Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си работа :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си работа :D

След две години съвместна работа с автомобилна администрация, останах без работа... направих им таблетите за листовки, обиколих цялата страна(модифицирах софтуера на всяко едно ГТП в България), но когато свърших работата се оказах много ненужен. Пренасях ценните пратки от стикери за прегледи, работих в трезор, дори печатах карти на здравната каса... и сега отново без работа... отникъде нищо ... някакви идеи ?
    Alfa Romeo 145 1.4TS

От това което си написал разбирам , че си програмист .
    Прегледа ли обявите в джобса ,тук или в другите сайтове за обяви за работа .
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

Каква работа търсиш?
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

За момента каквато и да е... просто трябва да се живее някак... А от личен опит обявите в jobs-а доникъде не водят... пускал съм хиляди cv-та и от тях получих обаждане само за престижната работа "разносвач на кетъринг". Не съм точно програмист . Занимавам се с тестване и настройване на софтуер И подготовка на хардуерни конфигурации Поздрави!
        Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Ти на 21 ако не можеш си намери работа аз на 51 какво да кажа.Джобса е пълен шит, поне във Варна основно се въртят дузина фирми през 2-3 месеца.Така и при тази безработица не можаха си намерят кадърни служители.Бегай от тука човек, не прави моята грешка да повярваш че в Бг нещо ще се промени и ще се случи.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Хаха... Ужас... От малък живея с тази идея, че няма да напусна родината за нищо на света... Успех на всички ... в нашето положение !
            Alfa Romeo 145 1.4TS

Comment

Не си правя майтап, не се хващай за какво да е , веднъж влезеш ли във въртележката няма излизане.Дръж си на труда, инвестирай в софтуер в собствената ти глава, вземи нещата в свои ръце не разчитай на работодатели.Немаш си идея колко бързо се изнизват годините.Не ти казвам да се отречеш от България, никой няма ти даде медал за патротизъм.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Братовчед ми също пуска много обяви от джобса и инженер.бг . И накрая точно от там си намери работа пос специалността . Не се отчайвай !
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                sigpic

Comment

Не бива млад,интелигентен и разумен човек,заради някакви патриотични принципи да си съсипва живота в пропадналата ни държавица.И аз преди десетина(12) години си виках "а,къде ще ходя бе,я какво си ми е добре",хем тогава ходех командировки постоянно в немско и виждах как би трябвало да живее един нормален човек.Но си държах на моето и не се набутах където трябваше.И сега осъзнавам грешката си и се опитвам да си я поправя,но вече е и много трудно,особено като се налага да си далеч от семейството,жена,дете и т.н.
                  Та с две думи,колега,ориентирай се хубаво и гледай нещата в перспектива,защото един ден ще има хора за които ще отговаряш и те ще са зависими от теб.
                  Успех.
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Значи и аз така мислех-когато се отказах от зелената крата за САЩ, но и сега не съм сигурен че ми се напуска България, въпреки всичко.Не става дума и само за патриотизъм, просто има много други неща, които оказват влияние, с годините се усилват.
                    Още повече пък, познавам разни млади люде, които завършиха по чужбина и сега си живеят и работят тук.Да, взимат по-малко пари отколкото другаде, но пък тук и живота е по евтин.Трети пък се върнаха и т.н., свят широк - хора всякакви.
                    И ние вървим по пътя, по който са минали всчики преди нас.Половин Италия, Ирландия (там може и да са повече), Полша, Испания, Португалия и прочее са се пръснали по света.
                    Моят съвет към колегата е първо да завърши нещо, свързано с това, което обича да прави, а после да решава къде и как да работи и живее-важното е да има възможност за избор.
                    А относно съветите да заминеш-виж първо дали тоя, който те съветва го е направил....., съвети лесно се дават.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:07.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Просто продай каквото можеш, купи си билет за колкото се може по-далеч и изчезвай от тая помия тука!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И аз да ти го кажа.Бягай от тука като си млад, не прави и моята грешка да останеш.И не си мисли че ще се оправи нещо, аз така си мислех и твърдях ,че не екъсно никога да заминеш...................и се събудих близо до 40г.
                        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                        156 1,8ТS-99 ......
                        EX
                        159 1,9 JTD-08

Comment

Има нещо сбъркано тука.
                          Точно в ИТ сектора , даже няма и нужда да пускаш СВ - Рекрутърите сами те намират ако имаш Линктин.

Не зная какво визираш под тестване на софтуер - но ако си QA явно просто не можеш да пишеш СВ , защото търсенето е ОГРОМНО.

ПС: Колеги стига сте пъдили младежта - утре кой ще ви изработва пенсиите.В чужбина не винаги е толкова розово колкото си мислим.Като сложим и това че сме сами като кучета.....разликата много често е в това че там определени Нови стоки са по достъпни , но цената на живота е много по висока.
                          Last edited by AR147; d.m.y г., 23:59.
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                            Има нещо сбъркано тука.
                            Точно в ИТ сектора , даже няма и нужда да пускаш СВ - Рекрутърите сами те намират ако имаш Линктин.

Не зная какво визираш под тестване на софтуер - но ако си QA явно просто не можеш да пишеш СВ , защото търсенето е ОГРОМНО.

ПС: Колеги стига сте пъдили младежта - утре кой ще ви изработва пенсиите.В чужбина не винаги е толкова розово колкото си мислим.Като сложим и това че сме сами като кучета.....разликата много често е в това че там определени Нови стоки са по достъпни , но цената на живота е много по висока.
                            +1 за QA 1100 1200 1300 лева ги предлагат в миг, дори на хора който нямат опит.

П.С. Докато не хванем да си напишем на едната ръка името на другата кръвната група, и вместо да правим мирни протести не ги изхвърлим тия нагляри дето само ни крадат няма да се оправим! Ясно е че с добро няма да стане, кучето си лае кервана си върви.
                            145 1.7 16V Boxer

Comment

аз ще предложа една по-работеща тактика в търсенето:

имаш интернет, разравяш всички фирми в бранша, след това всички, които имат досег с бранша и гледаш по техните сайтове, големите пускат обяви по своите сайтове и ако не си намерят нещо, в краен случай прибягват до джобса
                              също в капитал кариери се пускат свестни обяви

за съжаление не мога да помогна практически, нашата фирма все програмисти търси

ако искаш за чужбина - направи си добър профил в линктин, за да те хънтват, а вече и български фирми ровят за кадри там
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                              X