Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно Шофьорските книжки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно Шофьорските книжки.

Абе хора аз защо така разбрах, че сега можели да се карат курсовете за шофьори на 16 годишна възраст? Вярно ли е това, ако им дават и книжка на 16 години ще е гадно.

може, но книжката се получава чак на навършени 18
    поне една съученичка така направи и беше преди време даже

аз файда от това не виждам, но това друга работа
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Вече и това не може- знам понеже и аз се напинях преди време, и брат ми сега, ма нъцки. И верно да те питаш за какво ти е, като не добиваш правоспособност- само ще си като на каишка.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

трябва да си наваршил 17 години и 7 месеца маи беше или 10 незнам точно
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Първоначално публикувано от Krasi86
          И аз така едно време (ама друго време беше де) зех изпита декември а книжката юни .И през това време само чаках.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Тои курса можеш да го почнеш и на 16 но за да те допуснат на изпит задалжително трябва да си наваршил 18 г. Ае тапа сиситема бе.Аз го карах моя преди 2 месеца и сам пресен още с инфото.
            Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Първоначално публикувано от koolio
              за какво ти е, като не добиваш правоспособност- само ще си като на каишка.
              да ама тая каишка след време ще ти излезе през **** Гласят някакви суми от 600лв нагоре
              Междодругото аз смятах да задам абсолютно същия въпрос че и мен ме интересува много .Последно бях чул за почване от 17год и 9 мес. ,на 17 може да земем за трактор (няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми )

А дали от 16 год може да се вземат листовки и как стои въпросът с тях че не сам хич наясно
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                (няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми )
                Има- мойта. Ама ако тя е трактор, то тогава твойто пунто е редосеялка и за него въобще не трябва книжка!
                И има ли значение на колко години дават прословутата книжка, след като много типове карат без такава. А много от тези, които я имат въобще не могат да карат.
                Според мен по-важният въпрос е кога наистина ще трябва да можеш да караш, за да ти дадат книжка?
                Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
                Аиде, чакам пичовете до 18 да реагират бурно....
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

...няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми ...
                  Има, бе. 146-ца с 205/50/15 гуми
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от bager
                    (няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми )
                    Има- мойта. Ама ако тя е трактор, то тогава твойто пунто е редосеялка и за него въобще не трябва книжка!

Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
                    Ако тея Алфи се водят категория Алфа ще варя да си зема един брой
                    Пък наистина ако за 600лв получаваме повече ,по-качествено и да не се учиш на Жигула по-дърта от теб съм сагласен Но ако останат същите часове ,просто цената по-голяма ... Ама сега като знам едни приятели карат курсове и просто инструкторите им скъсяват наполовина часовете "вървете пийте по едни к'фе да изтече времето" защото само горели бензина инъче И как ще те научат тея ИДИ**И Затова има и толкова некадърници

забравих да добавя - от тая същата школа Силв***а без да дадеш пари на даяджията дори да си без грешки няма да вземеш книжка И да внимавате колеги - един приятел го скъсаха защото забравил да си сложи колана
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

На мен ми се струва, че пак ще си го направим "по нашенски", както казват по радиото . Ще се вдигне цената, щото нали ужщяло и качеството, а качеството всъщност тихомълком ще стане повсеместно каквото го описва колегата-"пийте по кафе, че да не хабите бензина!" Начинът е да има як контрол, ама как да стане, като и тия дето трябва да контролират и те са в играта - разбира се, тук пишещите са изключение . Каквато и да е цената, каквито и санкции да има на хартия, докато и инстрктори, и даиджии на се замислят, че някой с купена книжка може да убие тях или децата им, нищо няма да стане.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
                        Тои затова и ще е 600 лв защото ще има повече часове,ама познаите какви са допалнителните часове?..теория не практика,ма то верно ,че дали зад волана или зад чина същата работа.Както казваше моя инструктор"Нашата сиситема с това убочение за шофиори ражда само убиици и самоубиици"
                        Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                          [Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
                          Тои затова и ще е 600 лв защото ще има повече часове,ама познаите какви са допалнителните часове?..теория, не практика,ма то верно ,че дали зад волана или зад чина същата работа.Както казваше моя инструктор"Нашата сиситема с това убочение за шофиори ражда само убиици и самоубиици"
                          Наблегни на българския си , моля остави ги колите на мира, учи повече.
                          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

колега не се занимаваи с нашия БГ език защото си има приичина да пишеме така на някои клавиатурите не са с бг както и моита просто не ми е вазможно да пиша правилно Sorry
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

колега не се занимаваи с нашия БГ език защото си има приичина да пишеме така на някои клавиатурите не са с бг както и моита просто не ми е вазможно да пиша правилно Sorry
                              нищо лично ма клавиатурата ич дори съФсем не ти е виновна
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X