Абе хора аз защо така разбрах, че сега можели да се карат курсовете за шофьори на 16 годишна възраст? Вярно ли е това, ако им дават и книжка на 16 години ще е гадно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно Шофьорските книжки.
Collapse
X
-
Вече и това не може- знам понеже и аз се напинях преди време, и брат ми сега, ма нъцки. И верно да те питаш за какво ти е, като не добиваш правоспособност- само ще си като на каишка.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Krasi86трябва да си наваршил 17 години и 7 месеца маи беше или 10 незнам точно.И през това време само
чаках.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от Krasi86трябва да си наваршил 17 години и 7 месеца маи беше или 10 незнам точноАлфа33 1.7 IE 92г
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioза какво ти е, като не добиваш правоспособност- само ще си като на каишка.Гласят някакви суми от 600лв нагоре
Междодругото аз смятах да задам абсолютно същия въпросче и мен ме интересува много .Последно бях чул за почване от 17год и 9 мес. ,на 17 може да земем за трактор (няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми
)
А дали от 16 год може да се вземат листовки и как стои въпросът с тях че не сам хич наясноAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA(няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми)
И има ли значение на колко години дават прословутата книжка, след като много типове карат без такава. А много от тези, които я имат въобще не могат да карат.
Според мен по-важният въпрос е кога наистина ще трябва да можеш да караш, за да ти дадат книжка?
Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
Аиде, чакам пичовете до 18 да реагират бурно....ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bagerПървоначално публикувано от RoMeO_156_GTA(няма ли такава алфа ДжеТеДе с големи гуми)
Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
Пък наистина ако за 600лв получаваме повече ,по-качествено и да не се учиш на Жигула по-дърта от теб съм сагласенНо ако останат същите часове ,просто цената по-голяма ...
Ама сега като знам едни приятели карат курсове и просто инструкторите им скъсяват наполовина часовете "вървете пийте по едни к'фе да изтече времето"
защото само горели бензина инъче
И как ще те научат тея ИДИ**И
Затова има и толкова некадърници
забравих да добавя - от тая същата школа Силв***а без да дадеш пари на даяджията дори да си без грешки няма да вземеш книжкаИ да внимавате колеги
- един приятел го скъсаха защото забравил да си сложи колана
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
На мен ми се струва, че пак ще си го направим "по нашенски", както казват по радиото. Ще се вдигне цената, щото нали ужщяло и качеството, а качеството всъщност тихомълком ще стане повсеместно каквото го описва колегата-"пийте по кафе, че да не хабите бензина!"
Начинът е да има як контрол, ама как да стане, като и тия дето трябва да контролират и те са в играта - разбира се, тук пишещите са изключение
. Каквато и да е цената, каквито и санкции да има на хартия, докато и инстрктори, и даиджии на се замислят, че някой с купена книжка може да убие тях или децата им, нищо няма да стане.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от bager[Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?Алфа33 1.7 IE 92г
Comment
-
Първоначално публикувано от deyan_88Първоначално публикувано от bager[Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?остави ги колите на мира, учи повече.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Първоначално публикувано от Krasi86колега не се занимаваи с нашия БГ език защото си има приичина да пишеме така на някои клавиатурите не са с бг както и моита просто не ми е вазможно да пиша правилно SorryНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment