Здравейте! Първо се извинявам, ако мястото на темата ми не е тука, но не успях да намеря раздел за това. Та утре ще пътувам за съответната дестинация и се чудя от къде да мина. Единия вариант е Пловдив-Бургас-Равда, а другия е Пловдив-магистралата-след което се отклонявам за Българово-Ахелой-Равда, обаче по GPS, ми дава че е невъзможно да се отклоня за Българово. Та, ако някой знае дали е възможно да се слезе от магистралата директно за Българово нека да сподели. Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пловдив - Равда съвет за маршрут
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sa6obravoto Покажи съобщениеЗдравейте! Първо се извинявам, ако мястото на темата ми не е тука, но не успях да намеря раздел за това. Та утре ще пътувам за съответната дестинация и се чудя от къде да мина. Единия вариант е Пловдив-Бургас-Равда, а другия е Пловдив-магистралата-след което се отклонявам за Българово-Ахелой-Равда, обаче по GPS, ми дава че е невъзможно да се отклоня за Българово. Та, ако някой знае дали е възможно да се слезе от магистралата директно за Българово нека да сподели. Благодаря предварително!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Колега карай през Бургас,хем е по-бързо хем пътят е-по хубав.до Ахелой пътят е много кофти.На мен до Сл.бряг през Бургас ми идва с16 км по далеч отколкото през Българово но като разход на гориво е едно и също.Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
Comment