Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си работа :D

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sa6omh Покажи съобщение
    ///// А колкото до търсенето на ИТ-специалисти, не разбрахте ли че мениджърите имат бая братовчеди, братя сестри и стринки Невероятно, но факт. Шуробаджанащината е на макс и всеки който търси подобна работа го знае Да не говорим за бройката ИТ-специалисти, избълвани от академии и университети и количеството предлагани места
    Ти живееш в някаква паралелна вселена.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Малиии ако бех ИТ....ама еле съм прост,та скоро гледах една обява за ИТ с гръцки език,заплата от 4до 8 бона.
      ....убу ми думаше мама да уча....
      Тея заплати вече са илюзорни ,но ги има тук таме, но такива от 1,5-2 вече не е толкова трудно да бъдат взимани....
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Сашо (предполагам така се казваш), един съвет от мен, батка - докато чакаш, нищо няма да се промени.... ама съвсем нищо!
        Капитала да ти е проблем - потребителски, студентски и прочие кредити раздават на куцо, кьораво и сакато!
        Щом твърдиш, че имаш акъл - действай

Разбираш от софтуер - отвори си фирма за поддръжка на ГТП пунктове (всичко свързано със софтуера на подобни машини) и започни да ги обикаляш, да предлагаш абонамент, примерно. И без друго си ходил да ги настройваш ти, значи те познават и може лесно да преговаряш за поддръжката.
        Да не се размечтавам много, ама ако решиш, защо да не се опиташ да станеш вносител на такава техника - намери производител, пиши писмо, ако трябва палиш лоу-кост и отиваш на среща.....
        Никак не е трудно, брато, ама никак! Само тряба да поискаш

Или в случай, че не ти се занимава със собствен бизнес - зарови се в интернет, провери, кои са фирмите вносители на таква техника и потърси работа при тях.
        sigpic

Comment

Куку, това е съвет! 100% съм съгласен с чакане и пускане на СВ-та стават нещата, но бавно. Добри кадри се търсят, въпроса е че вече са доста намалели, а тези които знаят че са добри искат и нормалните заплати.

Само ще добавя и за другите:
          1. Заплати в ИТ бранша по 5-8к. са само за хора, които имат много знания, умения, опит и са ги натрупали с доста труд на подходящото място.

2. Гледам тука се дават съвети за емигриране.... ми има два варианта:
          Първи - отиваш там и учиш, завършваш магистратура, научаваш отлично езика и стартираш работа там и ще има вероятност за добра реализация
          Втори - седиш си тука, работиш 2-4 или повече години за да натрупаш знания, опит и научаваш езика и отиваш там сертифициран и подготвен.

Другото е отиваш зад граница, без език, без опит и кой знае какви знания и взимаш пари, колкото и в България ще можеш да изкараш след 3-6 месеца четене.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Working...
          X