Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да си слагам вече летните гуми?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ами колега съвсем са си нови и пирели са си)
    случайно минах от там и си казах я да питам колко ли са гумите
    и влезнах с приказката дайте ми най добрите и ефтини гуми
    и ми ги показаха имаха само 20 бройки имат и по ефтини от друга марка но не помна каква...
    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

• @райчев

за дианата ли говориш?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
        ГУМИТЕ СА:

1. Бриджстоун
        2. Гуудиър
        3. Дънлоп
        4. Мишлем
        5. Пирели

Всичко друго е крап от мрака... фулди мулди японски един дол пластмасови дренки, който спори никога не е карал с тия гуми и не мое да каже
        ШШШШ не забравяй джапонската Йокохама. Много хубава гума ич нее мляс млясова
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
          @райчев

за дианата ли говориш?
          да точно за диана там ги взех
          Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

• КОНТИНЕНТАЛ НАД ВСИЧКО!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

ГУМИТЕ СА:

1. Бриджстоун
              2. Гуудиър
              3. Дънлоп
              4. Мишлем
              5. Пирели

Всичко друго е крап от мрака... фулди мулди японски един дол пластмасови дренки, който спори никога не е карал с тия гуми и не мое да каже
              брех, и това от 12 до 22 цола? и зимни и летни и секъф кеф?

наш ли, знаеш, че ти се кефя, отвореняк копеуе си, ама аре.... маалко да се пробваш и с мисленето, искаш ли ?
              помага отвреме на време
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Слагай Максис 22' и давай

имам си представа от едни други състезателни гуми и ми е ясно кое какво е!!!

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Слагай Максис 22' и давай

имам си представа от едни други състезателни гуми и ми е ясно кое какво е!!!
                  и тия в 7:30 сутринта в задръстването на симеон как са ??
                  отвореняк

Comment

• аз тогава спим, за алфата ми требват гуми за вечер, яки, на волвото съм с унироял и пирели

Comment

аз тогава спим, за алфата ми требват гуми за вечер, яки, на волвото съм с унироял и пирели
                      така, следкато НА ТЕБЕ ти требат, за специфични нужди, би ли си уточнил МАЛКО по-подробно мнението, example

"на не000 рацера, на 7.5J джанти, 195ци гуми, за гонки по улиците, класацията му е : ... 1.2. 3. 5 .....10"

а не от Господнята позиция, да се слави името Му , да ни занимаваш с пишман рацерски простотии?

Comment

ГУМИТЕ СА:

1. Бриджстоун
                        2. Гуудиър
                        3. Дънлоп
                        4. Мишлем
                        5. Пирели

Как си я направи тази класация....то от размер до размер има огромна разлика....да речем от 215/45/17 до 225/45/17 всичко се променя....

Да речем на супер спортните коли почти всички предпочитат Пирели като марка... Ферари Ф430 е с около 3 секудни по-бързо с Пирелати от колкото с Бриджстоун....дори в Топ Геар го казват, кадето тестовете им са предимно за шоу.

За зимни Гуми в Канада най-скъпата и добра зимна гума беше Нокиан. Ако не знаеш, в С.Америка гумите нямат нищо общо с тези тук в Европата както и тези за Япония...причината някой японски гуми да са "боклуци" тук в България е, че много специалисти търговци взимат гуми за японския пазар и ги продават тук.

Тойо, Йокахама, Вредстайн, Клебер, Унироял....също имат много добри гуми...

Така, че с тази ти класация ди направил доста детско изказване...

Дори от кола до кола една и същи гуми може да се държат по различен начин.

Максиса не знам какво толкова ви е трън в очите на някой, никой не е писал, че това е най-добрата гума....всичко си е според парите...каквото плащаш това получаваш...единственото изключение са само Мишлен...доста надценна гума коята почти винаги е зад Пирели,Гоодъар, Бриджстоун.
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• хора чета и съвсем ме объркахте с тея гуми ...

@нео - кат си виден рацер от караш таа малолитражка ... па и класации на на некви марки си напраил - тука за гуми говорят хората ...

@кгб - верно ли ги имаш за мноо надценени мишлен - аз не знам защо си бех решил, че са хубави ... мерси за повода за размисъл ...

ей тва съм си харесал аз - http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=2

205/50 r15
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• това не е класация а съм изброил 5-те плюс континентал най-добри марки.... квото и да напишете е крап, по-голям от моя...

май нещо имате проблеми от сексуално естество?

аз съм на 20 и имам право да правя детски изказвания.....

карам мололитражка щото от професията син на татко ме увониха отдавна....

незнам ко разбирате от гуми ама аз съм се състезавал с гуми и знам къде по света ко се прайййй, мое да са били за колело ма последните ми континентали са по 98 евро едната.....

няма смисъл на Стиви да му се отварят очите ......

Comment

• Първоначално публикувано от vladu
                              ей тва съм си харесал аз - http://www.yokohamatire.com/TireSizes.asp?TireID=2

205/50 r15
                              ... тази може и повече да ти хареса - в смисъл да е по-подходяща за агрегата А005 модела
                              http://www.yokohamatire.com/advan/
                              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• нищо лично баце - аз само си чета и се опитвам да си харесам жапанки за коуеуото ...
                                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
                                X