Известие

Collapse
No announcement yet.

Стругар в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е от нивелиране. Заради големия луфт зъбното колело играе и се променя линията на ремъка.Губи съосност при захапва с ръба ремъка.
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Comment

Моята пекарна е на почти две години,в повечето дни прави по два хляба,доста често и други тестени изделия.Може да се каже че спира само нощем от време на време.Обикновено децата ми умират за топъл хляб с шарена сол за закуска
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Моята пекарна е на почти две години,в повечето дни прави по два хляба,доста често и други тестени изделия.Може да се каже че спира само нощем от време на време.Обикновено децата ми умират за топъл хляб с шарена сол за закуска
        Вчера сложихме ронена чубрица в тестото, пробвай.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          най-малкия лагер с вътрешен диаметър 8мм е 688ZZ .
          ф вътре-8мм , ф вън-16мм , ширина 5мм, двустранно капсулован цена ~левче. ако има място за него, най-добре ще стане.
          иначе всеки стругар ще може и ще се съгласи да ти изработи втулка и цената предполагам ще е 5-10лв.
          Колев ако разбираш от лагери май имам един виещ съм го напълнил с боклуци на една макара ама е малък да разглобя и да видя какви надписи има и да ти пиша?

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Стругар и то добър ама наистина добър до бензиностанцията на Шел на Сливница.Малко след Кенара
            Или в старите сервизи срещу общината в шекер маала,ама не знам дали е останал жив стругар.
            Може ли по-подробно да обясниш къде се намира, че и на мен ми трябва добър стругар за едни мои си глупости "Разходих се" със стрийт вю-то, но нищо не открих...
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Сещам се за един гараж на гърба на Шел -
              ул. Илийчо П. Илиев №20, 1309 София, жк Банишора, Сердика

може би за него става въпрос.
              Alfa Romeo 1.8 TS `98
              sigpic

Comment

улица „Илийчо П. Илиев
                Click image for larger version

Name:	ScreenShot001.jpg
Views:	1
Size:	99.1 Килобайта
ID:	2332296

Стругарите са с наследствен занаят
                Баща и син,като бащата е на 80+ години и все още е на струга.Навремето бяха до базите на ВиК в Зона Б18.
                На табелата има стелка и се вижда само СТР

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                Сещам се за един гараж на гърба на Шел -
                ул. Илийчо П. Илиев №20, 1309 София, жк Банишора, Сердика

може би за него става въпрос.
                Точно за тях става дума
                Last edited by Linkestis; d.m.y г., 17:05.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Благодаря
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    Колев ако разбираш от лагери май имам един виещ съм го напълнил с боклуци на една макара ама е малък да разглобя и да видя какви надписи има и да ти пиша?
                    ми сваляш го, гледаш какво пише на него и отиваш в магазина. мисля оста е на 4мм щото купувах такива малки лагери и продавача ме пита за въдици ли ги вземам.
                    ако не можеш да намериш, дай номера и ще го видим.
                    точка

Comment

Working...
                    X