Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на акумулатор ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз лично съм 6 та година с Банер,80 ампера съм с 4 клеми съм води се японски,удобен е пускам си ток от него за лампата като ходя на палатки риба и тн,бош особенно серията Силвър е правена някъде си по света и е трагедия като изделие с най много рекламации,на много акумолатори им махат лепенките от производителя и им лепят Варта Бош и какво ли не,няма разлика от турски акумолатор с зелено оче с Варта или с Бош като му праснеш лепенките си е съштият,взимаш на 70 лева на едро слагаш лепенка и продаваш на 150 и зимата се почва марковите познавачи от специалистите абе Румене ти нали имаше кабели за ток абе ела за малко че...

Comment

Ми имах един агент в Дорич,викаше прайм квото искаш и му лепим квото искаш.От гигабайт бях доволен 4 години, умря изведнъж категорично - 0,00v, сега съм с ексиде.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И аз съм за Baner, вече 4 години нямам никакви ядове

---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

Алфата винаги е палила без проб. и в минусови темп. оставена за по седмица.Преди това бях с бош и доста бързо се предаде.

Comment

Преди почти 5г купих 166цата с акумулатор старт, още съм с него, нямам идея кога е купуван, понеже нямах гаранция и т.н 4 зими имам с него. Тая зима ще го сменям вече, защото го усещам, че е към края на живота си. На служебната кола акумулатора е от тези чешките старлайн или нещо такова, и имам добро впечатление.
          Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Алфите според мен въобще не са толкова лигави коли за каквито се опитват да ги представят , съдя според мойта 45-а.Никога не ме е оставяла на път,а не е като да не съм я настъпвал.Просто искат внимание не повече от други марки според мен.Стига оф.Банер мисля е акумулатора който си заслужава.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

Колега стига малко да я гледаш Алфата с който и да е акумулатор които споделиха колегите,ще те слуша колата.

Comment

С VEGA-та няма да сбъркаш. Като ми умря акумулатора преди 3 години, един приятел ме посъветва да взема такъв, че били корави. Доста скептичен бях, най-вече заради ниската им цена. Обаче този акумулатор се оказа доста корав. Зимата докато правих конверсията на мотора седя 3 месеца на земята, после колко паления на мотора направи докато нагласиме нещата, само той си знае и така и не му се наложи дори да се зареди...Доста мои приятели карат вече 4-5 години с Vega и никой не съм чул да е имал проблеми.
              Jet Black E46 M3
              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Аз съм виждал 7г Монбат и 7г Бош. Боша беше на 166-цата ми и се прекъсна в движение - колата изведнъж умря. Монбата беше на някаква Лада и дядото се чудеше какво му било станало. Чисто нов 7г акумулатор пък не пали. Беше от ония с белите кутии дето вече бях забравил, че съм ги продавал. Виждал съм и много марки, които не изкарват и година, същите тези марки на други коли карат по 4-5г, абе Божа работа ..
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Аз съм виждал 7г Монбат и 7г Бош. Боша беше на 166-цата ми и се прекъсна в движение - колата изведнъж умря. Монбата беше на някаква Лада и дядото се чудеше какво му било станало. Чисто нов 7г акумулатор пък не пали. Беше от ония с белите кутии дето вече бях забравил, че съм ги продавал. Виждал съм и много марки, които не изкарват и година, същите тези марки на други коли карат по 4-5г, абе Божа работа ..
                  Да бе! Божа работа.
                  Ама това дето си върте ..... си е лично твоя работа!
                  Просто не се сдържах!
                  Прав си, но освен акумулатора, в тая система има и мотор, който както си иска пали, стартер с разбити втулки, тънки кабели, динамо с дебел кабел и още един куп други причини, акумулатора да почине, та ако ще и най-добрият да е.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                  X