Известие

Collapse
No announcement yet.

Бразилия 2014 !!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да гледаш безпомощния поглед на Роналдо,безценно.
    Дойчовци снощи направо ги разпиляха.
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
      А и немците имат още един такъв отбор на скамейката.....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Чекай малко...не бързай....това с Портогалия ясно....много егойсти имат в нападение......ама и тия скучни германци, много преобразени....харесаха ми как играят....
        Я кажи сега какво е ясно....да се обзаложим като хората.....защото гледам Мурджев претърпя провал в самото начало....
        Провал,провал,колко да е провал.Миналото световно,Испания пак започна със загуба,но после смазаха всичко до финала,никой не трябва да ги отписва,единствено ме притеснява че ако се класират втори,отиват на Бразилия-тях ще ги бутат до финала яко.Може да се каже,че те имаха най-тежък сезон от всички.Холандия ги утепа,не го очаквах,пък и с такъв резултат.На мен нещата там са ми ясни,всичко опира до сбърканите играчи,ама е така като се разчита на едни курви толкова години,и то от един определен отбор.Уважавам Дел Боске,но онази вечер направи много грешки,смени най-добрия си халф от 3-та,и всичко рухна.Шави все едно го нямаше,а Иниеста се скри на крилото,пък като се върна в центъра,сбърка всички топки.В същото време толкова добри играчи останаха в Испания-Иско,Карвахал,Негредо,Йоренте..................... .....

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
        Едно не мога да разбера,защо толкова хора мразят Роналдо ?????

П.С.Немците,един по дисциплиниран отбор може да ги бие спокойно.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И белгийците за малко да се изложат.....баси какво става на това световно ... яко веселба

Айде приятен латино-трилър !!!
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            И белгийците за малко да се изложат.....баси какво става на това световно ... яко веселба

Айде приятен латино-трилър !!!
            Белгийците на мен са ми скрития фаворит,мисля че втория мач ще изригнат.Няма отбор с повече млади таланти,които вече започнаха да впечатляват цяла Европа с играта си в клубните отбори.Явно са доста млади,за да започнат да играят като отбор все още ..

П.С.Бразилците снощи показаха,че всеки по-силен и дисциплиниран отбор ще ги обърне.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Белгийците на мен са ми скрития фаворит,мисля че втория мач ще изригнат.Няма отбор с повече млади таланти,които вече започнаха да впечатляват цяла Европа с играта си в клубните отбори.Явно са доста млади,за да започнат да играят като отбор все още ..

П.С.Бразилците снощи показаха,че всеки по-силен и дисциплиниран отбор ще ги обърне.
              За сега само немците и холандците показаха класа.....ама наистина по първите мачове едва ли може да се направят генерални изводи....

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                За сега само немците и холандците показаха класа.....ама наистина по първите мачове едва ли може да се направят генерални изводи....
                Не забравяй,че един отбор може да покаже класа,ако другия му позволи,а на тва световно има доста отбори,които знаят как се играе срещу доста класен съперник,вчера мексиканците го показаха.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Не забравяй,че един отбор може да покаже класа,ако другия му позволи,а на тва световно има доста отбори,които знаят как се играе срещу доста класен съперник,вчера мексиканците го показаха.
                  Днеска твоето отборче ако не бие ще ми преебат тотото Иначе Бразилия отива на Испания по всяка вероятност и ще ядат бои на почивки
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Днеска твоето отборче ако не бие ще ми преебат тотото Иначе Бразилия отива на Испания по всяка вероятност и ще ядат бои на почивки
                    Ще видим

Comment

• Христо Стоичков най-после разкри, че ФИФА определя кой ще бъде победителя на Световното!
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Провал,провал,колко да е провал.Миналото световно,Испания пак започна със загуба,но после смазаха всичко до финала,никой не трябва да ги отписва,единствено ме притеснява че ако се класират втори,отиват на Бразилия-тях ще ги бутат до финала яко.Може да се каже,че те имаха най-тежък сезон от всички.Холандия ги утепа,не го очаквах,пък и с такъв резултат.На мен нещата там са ми ясни,всичко опира до сбърканите играчи,ама е така като се разчита на едни курви толкова години,и то от един определен отбор.Уважавам Дел Боске,но онази вечер направи много грешки,смени най-добрия си халф от 3-та,и всичко рухна.Шави все едно го нямаше,а Иниеста се скри на крилото,пък като се върна в центъра,сбърка всички топки.В същото време толкова добри играчи останаха в Испания-Иско,Карвахал,Негредо,Йоренте..................... .....

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Едно не мога да разбера,защо толкова хора мразят Роналдо ?????

П.С.Немците,един по дисциплиниран отбор може да ги бие спокойно.
                        Тая вечер ще черпиш...биете Чили...ама след това не ги виждам испанците.....
                        А що се отнася до Роналдо....на мен ми се нрави като футболист....има хъс .....всички големи фотболисти са страни.....но ззавистници много и дебнат удобни моменти....да плюят ....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          Тая вечер ще черпиш...биете Чили...ама след това не ги виждам испанците.....
                          А що се отнася до Роналдо....на мен ми се нрави като футболист....има хъс .....всички големи фотболисти са страни.....но ззавистници много и дебнат удобни моменти....да плюят ....
                          Ама Чили май водят..............

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Бразилия май отива на Чили, а Испания - на Копакабана.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Има още, най малко 45 мин.....мое и да сте прави...ама айде наакрая ще коментираме...
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Бразилия май отива на Чили, а Испания - на Копакабана.
                                Е за тва не ги харесвам, че са лигльовци.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X