Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за евтин лаптоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отвори този линк и прочети за дисковете

http://dreboliiki.com/article/ssd-vs-hdd/
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Икак по точно чувате шума на харда от благоверните си.Имам АSUS от поне 5 години и е със SSD.Процесора е с ампула с нещо си вътре, на другия край има радиаторче почти като на колите и се охлажда от вентилатор.Като се замърси тогава се чува.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        Отвори този линк и прочети за дисковете

http://dreboliiki.com/article/ssd-vs-hdd/
        Мерси за линка. Всъщност знам за SSD и имам лаптоп със SSD Помолих за линк, защото не бях сигурен дали drag0 има предвид това.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Икак по точно чувате шума на харда от благоверните си.
        Човек, това не успях да го схвана
        Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

В най-мощното ми настолно РС, което е от 5г., и все още нищо не му се опира, макар, че е не е марково, а от отделни компоненти - новите версии на програми като Аутокад, Архикад, Корел и разни други графични, си ги врътка без никакви проблеми.
          Има четири вентилатора - на захранването, на дъното, на видеоплатката и естествено на процесора, а шум има само когато се замърсят.
          Цената му заедно с монитора беше по-ниска от най-добрия лаптоп, който си взе сина ми и който вече умира на новите програми и вентилаторите му постоянно въртят от прегряване.
          П.С. Подръжката на големия си я правя сам - изкарвам го периодично, без капаците на двора и го продухвам с въздух, а лаптопа ходи на профилактика в сервизни условия.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 09:48.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Ми обръщаш го с капак надолу и го отваряш.Почистването не е по различно от това на РС.Предпочитам настолен, лаптопа е за бизнес пътувания.Ако пътувам няма да седна да чертая на аутокад но пък мога да водя кореспонденция или да пиша доклад.Това за ценовия клас до 100лв примерно.Оттам нагоре не знам какви са им възможностите на едните и на другите.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
              Би ли дал някакъв линк за да видя за какво става въпрос?
              Линк мога да ти намеря но няма да видиш нищо необичайно - лаптоп като лаптоп но с процесор отделящ по-малко топлина и без вентилатор, И SSD вместо HDD. Пълна тишина и лаптопа не се пълни с прах.
              ...

Comment

Преди две години си купих emachines за 700лв,някакъв сбирщайн на Acer.Аналога му при по познатите марки е от 1100лв нагоре.Досега абсолютно никакви проблеми.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
                X