колега мойта е на англииски и немски
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно Шофьорските книжки.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от waspПървоначално публикувано от deyan_88Първоначално публикувано от bager[Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?остави ги колите на мира, учи повече.
Иначе аз имам български на клавиатурата но ми е много трудно да пиша с него и карам на Bulgarion Phonetic(то от тия чатове)И просто като пиша гледам доло-горе да се подразбира за какво става въпрос.Надявам се това да е достатъчно четливо написано и за хората с висок коефициент на езикова култура.Вече ще бъда по старателен.
Алфа33 1.7 IE 92г
Comment
-
Относно шофьорските курсове-има такива "лица"дето и 1000 часа да карат пак няма да се научат.Както казва баща ми"Шофьор и курва се ражда,не се става" и наи-вероятно е прав.Нешто или ти се отдава или не...
А теорията всеки е хубаво да си я знае.Бая хора не познават дори и основните знаци145 1.6boxer
Comment
-
[quote=deyan_88]Първоначално публикувано от waspПървоначално публикувано от "deyan_88":1a35o6hhПървоначално публикувано от bager[Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?остави ги колите на мира, учи повече.
Иначе аз имам български на клавиатурата но ми е много трудно да пиша с него и карам на Bulgarion Phonetic(то от тия чатове)И просто като пиша гледам доло-горе да се подразбира за какво става въпрос.Надявам се това да е достатъчно четливо написано и за хората с висок коефициент на езикова култура.Вече ще бъда по старателен.
[/quote:1a35o6hh]
Търся смисъла, но е винаги по-приятно да четеш правилен български език. УспехАлфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
[quote=wasp]Първоначално публикувано от deyan_88Първоначално публикувано от waspПървоначално публикувано от "deyan_88":1g7ha4r0Първоначално публикувано от bager[Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?остави ги колите на мира, учи повече.
[/quote:1g7ha4r0]
.....
Алфа33 1.7 IE 92г
Comment
Comment