Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за "оглед" на BMW в Пловдив?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега, обади се и ходи разгледай ето тази : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5csks3

Паркират я на Константин Величков, малко преди Сливница.
    За мен това е много добре гледана кола при това със запазен класически вид.

Искрено се смях на написаното за телефона и Волгата.
    Колеги, разбирам, че това е форум на алфа, но честността изисква да уважаваме един от най-добрите автомобили излизали в бизнес класа.
    Last edited by Maximus; d.m.y г., 09:46.
    За пореден път аз влизам в бой.
    Последният истински сега предстои.
    За такъв ден живей.
    За такъв ден умри.

Comment

Много добре си се насочил към модел - комфорт,мощност,динамика от всичко има по много в този автомобил.Но от Труд аз и дъвки не бих си купил.По-добре търси нещо от частно лице като това например: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5azpx0

Comment

Сребристата я знам, но определено не струва 9000лв. още повече пък 11000лв., с каквито и джанти да я обуят.
        Другата в Добрич изглежда добре, но е по-скъпа, на другия край на България е, а рисковете за скрити дефекти си остават.
        Сега влизам в Македония и като се върна ще отида до Пловдив да погледна първо нея, а после ще го мисля
        sigpic

Comment

автокъщтите на Карловско шосе село Труд са си като останалите нема никва разлика с Горубляне,няколко пъти сме спирали да гледаме и си има коли за всеки джоб,а наште фокусници тука на Горубляне са много читави нали нема що кола дето е падало дърво върху нея и е усукана от удар се тегли на дозер и кво ли не и за една седмица е на пистата била е на зъболекар на бабичка човека е умрял човека е в затвора на човека му трябват пари човека се развежда с жена си иначе нема да я продаде никога и тн,колите дето не се продадат тука и висят неколко месеца отиват в провинцията а тия дето не се продадат там идват тука и така,в Дупница и Кюстендил си разменят коли като ние едно време на картинка на дъвки турбо,мене ако питаш Куко кво ти хареса на снимка тегли ли те на некъде като я видиш отивай и гледай и взимай,коли са едната ще е за шарнир другата за термостат голема работа си мачкаш асфалта с баварише машина верге и си свиркаш,затъмняваш задните джамове си земеш тъмни очила е ела щи дам лепенка на корпуса да спираш да не ти дигат колата по зоните и като слезеш от колата и те гледат киселите дупета да им кажеш тарикатската-че ви избием бе мишки...и си ти бате нема кой да ти земе точка на гъзария.
          Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Сребристата я знам, но определено не струва 9000лв. още повече пък 11000лв., с каквито и джанти да я обуят.
            Другата в Добрич изглежда добре, но е по-скъпа, на другия край на България е, а рисковете за скрити дефекти си остават.
            Сега влизам в Македония и като се върна ще отида до Пловдив да погледна първо нея, а после ще го мисля
            Виждал ли си я от близо?
            Трудно е да и се открият забележки.
            А и доколкото знам е на частно лице, не я купуваш от джамбазин.
            За 2000 лв отгоре може да си спестиш доста главоболия.
            За такъв ден живей.
            За такъв ден умри.

Comment

Да ти кажа честно, тази кола се продава повече от година, само спират обявата и после пак я пускат.
              Гледал съм я няколко път, защото всеки ден минавам по два-три пъти покрай нея и определено бих могъл да намеря забележки, ако се задълбая, но дори да беше перфектна - салона си остава изцяло син, което не бих могъл да преглътна
              А и както казах вече, високата цена в България не гарантира качество. Преди година искаха 13'000лв. за нея - ако беше толкова хубава ще ше да е продадена отдавна.
              Както и да е, аз не бързам и ако не си харесам кола сега, ще чакам да изпадне читава бройка на нормална цена.
              sigpic

Comment

един приятел има една 740 ка фул екстри освен да го питам дали няма да я дава
                alfa 164 t.s ex
                tipo 2,0 16v turbo ex
                opel astra amnesia ex
                megane 2 ex
                alfa 159 jtd ех
                audi A6/S TQ 330+
                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Да ти кажа честно, тази кола се продава повече от година, само спират обявата и после пак я пускат.
                  Гледал съм я няколко път, защото всеки ден минавам по два-три пъти покрай нея и определено бих могъл да намеря забележки, ако се задълбая, но дори да беше перфектна - салона си остава изцяло син, което не бих могъл да преглътна
                  А и както казах вече, високата цена в България не гарантира качество. Преди година искаха 13'000лв. за нея - ако беше толкова хубава ще ше да е продадена отдавна.
                  Както и да е, аз не бързам и ако не си харесам кола сега, ще чакам да изпадне читава бройка на нормална цена.
                  Това вече е нещо друго.
                  Проблемът е синият салон.
                  Тази кола е добра, а аз твърдя, че разбирам от този модел.
                  Надявам се знаеш, че с този модел рискуваш много при покупка от автокъща?
                  Сигурно знаеш.
                  Няма да се натрапвам повече, успех с покупката.
                  Препоръчвам ти да купиш кола от частно лице.
                  Това го препоръчвам точно за този модел.
                  Ще спестиш 2 000 лева, ама после може да боли за 5 000.
                  Успех.
                  За такъв ден живей.
                  За такъв ден умри.

Comment

Според теб, кое освен скоростите може да ме доведе до ритуално самоубийство, при евентуален проблем?
                    sigpic

Comment

Батка,ако си заинтригуван от тая в Добрич мога да мина да я огледам,а ако с тея номера е в движение и да я закарам при един авер с сервиз,дето трудно някой ще го подведе
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Кики, що не си внесеш по поръчка, ми се занимаваш с глупости.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

S8 vs 740
                          www.facebook.com/workshox

Comment

Нямам време да се занимавам с внос, наистина!
                            А съм прекалено мнителен, за да очаквам, че някой друг ще свърши работата коректно.

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                            Нека първо видя пловдивското и ще реша след това
                            sigpic

Comment

ОК,ако решиш само кажи
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

ей го бре къпано е лачо от секъде...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X