Известие

Collapse
No announcement yet.

Еее новото Мазерати ГрандТуризмо е супер!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

добро е и много хищно
    Първоначално публикувано от Galeano
    Първоначално публикувано от Woodstock
    ае добро добро ама колко добро може да е тва мазерати а?

Доста над масовата представа на българина за спортна кола.
    е то ако питам всеки обикновен българин без грам въображение защо ми казва че Калибрата и Тиграта са спортни коли
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
      добро е и много хищно

е то ако питам всеки обикновен българин без грам въображение защо ми казва че Калибрата и Тиграта са спортни коли
      Щото все пак опелски коне...всички знаем силата на германската машина
      Ум царува, ум робува, ум...белия делфин!

Comment

добро е и много хищно

Ква сила бе - то има един читав опелски двигател и то щото не е разработка на Опел. И силата се крие в килограмите на купето

Да ти кажа ли колко добро може да е - ами може да не е най бързото , най - най ...ама е Мазерати. Изработва се ръчно и индивидуално за всеки клиент.
        То и Ролс Ройс и Бентли има по бавни от Опел и по нискотехнологични от Мерц - ама е Ролс Ройс

П.П. Ама какво да обяснявам на човек мислеш Мазерати за Френска кола - виж си предното мнение - нарече мазерати френска кола - Голям си разбирач

Е сигурно ще да е така...аз обаче много се кефя на коли с недоизмислени задни седалки. Колицата сигурно ще е добра, но все пак..."French car!"
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не сте чели мниня в тунинг форума за Мазерати тия там са луди. Аз искренно пожелавам на всички да стигнат такова ниво че да си купят такава машина пък да видиме тогава на калибрата или на гоуфа кабрио са по добри задните седалки

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            добро е и много хищно

Ква сила бе - то има един читав опелски двигател и то щото не е разработка на Опел. И силата се крие в килограмите на купето

Да ти кажа ли колко добро може да е - ами може да не е най бързото , най - най ...ама е Мазерати. Изработва се ръчно и индивидуално за всеки клиент.
            То и Ролс Ройс и Бентли има по бавни от Опел и по нискотехнологични от Мерц - ама е Ролс Ройс

П.П. Ама какво да обяснявам на човек мислеш Мазерати за Френска кола - виж си предното мнение - нарече мазерати френска кола - Голям си разбирач

Е сигурно ще да е така...аз обаче много се кефя на коли с недоизмислени задни седалки. Колицата сигурно ще е добра, но все пак..."French car!"
            Виж ся адаш, тва е цитат от едно предаване наречено Top Gear, казан по адрес на Фиат, ако си чувал за него де! На мен ми е ясно що за кола е Мъзиратиту, споко Аиде със здраве и наздраве!

Comment

На мен дизайна на това Мазерати не ми харесва много.Отпред ми прилича на Ягуар ХК ,а отзад са взели назаем стоповете от новото Мондео и са ги обърнали(Тъжно но факт)

http://www.desktopmachine.com/framepic. ... &size=1024

Абе тия коли взеха да стават много еднакви
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
                На мен дизайна на това Мазерати не ми харесва много.Отпред ми прилича на Ягуар ХК ,а отзад са взели назаем стоповете от новото Мондео и са ги обърнали(Тъжно но факт)

Абе тия коли взеха да стават много еднакви

Разликата е там ,че на Масератито му стоят добре
                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Стоповете верно приличат, ама за решетката колега не си прав.
                  Виж класическите модели Мазерати от 50-те и 60-те и ще разбереш, че това е класическата решетка. Не е тъжно и е факт.
                  sigpic"
                  Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Ууудсток ко стааа ве най-накрая, а за твоята кола говорят... де да знаеха че имаш мазерати.... ама твоето вече е старо..... хахахах.... дай и го на мен па си купи ферари най-накрая и без тва ти трябва червена кола не синя....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                      Ууудсток ко стааа ве най-накрая, а за твоята кола говорят... де да знаеха че имаш мазерати.... ама твоето вече е старо..... хахахах.... дай и го на мен па си купи ферари най-накрая и без тва ти трябва червена кола не синя....
                      хахаха...тя вече е червена от кръвта на пешеходците Ферарито ще го поотложим малко, сега си тъся нещо по обикновено за работа, няква малолитражка - към 5-6 литра кошница

Comment

Working...
                      X