Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще ми се да науча руски

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Хората по този край са от съвсем друго тесто.
    Наистина в Родопите живеят ХОРА! Как ми се иска всички да сме такива ...
    Trans penis mihi est!

Comment

Верно е, преди години се омотахме из Родопите, спряхме да питаме за път, за кръчма да хапнем неква бабка взе че ни нахрани със сирене и хляб, естествено не купешки и за изпроводяк ни даде сладко от горски ягоди и 2-3 компота.Ей тъй без да ни познава, без пари макар че исках да и платя.И в Еленския балкан имахме едно питане щото намаше табели, човека го спрях в насрещното, оня каза да карам след него, обърна и се върна няколко километра да ми покаже верния път, сякаш не можа да ми каже къде да карам направо и къде да завия.Туй заради един жипиес, сигурно още е някъде из драките да го намерят археолози след столетия.Тука такова нещо няма.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Веднъж се загубих по пътя от Ямбол за Шумен (да се чуди човек какво съм правил там) и попаднах на едно село като от приказките Ябълково ама дали беше горно или долно не помня , ама все едно няква жива картинка..... не съм виждал по красиво село в БГ
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
        X