Известие

Collapse
No announcement yet.

Е-е-ех, да ви *** мадъра (тема за тръшкане)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е-е-ех, да ви *** мадъра (тема за тръшкане)

Решил съм да направя един опит - вероятно неуспешен като познавам аудиторията, но все пак:

Нека в тази тема да пишем за всичките си проблеми, които са за споделяне с непознати (кой къде карал неправилно, кой комшия слуша музика силно по никое време, кой набеден за началник ти е взел здравето заради едното нищо, кой са го подразнили мотористи някакви измислени около 00:00ч, кой в колко часа се буди от бормашини).

Ъъъъъ?
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

...Малък... в друга тема ти казах, че си предозирал...ама не ме разбра))
      Искрено и лично пред всички...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Авеее,жени за вас няма ли?
        Ако ли не жени пиене няма ли?
        Бързи коли няма ли ?
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Аз пък ше се оплача!
          Значи от няколко месеца имаме нови съседи и е некъФ ужас! Секс по всяко време, особено посред нощ, ама говора за 2-3-4ч. през нощта. Незнам будилник ли си гласат точно в 3ч. да се таковат....И е едно викане, пъшкане, а леглото как скърца, даже се счупи, щяха да паднат в съседите отдолу...ама продължават върху счупеното сега и е едно дум-дум-дум-трес и тва в комбинация с викането на мацката. Събота и неделя хубаво ама през седмицата съм на работа егати! Обаче ако хода да им направа забележка какво да им кажа??? Стига сте се е*али!? Незнам....
          Отгоре пък има една изкуфяла бабичка дето съм сигурна че нарочно в почивни дни започва да треска столовете по пода от тъмни зори и да ги влачи напред назад, а на терасата има нещо дето дрънка, ама като я питахме тя нищо не знаела и нищо не била чула....мисла си ако я гътна някой ден дали ще я търси някой...
          Та такива са мойте болежки, имам и още съседи, за които мога да говора ама тия яко ми лазат по нервите!!!

П.С.Между другото имаше такава тема за тръшкане,ама не се сещам как се казваше....
          http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
          159 1.9JTDm
          156 1.8TS ...exxxx
          145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
            Аз пък ше се оплача!
            Значи от няколко месеца имаме нови съседи и е некъФ ужас! Секс по всяко време, особено посред нощ, ама говора за 2-3-4ч. през нощта. Незнам будилник ли си гласат точно в 3ч. да се таковат....И е едно викане, пъшкане, а леглото как скърца, даже се счупи, щяха да паднат в съседите отдолу...ама продължават върху счупеното сега и е едно дум-дум-дум-трес и тва в комбинация с викането на мацката. Събота и неделя хубаво ама през седмицата съм на работа егати! Обаче ако хода да им направа забележка какво да им кажа??? Стига сте се е*али!? Незнам....
            Отгоре пък има една изкуфяла бабичка дето съм сигурна че нарочно в почивни дни започва да треска столовете по пода от тъмни зори и да ги влачи напред назад, а на терасата има нещо дето дрънка, ама като я питахме тя нищо не знаела и нищо не била чула....мисла си ако я гътна някой ден дали ще я търси някой...
            Та такива са мойте болежки, имам и още съседи, за които мога да говора ама тия яко ми лазат по нервите!!!

П.С.Между другото имаше такава тема за тръшкане,ама не се сещам как се казваше....
            Ха ха хааа....ами освен да им съберете пари за нова спалня от входа....друго май не ви остава.
            GTV 1.8 TS

Comment

Аз пък ше се оплача!

Пробвай с нещо подобно:
              Attached Files
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:14.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Аз пък ше се оплача!...........
                  ........
                  И аз правя като тях, ама карам жената да вика едната вечер на немски, другата на руски, та да ядосвам чехлюто под мене дето си пие бирата на крак в магазина да не го види едрогабаритната му благоверна.

Аз пък да се оплача от съседката в дясно дето има едно кученце, което заебава по цял ден в къщи и вие и сере на терасата и в тая жега миризмата е нетърпима.Като се прибере изхвърля акото през терасата връз колите отдолу.И не само това ами секъф боклук.Иначе сме с претенции за графиня само дето като си простре кюлотите се чудиш напикани ли са или дизайнерски.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

премазва ме профанията навсякъде ...... не тая забавната дебелашка профания дето й се смеем, онази дето е начин на живот...
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

това на Гери е покъртително смях се яко,да го копнеш в Фейсбука даже аз ще го копна,от няколко години водя подобна тема в един форум и ми е ясно,варианта е от как свят светува къщичка с гаражче и дебели завески на прозорчетата,при мене така ще стане след време,по-лесно и мъдро е да промениш нещо за себе си от колкото да променяш хората и света около теб.

Comment

Променям се Румба, променям се.....почнах да паркирам на паркинга като ми падне без да ме е еня за комшиите де ще спрат, не им харесва ама убеждаването им в обратното не върши работа.Писна ми да се чудя де да паркирам, ся си пия кафето и гледам как обикалят кат бездомни кучки.Е, ся мойта кола е на сянка, нищо че не може се спре ни пред мен ни зад мен.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз пък ше се оплача!

не завиждай
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                            Авеее,жени за вас няма ли?
                            Ако ли не жени пиене няма ли?
                            Бързи коли няма ли ?
                            А баш.

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            премазва ме профанията навсякъде ...... не тая забавната дебелашка профания дето й се смеем, онази дето е начин на живот...
                            Бронирай се.
                            Мъничко.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

И аз да си кажа:
                              В моя малък провинциален град, на една улица, дълга 50 метра цялата, живеем всички в къщи и срещу моя гараж се пада един доктор. Готин човек е, признавам, не е олигофрен или дебил. Но има отвратителния навик да си хвърля фасовете от терасата точно пред гаража ми. Като мине време - примерно две седмици, вадя колата и докато затворя вратите на гаража, стъпвам върху килим от марлборо, втора ръка. На няколко пъти ми се преповръща, ама се спрях.
                              Тъкмо бях решил преди няколко дни да му направя забележка (щях да му подая един пепелник, дано се сети), звъни се сутринта на вратата, ама много рано - 06:00ч. Излизам в най-добронамерения си външен вид, по гащи, готов да псувам. И какво да видя - същият този доктор ми звъни на вратата... за да ми доведе в къщи моето куче, което по незнайни пътища беше излязло от двора.
                              Направил си труда човека, сутрин по тъмно, да ми доведе кучето. Е, как да му направя забележка.
                              И така - ходя върху марлборо всяка сутрин и се колебая дали съм благодарен (аз наистина съм), или просто да помоля, да спре.
                              Проблем...
                              Е, има и други, но по-нататък.

Comment

Working...
                              X