Известие

Collapse
No announcement yet.

Пловдив - Равда съвет за маршрут

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пловдив - Равда съвет за маршрут

Здравейте! Първо се извинявам, ако мястото на темата ми не е тука, но не успях да намеря раздел за това. Та утре ще пътувам за съответната дестинация и се чудя от къде да мина. Единия вариант е Пловдив-Бургас-Равда, а другия е Пловдив-магистралата-след което се отклонявам за Българово-Ахелой-Равда, обаче по GPS, ми дава че е невъзможно да се отклоня за Българово. Та, ако някой знае дали е възможно да се слезе от магистралата директно за Българово нека да сподели. Благодаря предварително!

Пловдив-Бургас-Равда
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от sa6obravoto Покажи съобщение
      Здравейте! Първо се извинявам, ако мястото на темата ми не е тука, но не успях да намеря раздел за това. Та утре ще пътувам за съответната дестинация и се чудя от къде да мина. Единия вариант е Пловдив-Бургас-Равда, а другия е Пловдив-магистралата-след което се отклонявам за Българово-Ахелой-Равда, обаче по GPS, ми дава че е невъзможно да се отклоня за Българово. Та, ако някой знае дали е възможно да се слезе от магистралата директно за Българово нека да сподели. Благодаря предварително!
      пътят в момента го правят, но последно като минах по магистралата в неделя, сякаш вече беше активна връзката към Българово.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Колега карай през Бургас,хем е по-бързо хем пътят е-по хубав.до Ахелой пътят е много кофти.На мен до Сл.бряг през Бургас ми идва с16 км по далеч отколкото през Българово но като разход на гориво е едно и също.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Ясно колеги ще мина през Бургас. Благодаря за отговорите!

Comment

Working...
          X