If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ае добро добро ама колко добро може да е тва мазерати а?
Доста над масовата представа на българина за спортна кола.
е то ако питам всеки обикновен българин без грам въображение защо ми казва че Калибрата и Тиграта са спортни коли
Щото все пак опелски коне...всички знаем силата на германската машина
Ква сила бе - то има един читав опелски двигател и то щото не е разработка на Опел. И силата се крие в килограмите на купето
Да ти кажа ли колко добро може да е - ами може да не е най бързото , най - най ...ама е Мазерати. Изработва се ръчно и индивидуално за всеки клиент.
То и Ролс Ройс и Бентли има по бавни от Опел и по нискотехнологични от Мерц - ама е Ролс Ройс
П.П. Ама какво да обяснявам на човек мислеш Мазерати за Френска кола - виж си предното мнение - нарече мазерати френска кола - Голям си разбирач
Първоначално публикувано от Woodstock
Е сигурно ще да е така...аз обаче много се кефя на коли с недоизмислени задни седалки. Колицата сигурно ще е добра, но все пак..."French car!"
Не сте чели мниня в тунинг форума за Мазерати тия там са луди. Аз искренно пожелавам на всички да стигнат такова ниво че да си купят такава машина пък да видиме тогава на калибрата или на гоуфа кабрио са по добри задните седалки
ае добро добро ама колко добро може да е тва мазерати а?
Доста над масовата представа на българина за спортна кола.
е то ако питам всеки обикновен българин без грам въображение защо ми казва че Калибрата и Тиграта са спортни коли
Щото все пак опелски коне...всички знаем силата на германската машина
Ква сила бе - то има един читав опелски двигател и то щото не е разработка на Опел. И силата се крие в килограмите на купето
Да ти кажа ли колко добро може да е - ами може да не е най бързото , най - най ...ама е Мазерати. Изработва се ръчно и индивидуално за всеки клиент.
То и Ролс Ройс и Бентли има по бавни от Опел и по нискотехнологични от Мерц - ама е Ролс Ройс
П.П. Ама какво да обяснявам на човек мислеш Мазерати за Френска кола - виж си предното мнение - нарече мазерати френска кола - Голям си разбирач
Първоначално публикувано от Woodstock
Е сигурно ще да е така...аз обаче много се кефя на коли с недоизмислени задни седалки. Колицата сигурно ще е добра, но все пак..."French car!"
Виж ся адаш, тва е цитат от едно предаване наречено Top Gear, казан по адрес на Фиат, ако си чувал за него де! На мен ми е ясно що за кола е Мъзиратиту, споко Аиде със здраве и наздраве!
На мен дизайна на това Мазерати не ми харесва много.Отпред ми прилича на Ягуар ХК ,а отзад са взели назаем стоповете от новото Мондео и са ги обърнали(Тъжно но факт)
На мен дизайна на това Мазерати не ми харесва много.Отпред ми прилича на Ягуар ХК ,а отзад са взели назаем стоповете от новото Мондео и са ги обърнали(Тъжно но факт)
Стоповете верно приличат, ама за решетката колега не си прав.
Виж класическите модели Мазерати от 50-те и 60-те и ще разбереш, че това е класическата решетка. Не е тъжно и е факт.
sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Ууудсток ко стааа ве най-накрая, а за твоята кола говорят... де да знаеха че имаш мазерати.... ама твоето вече е старо..... хахахах.... дай и го на мен па си купи ферари най-накрая и без тва ти трябва червена кола не синя....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ууудсток ко стааа ве най-накрая, а за твоята кола говорят... де да знаеха че имаш мазерати.... ама твоето вече е старо..... хахахах.... дай и го на мен па си купи ферари най-накрая и без тва ти трябва червена кола не синя....
хахаха...тя вече е червена от кръвта на пешеходците Ферарито ще го поотложим малко, сега си тъся нещо по обикновено за работа, няква малолитражка - към 5-6 литра кошница
Comment