Известие

Collapse
No announcement yet.

ОТ ДНЕС ФАРОВЕТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    Ако искам да си троша главата тва си е моя работа.Тва че съм без колан не създа опасност за останалите участници в движението
    За участниците в движението не създава, но предполага по-големи травми, съответно по-скъпо лечение. Следователно повече бюджетни пари за ликвидиране на щети, породени от гевезелък, които биха могли да идат за нещо по-смислено (също като случая с никотиновите болести, наркоманиите и т.н.). Тва го вмятам само за принципа де, хич не ща да коментирам дали въобще има сми да се плащат данъци и да се прайм на загрижени данъкоплатци в нашта сладка държавица

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

"Фаровете помагат на дълъг път, да винаги карам с тях, но при градски условия фаровете не подобряват начина на шофиране на другите около нас."

най-вярното мнение по въпроса ( според мен )

Аз по принцип отивам и малко по-далече ,и мисля че никой няма право да ме задължава да карам с колан в града . Ако искам да си троша главата тва си е моя работа.Тва че съм без колан не създа опасност за останалите участници в движението . Ако искат всички да са с колани да направят автомобила да не може да пали без да си щракнал колана . За извън града е друга работа , там колана е задължителен .

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
        "Фаровете помагат на дълъг път, да винаги карам с тях, но при градски условия фаровете не подобряват начина на шофиране на другите около нас."

най-вярното мнение по въпроса ( според мен )

Аз по принцип отивам и малко по-далече ,и мисля че никой няма право да ме задължава да карам с колан в града . Ако искам да си троша главата тва си е моя работа.Тва че съм без колан не създа опасност за останалите участници в движението . Ако искат всички да са с колани да направят автомобила да не може да пали без да си щракнал колана . За извън града е друга работа , там колана е задължителен .
        колега по един и същ начин можеш да се претрепеш извънграда и в града! аз лично не виждам логика да караш без колан в града а извънградско да го слагаш
        Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

Пуснатите фарове са много полезни както през нощта така и през деня,защото колите се виждат от далече и е по малкавероятността да стане ПТП

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

я успокой топката
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
            X