Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за "оглед" на BMW в Пловдив?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

2007 имах такава 7-ца, ама дизел - 730 . За 6 месеца да си призная я спуках от каране, към морето и обратно по компютър с 130 на автопилот ми даде 5.1 разход. Единственото , което и се случи ( така и било писано ) е, че едната нафтова помпа се прееба точно като се връщахме от морето. Добре, че бяхме вече в София пред дома на едно от момичетата , които бяха с мен, та я заебах в Лозенец за през нощта. Иначе това е кола, която би ти била вярна много дълги години.
    Жалко, че тази вече не съществува.
    Attached Files

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Знам така е, ама няма читави
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Знам така е, ама няма читави
        Ти успя ли да стигнеш до Пловдив защото...... обявата изчезна.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Гледам че БМВ си търсиш ако ти харесва имам много читаво на реални километри и с пълна сервизна история http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...704&f1=details
          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Обикновено така се получава, много чудене, маене и накрая някой я отнесе...

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Ти успя ли да стигнеш до Пловдив защото...... обявата изчезна.
              Еееееееееее Аз не съм се чудил - бях в Македония и нямаше кога, а като си дойдох нямах време и бях намислил да отида в понеделник, да мога направо да извадя транзитни номера и да си тръгна с нея, че ако отида веднъж на оглед и после се върна да я купувам, търговеца ще разбере, че ми харесва и няма да отстъпи нищо от цената.....
              Да му е@б майката!!!!!!

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:48 ----------

П.П.
              5-цата не ми харесва, иначе имам откъде да взема хубава.
              sigpic

Comment

по принцип безпристрастно казвам че БМВ най много се стараят в 5 та класа това е кралското число и най добрите модели на баварците са 5 та серия ако щеш от джанти Алпина до М пауър пакет,идеята е че 5 та серия ги изтегли на пред концерна и тя си е тяхна разработка те не плащат и не купуват сами си разработват, и сега по улиците е бъкано с 88-89-93 5 та серия а 7 ма серия от тези години можеш да видиш една през 1 година време.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Еееееееееее Аз не съм се чудил - бях в Македония и нямаше кога, а като си дойдох нямах време и бях намислил да отида в понеделник, да мога направо да извадя транзитни номера и да си тръгна с нея, че ако отида веднъж на оглед и после се върна да я купувам, търговеца ще разбере, че ми харесва и няма да отстъпи нищо от цената.....
                  Да му е@б майката!!!!!!

---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:48 ----------

П.П.
                  5-цата не ми харесва, иначе имам откъде да взема хубава.
                  Кикиии, ще дойдеш на мойто накрая.
                  Намирай някой да ти внесе един бумер и не се занимавай с глупости.
                  Ей го на - кеф ти риба, кеф ти паламуд
                  http://suchen.mobile.de/auto/search....mbitCountry=DE
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                  X