Значи днес е някъв шибан ден.Дъщеря ми първо искам жанти, после не искам жанти, лети разбира се.После искам фотоапарат, ама сега го искам веднага го искам.Та ме замъкна в Технополис въпреки протестите ми че нищо не отбирам от тази техника.Имаме един който взе да прави мизерии и понеже ще ходи във Великобритания та се наложи покупка на нов.Ще ходи на 1 май, ама траяше точно днес преди 11 часа да се купи.
Та взехме това - http://www.canon.bg/For_Home/Product...Shot_SX160_IS/ Идеята беше да е до 300лв, да е компактен а не да виси на врата като на германски турист, да може да прави снимки с приближение, щото стария не ги правеше като хората, времето между две снимки да е възможно по-малко, освен това стария правеше 30-40 снимки и сменяш батериите.Пробвахме какви ли не и евтини и скъпи презареждащи ама кой знае каква разлика нямаше,явно консумацията му е голяма, пък може и дане го употребяваме правилно, ама така или иначе и екрана му взе да изчезва от време на време.По високия клас не ги гледахме щото едно че са обемисти и второ никой не е такъв фотограф че да си заслужава парите.Та, колко съм се прекарал че да знам какво и колко да пия.

Comment