Първоначално публикувано от DerMeister
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся си работа :D
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениезаплатите вече започват дори за хора без опит(но знания) от 4 цифри!!!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеКъде? Кой град ?
Във Варна и Пловдив също има доста фирми, но търсенето на кадри не е толкова сериозно.
Но до сега не съм видял някой да тръгне да учи ИТ с надеждата после да се реализира в Полски Тръмбеж
Та с Плюсовете си идват и минусите.....Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеВ София разбира се - за съжаление реализация на други места почти няма.
Във Варна и Пловдив също има доста фирми, но търсенето на кадри не е толкова сериозно.
Но до сега не съм видял някой да тръгне да учи ИТ с надеждата после да се реализира в Полски Тръмбеж
Та с Плюсовете си идват и минусите.....
Comment
-
Спестени пари, които са на свършванеДа на 17 години станах студент за първи път. Започнах второто по време на първото. 1.Телекомуникационни технологии 2. Предприемачество и мениджмънт. А за собствения бизнес, без капитал е малко трудничко.
Рискувай!!!
Така или иначе с чакане няма да стане по-добреsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз пък да ти кажа, хич даже не е трудно, трябва само да се решиш.... и да имаш ясна представа за бъдещето де
Рискувай!!!
Така или иначе с чакане няма да стане по-добре///// А колкото до търсенето на ИТ-специалисти, не разбрахте ли че мениджърите имат бая братовчеди, братя сестри и стринки
Невероятно, но факт. Шуробаджанащината е на макс и всеки който търси подобна работа го знае
Да не говорим за бройката ИТ-специалисти, избълвани от академии и университети и количеството предлагани места
Alfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Може и някъде да има употреба на връзки, но определящи си остават способностите и знанията. Няма друг сектор в който да има по-голямо търсене на специалисти в момента.
Завършил си такава специалност, не би трябвало да е голям проблем да си намериш работа.
Вече ако търсиш директорски пост, е друг въпрос.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6omh Покажи съобщение///// А колкото до търсенето на ИТ-специалисти, не разбрахте ли че мениджърите имат бая братовчеди, братя сестри и стринки
Невероятно, но факт. Шуробаджанащината е на макс и всеки който търси подобна работа го знае
Да не говорим за бройката ИТ-специалисти, избълвани от академии и университети и количеството предлагани места
Относно Количеството места то е много по-голямо от избълваните качествени кадри кадри и така и ще остане още няколко години.
Без да се обиждаш ама ти май не си сред тях
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеИменно, София онли ... Ама София не прави БГ за съжаление, нищо че е голяма част нея.
Но може би трябваше да дефинираме ИТ , защото за мен лично ремонт на компютри или инсталации в малък град не се връзват с терминологиятаLast edited by AR147; d.m.y г., 21:28.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Хейтъри мейтъри, разбирачи и философи гоуемиЗа какво е форума, да си помагаме или да се храниме. Да не ви се налага в момента да търсите работа, камоли в джобса, където се генерират по стотици кандидати на обява за минути, защото има много предлагане разбирасе
МНОГО ВИ ЗДРАВЕ хейтъри мейтъри
Alfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6omh Покажи съобщениеХейтъри мейтъри, разбирачи и философи гоуемиЗа какво е форума, да си помагаме или да се храниме. Да не ви се налага в момента да търсите работа, камоли в джобса, където се генерират по стотици кандидати на обява за минути, защото има много предлагане разбирасе
МНОГО ВИ ЗДРАВЕ хейтъри мейтъри
Там за където си тръгнал, много от колегите тук се връщат.
Освен всичко останало ти липсва и възпитание, щом обиждаш хора, които добронамерено ти дават правилните насоки.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТам за където си тръгнал, много от колегите тук се връщат.
Освен всичко останало ти липсва и възпитание, щом обиждаш хора, които добронамерено ти дават правилните насоки.Last edited by sa6omh; d.m.y г., 21:46.Alfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Малиии ако бех ИТ....ама еле съм прост,та скоро гледах една обява за ИТ с гръцки език,заплата от 4до 8 бона.
....убу ми думаше мама да уча....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Учи яко .. учи за да не бачкаш .
И трето више да завършиш с това ти държание и самочувствие няма да те наеме никой или поне аз не бих те наел като ми нахвърляш нещата като в първия си пост и ми метнеш Академичното си CV .
И се насочи в една сфера и наблягай на нея като гледай да се задържиш няколко години .
Създай си контакти и име в сферата и когато станеш на 30 няма да си търсиш работа а ще отказваш .
Другия вариант е както казаха колегите напред - излизай навън . Патриотизма няма да ти храни семейството някой ден .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment