Аз пък не знам защо мислите че в чужбина е щастие и рози. Мина тая работа, сега на всякъде е тегаво и обикалят десетки хора без работа. А ако пращате колегата да спи под мостове и да работи на 5 места за жълти стотинки значи ви е сбъркана представата за добър живот. Той най-добре да не се отчайва и да не търси работа каквато и да е. Да вземе да си направи едно хубаво СВ и да го пуска само в проверени фирми и агенции
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся си работа :D
Collapse
X
-
Цитирам:
"...обиколих цялата страна(модифицирах софтуера на всяко едно ГТП в България) ..."
Колко време ти отне да обиколиш всичките ГТП ?
"За момента каквато и да е... просто трябва да се живее някак... А от личен опит обявите в jobs-а доникъде не водят... пускал съм хиляди cv-та и от тях получих обаждане само за престижната работа "разносвач на кетъринг". Не съм точно програмист . Занимавам се с тестване и настройване на софтуер И подготовка на хардуерни конфигурацииПоздрави!
"
Уж си притиснат до стената и спешно търсиш каквато и да е работа, а не ти харесва идеята да си разносвач на кетъринг?!
Струва ми се, че не са виновни автомобилната администрация или jobs-а, ами по-добре виж как си написал CV-то си, и малко "изпусни парата"...
Comment
-
"Колко време ти отне да обиколиш всичките ГТП ?"
Година и 4 месеца
"Уж си притиснат до стената и спешно търсиш каквато и да е работа, а не ти харесва идеята да си разносвач на кетъринг?!
Струва ми се, че не са виновни автомобилната администрация или jobs-а, ами по-добре виж как си написал CV-то си, и малко "изпусни парата"..."
Да, няма да се хвърля на това, а колкото до CV-то, прегледано е от университетски преподаватели и е добро ...Alfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Колега,
един безплатен приятелски съвет:
Хубаво е човек да има самочувствие. Лошото е когато то няма покритие!
П.С. Гледам, че си на 21 - 2 години в държавната администрация = 19 . Пишеш, че си работил в трезор, печатал си карти на здравната каса и т.н. ... Следователно образованието, което имаш е средно. Та с това средно образование искаш да си ако не директор, то поне мениджър?! С никакъв (2-те години на държавна служба е точно толкова) трудов опит?!
Comment
-
Не ми трябват оценки, нито искам да съм директор или мениджър... Просто искам труда на хората да бъде ценен и уважаван...Не съм работил в държавна администрация, а по проекти свързани с тях. Завършил съм средното си образование на 17 години и карам второ висше, колега... Просто е мъчно млад човек да иска да работи, но да няма тази възможност. Безработицата е убийствена, камоли в град в който живее цяла България... , но това разбирасе е много различна темаAlfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Виж ся и с 5 висши да си все тая, може и като портиер да работиш.Трябва сам да си го постигнеш.Дъщеря ми като завърши висшето/икономическо/ си работеше като касиерка на летището, сезонно.Търсеше работа по специалноста си ама нъц.Парадокса е че търсят хем млади хем с опит минимум 2-3 години, или не я устройваше заплатата.Докато не си намери 3 месечен стаж в една счетоводна фирма.Изкара го, пак се върна на летището и есента любезно я поканиха да стане част от екипа на фирмата.А таман беше решила че няма да и се обадят.И така започна като "заек", мина през много обучения и сега е старши одитор и взема много добри пари, четирицифрена сума.Но трябва да ти кажа че с много труд и учене се утвърди.Та търси, щото щанса някой да ти го поднесе на тепсия е малък.А ако намериш шанс на вънка не го пропилявай ами го хвани и го използвай в твоя полза.Тези които имаха ясна представа за какво отиват не се върнаха и няма да се върнат или ако направят ще е да си харчат парите тука.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
На мен ми е по-интересно, докато търсиш работа, от какво живееш?
Че като гледам май не си много на зор.....
П.П.
Чеки ся - след гимназията на 17г. веднага си влезнал в университет и на 21г. си завършил висше, а същата година си започнал и вече караш второ висше?
Па ти на фона на връстниците ти си направо вундеркинд - започвай собствен бизнес и не се занимавай с глупостиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНа мен ми е по-интересно, докато търсиш работа, от какво живееш?
П.П.
Чеки ся - след гимназията на 17г. веднага си влезнал в университет и на 21г. си завършил висше, а същата година си започнал и вече караш второ висше?
Па ти на фона на връстниците ти си направо вундеркинд - започвай собствен бизнес и не се занимавай с глупостиДа на 17 години станах студент за първи път. Започнах второто по време на първото. 1.Телекомуникационни технологии 2. Предприемачество и мениджмънт. А за собствения бизнес, без капитал е малко трудничко. ^^
Last edited by sa6omh; d.m.y г., 10:07.Alfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНа мен ми е по-интересно, докато търсиш работа, от какво живееш?
П.П.
Па ти на фона на връстниците ти си направо вундеркинд - започвай собствен бизнес и не се занимавай с глупости
В тоя живот трябва да си упорит като вол,инат и да се придържаш към приоритетите си.....иначе положението в страната ще те смачка.
Аз съм сигурен,че ще се намести и ще си намери каквото търси.
Това че пише във форума и си търси работа показва,че не го е срам и е смел.Друг е въпроса,че има надеждата тук някой да му помогне.......понеже сме едно семейство156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
П.П.
Па ти на фона на връстниците ти си направо вундеркинд - започвай собствен бизнес и не се занимавай с глупости
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеЗабравяш факта, че година и половина е обикалял всичките пунктове за ГТП в страната и в същото време е ходил на лекции, упражнения и т.н. .... Желая ти много здраве !!!
Last edited by sa6omh; d.m.y г., 13:05.Alfa Romeo 145 1.4TS
Comment
-
Преди да обвиняваш колега, по-добре погледни дали проблема не е в теб!
Аз само обобщавам фактите.
Успех и на теб!
Comment
Comment