Не е от нивелиране. Заради големия луфт зъбното колело играе и се променя линията на ремъка.Губи съосност при захапва с ръба ремъка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стругар в София
Collapse
X
-
Моята пекарна е на почти две години,в повечето дни прави по два хляба,доста често и други тестени изделия.Може да се каже че спира само нощем от време на време.Обикновено децата ми умират за топъл хляб с шарена сол за закускаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеМоята пекарна е на почти две години,в повечето дни прави по два хляба,доста често и други тестени изделия.Може да се каже че спира само нощем от време на време.Обикновено децата ми умират за топъл хляб с шарена сол за закускаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениенай-малкия лагер с вътрешен диаметър 8мм е 688ZZ .
ф вътре-8мм , ф вън-16мм , ширина 5мм, двустранно капсулован цена ~левче. ако има място за него, най-добре ще стане.
иначе всеки стругар ще може и ще се съгласи да ти изработи втулка и цената предполагам ще е 5-10лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСтругар и то добър ама наистина добър до бензиностанцията на Шел на Сливница.Малко след Кенара
Или в старите сервизи срещу общината в шекер маала,ама не знам дали е останал жив стругар."Разходих се" със стрийт вю-то, но нищо не открих...
'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
улица „Илийчо П. Илиев
Стругарите са с наследствен занаят
Баща и син,като бащата е на 80+ години и все още е на струга.Навремето бяха до базите на ВиК в Зона Б18.
На табелата има стелка и се вижда само СТР
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеСещам се за един гараж на гърба на Шел -
ул. Илийчо П. Илиев №20, 1309 София, жк Банишора, Сердика
може би за него става въпрос.Last edited by Linkestis; d.m.y г., 17:05.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеКолев ако разбираш от лагери май имам един виещ съм го напълнил с боклуци на една макара ама е малък да разглобя и да видя какви надписи има и да ти пиша?
ако не можеш да намериш, дай номера и ще го видим.точка
Comment
Comment