснява го мястото, тоез земята на която е издигнато халето.........да не се наложи след покупката да го демонтира и прибере на склад, вместо да го полузува....
Ако предишният собственик има действащ договор за наем,трябва да купиш и фирмата му с която има договор с общината, или да работиш от нейно име......иначе нещата се усложняват.....нов договор....преди се правеха търгове за такива места....нови кандидати и т.н.....
Днес отивам на преговори с човека и се надявам да изчистим всички тези неясноти.
Според него ще мога да подпиша нов договор с общината от името на собствената ми фирма, но да видим....
Чак сега разбирам, че това е постройка с временен статут и е с право на ползване на земята за определен срок - нещо от рода на таканареченото "тротоарно право".
Comment