Предишната ми кола беше дизелова и определено съм на мнение, че най читавата нафта беше ОМВ. Ако съм сипвал спокойно нещо друго то е Лукойл.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дизел от къде
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз пък съм най-недоволен точно от горивата на Шел. Нафтата, която зареждам е най-често от Лукойл, и с тяхно гориво колата ми е най-икономична и върви най-добре. С Еко колата не върви лошо, но определено или лъжат с литража, или колата гори повече. Миналата година в 55 литра резервоар на вагончето от Екото пред завод Електроника ми сипаха 60Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАз пък съм най-недоволен точно от горивата на Шел. Нафтата, която зареждам е най-често от Лукойл, и с тяхно гориво колата ми е най-икономична и върви най-добре. С Еко колата не върви лошо, но определено или лъжат с литража, или колата гори повече. Миналата година в 55 литра резервоар на вагончето от Екото пред завод Електроника ми сипаха 60
ПП. Резервоара на 156 е или 63 или 66 литра.Не помня точно, но е над 60 л.Last edited by kokless; d.m.y г., 10:42.
Comment
-
Шел ми струва на джипа 4 бона, заради великата им нафта смених дюзи на 36 хил.километра и след това ми затлачиха с разни гадости засмукването от резервоара, поне лесно се почистиха нафтените парцали. Сипвайте смело и безотговорно.
п.с. Тая тема от къде я изровихте, хахахаLast edited by Pastora; d.m.y г., 11:28.Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАз също не съм доволен от шел.Зареждам или от Лук или от Еко.
ПП. Резервоара на 156 е или 63 или 66 литра.Не помня точно, но е над 60 л.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеБратушките друго викат50 литров е резервоара на Кросвагона.инфо
Това за 55-те литра го пишеше тук нейде из форума, ма знам ли. Трябва да си погледна user manual - a.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Димо Покажи съобщениеАз зареждам само от Лукойл.
От OMV - ако няма Лукойл, т. е. почти никога.
От Shell - ако няма Лукойл и OMV, т.е. никога.
Бензиностанциите OMV и Shell всъщност са ЕТ Пенчо, ЕТ Драганчо и т.н. Сите са на франчайзинг и си правят каквото си искат.
Не знам дали се заблуждавам, но на градско с половин резервоар сипан от Лукойл минавам с от 20 до 30 км. повече. А не е без значение и факта, че бензиностанциите и рафинерията имат обща шапка.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЗначи тия от Екото не са ме изпържилиТова за 55-те литра го пишеше тук нейде из форума, ма знам ли. Трябва да си погледна user manual - a.
Comment
-
Последните ми 2-зареждания бяха на Ромпртрол и ми светна лампата за вода в горивния филтър........
Сега като се замислих малко, миналата година пак след няколко последователни зареждания от същата бензиностанция, ми беше светнала лапата.........
Сега ще направя няколко последователни зареждания от ЕКО, та да видим...........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеНе знам какво харесвате на лукойл , като тяхното гориво е под всякаква критика . То дори не отговаря на стандарта (евро 5) , дококото знам лукойл прави евро 3 стандарт , ама си плащат по върховяте за да няма проблеми ...
Който и да питам все там зарежда нафта и никакви проблеми156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеПоследните ми 2-зареждания бяха на Ромпртрол и ми светна лампата за вода в горивния филтър........
Сега като се замислих малко, миналата година пак след няколко последователни зареждания от същата бензиностанция, ми беше светнала лапата.........
Сега ще направя няколко последователни зареждания от ЕКО, та да видим...........
Comment
Comment