Известие

Collapse
No announcement yet.

Черен петък - има ли почва у нас.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Това, което си си купил и което хората наричат "рутер" всъщност не е точно рутер, защото то съдържа в себе си един 2 - портов рутер, един комутатор (switch) - най-често 4 - портов и една точка за безжичен достъп (Access Point).
    В този смисъл Олди е прав, че истинските рутери нямат антени, но това е защото не подържат и безжична мрежа (WiFi). Иначе всяко AP има антена(и) но те биват реализирани по различни начини.
    Не знам дали сега е момента, да разграничим, суич, хъб и рутер - може би, ти най-добре би го направил.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Не съм искал да упреквам колегата. Само внесох малко пояснение, защото често се случва в разговорния език да боравим с не съвсем верни понятия и определения.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Не съм искал да упреквам колегата. Само внесох малко пояснение, защото често се случва в разговорния език да боравим с не съвсем верни понятия и определения.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Всичко което се продава на промоция.....е брак, който не е продаден нормално.....лично мнение.....юрош Народе....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Всяко устройство в мрежата, което работи с ip адреси или на L3 ниво се нарича рутер, така че онези бели кутийки с антени са ти точно рутери. Иначе аз си купих от една голяма верига за продажба на електроника и ел. уреди тонколони на Logitech за скромното намаление от 10%. В емаг масово се разпродаваше стока с надута цена явно залежала на склад.
            No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
            Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
            e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Working...
            X