верно е тука е ментето на ментето,и аз за у нас само стоки от вънка от прах за пране до сапуни и консерви,на скоро не знам дали гледа хванаха в Пловдив фабрика за детски храни и перилни препарати и какво ли не ментета.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на обувки за планина
Collapse
X
-
Хубави планинарски обувки под 250 лв няма.
Аз имам обувки от 70 лв имам и такива от 450 лв. Разликата е от небето до земята.
С тия от 70 лв. по острите каманаци в планината живота им е 30-40 часа ходене макс и им се преебават подметките. Отделно, че краката ти стават на пихтия.
Ако походите с хубави обувки, после няма да искате други.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеХубави планинарски обувки под 250 лв няма.
Аз имам обувки от 70 лв имам и такива от 450 лв. Разликата е от небето до земята.
С тия от 70 лв. по острите каманаци в планината живота им е 30-40 часа ходене макс и им се преебават подметките. Отделно, че краката ти стават на пихтия.
Ако походите с хубави обувки, после няма да искате други.
Е, не споря, че по скъпите са по хубави, ама много зависи и къде и колко се ходи.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеА Йети ходи бос
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
за Йети не знам с какво гура по гората ама виж го нашия с какво препуска по гората,не знам ако го питаме какви обувки препоръчва за планина какво ще отговори,скоро не съм го чувал беше пострадал нещо преди година и нещо му звънях,та ето на вашето внимание корифея на обувките за планина Коцееее Босияяяяя...
http://www.bulphoto.com/events/3639/
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИмам и аз няколко чифта.С едни китайски, подметка вибрам (взех ги за 25 лв промоция от магазините Биг шоп, вече ги няма) съм ходил на бая места, включително и двудневен поход до заслон Ботев, не са мръднали.
Е, не споря, че по скъпите са по хубави, ама много зависи и къде и колко се ходи.Lexus IS200
Comment
-
Верно е, аз 50-е години не можах да се науча да ходя бос по горещия пясък ти искаш от ей тъй по голи чукари.Па ако знайш къв кеф е да настъпиш току що хвърлен фас че и да ти влезе между пръстите.Все едно да настъпиш еректирал таралеж.Заеби тез мечти.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
трябва да ти кажа че е лошо човек да се учи да ходи бос дори в тях,няма човек къде да ходи без чехли или бос и да не е с напукани пети,преди казах за здраве и бъбреци и тн,хората от едно време викат че като ходиш бос се каляваш и било полезно за краката обаче е точно толкова полезно колкото и ако ходиш на ръце,освен напукани пети ти влиза всичко в порите и гъбички и какво ли не и тая мръсотия си я носиш у вас на леглото,за контузии е ясно неизбежно е,аз съм се резал зверски преди като съм газил в блата и езера и реки на какво ли не стъкла консерви капачки стари куки и тн и повече бос в водата не щото може са се срежеш и ще усетиш щипане след 10 мин като почервенее водата около тебе много е лошо и опасно,преди 3 години си срезах и крака и ръката жестоко като паднах от едни камък се хлъзнах на Тунджа на един преливник до Жребчево щото зор да минеш през реката да не те видят рибите,та по-добре с обувки винаги е по-добре в всяка ситуация и нестинарка да си пак е по-добре.
Comment
-
Моето мнение е, че има доста сносни планински обувки на нормални цени, а че има и скъпи е ясно.
Ако ходиш редовно няма да питаш на общи приказки, какъв чизмяк да сложиш.Така че отговаряме на човека.
Всеки си обува, каквото му е удобно, иначе почва поредната пишкомерница.
Аз понеже ходя по планини и гледам стари планинари (истински туристи) - голяма част ходят с едни прости, стари неща, ама това не им пречи да преджапат редовно кой да е чукар. Но не пречи и който иска да си купи обувки за 1000 лева, като му е мерак, може и отгоре.Last edited by fred; d.m.y г., 11:49.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Ето ги обувките :
http://prodavalnik.com/lovni-obuvki-...siya-i41951821
За любител, тези според мен са префректни. Хем не са скъпи, хем ще свършат работа и за по сериозни предизвикателства, ако някога се отвори възможност.
А, Дахщайн са си обувки от всякъде.Lexus IS200
Comment
Comment