If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
междувременно реалистите в клуба си имат нови летни гуми, останалите карат 5 годишни 2ра ръка
Бате до миналата година и ти караше с гуми 2-ра употреба така че не лай много па и има хора които немогат да си позволят дда си купят гуми от 160-170 лв. нагоре/колкото са моя размер/Аз имах желание да си купя Максис даже се бяхме разбрали с бат Йонко но като ми каза че няма 195/55/15 се отказах и затова пак си купих гуми 2-ра ръка но смятам че не са лоши
П.С.Другата истина е че Кирето Василев ми даваше БФ Гудрич на 125 лв. гумата ма незнам защо се отказах и от тях
ми аз къде отричам че съм карал гуми 2ра ръка? точно затва правя разликата с новите, нищо друго, а бате ти йонко имаше в един момент 195.50 15" за ок. 80тина лева, което ако не е цена, незнам кво е
и моите гуми като си зех ддс-то ми стъпиха на ок. 110лв едната, а миналата година за втората ръка дадох по 80лв за една, е кажи ми сега как излиза сметката?
...па и има хора които немогат да си позволят дда си купят гуми от 160-170 лв. нагоре/колкото са моя размер/Аз имах желание да си купя Максис даже се бяхме разбрали с бат Йонко но като ми каза че няма 195/55/15 се отказах и затова пак си купих гуми 2-ра ръка но смятам че не са лоши ...
Проблемът е, че в този форум има хора с различни възможности, приоритети и т.н. и вкрайна сметка всеки си гледа от собствената камбанария. Виждаш, че за един 200 лв на гума е нормално, за друг - непосилна или немислина сума (предполагам, че става ясно разликата м/у непосилна и немислима ). Въпросът е всеки за себе си да намери най-доброто решение, а форумът е мястото, откъдето човек би трябвало да може да почерпи необходимата информация. Ясно е, че не може всички да се движим със сликове, колкото и спортни да са сърцата на колите ни
Първоначално публикувано от valjo
...и моите гуми като си зех ддс-то ми стъпиха на ок. 110лв едната, а миналата година за втората ръка дадох по 80лв за една, е кажи ми сега как излиза сметката?
Е това за мен си е една сериозна обосновка за избора на гуми. Аз лично споделям това мнение. Други явно не. Хора разни. Факт
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
размера е 195/60 14" и разбера се цената е основният фактор, това са цени с отстъпки от приятели , дано съм полезен, а като взема нещо, най-вероятно Yokohama A539 ще си кажа и мнението
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
размера е 195/60 14" и разбера се цената е основният фактор, това са цени с отстъпки от приятели , дано съм полезен, а като взема нещо, най-вероятно Yokohama A539 ще си кажа и мнението
Добър избор Много тиха гума. Не съм я пробвал на скорост в завои как е щото съм инсталирал такива на баничарката, а пък тя не е от най-стабилните возила
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
и моите гуми като си зех ддс-то ми стъпиха на ок. 110лв едната, а миналата година за втората ръка дадох по 80лв за една, е кажи ми сега как излиза сметката?
btw
завода в Тайван се казва: Cheng Shin TOYO Tire & Rubber co.
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Йонко, бате, не се хаби! Показателно е, че максис са си доста популярни из форума в момента, въпреки анти-рекламата, която им се прави. Ясно е, че те се правят в заводите на Тойо, ясно е, че шарката на MAZ1 е бивша шарка на Тойо.
Нека си купуват хората английски гудиър, френски мишлен, американски БФ гудрич т.н.
Иначе респект за ентусиазма ти да помагаш
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
добре де, а за Pirelli, нищо не казвате, а гледах по нагоре резултати от некви тестове и то швабски и гуметата им са все 1-2 място, а и примерно цената има не е никак висока. Примерно Pirelli P6 (http://www.pirellip6.com/index.html;jse ... estid=4297) им искат 105.00 лв, за размер 195х50/15...
Всичко друго е крап от мрака... фулди мулди японски един дол пластмасови дренки, който спори никога не е карал с тия гуми и не мое да каже
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
вчера си взех 4 нови гуми пирели
175/65/14 - 82Т за 77лв едната
честно казано ми се стори доста добра цена, от онзи център за гуми на околовръстното
като прибавя към тях нови винтили + секретни болтове) + реглаж на предница и за пиниз ги напалних с азот
целия кеф ми се варза за 350 лв
вчера си взех 4 нови гуми пирели
175/65/14 - 82Т за 77лв едната
честно казано ми се стори доста добра цена, от онзи център за гуми на околовръстното
като прибавя към тях нови винтили + секретни болтове) + реглаж на предница и за пиниз ги напалних с азот
целия кеф ми се варза за 350 лв
Е те таково животно нема ! Или не са нови, или не са Пирели! Лятото купихме Тойо 175/70/13 по 86 камъка едната, искаш да кажеш че Пирели са много по-евтини?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment