If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За зимата е перфектно нещо, Индезит- перфектна е, не топи дрехите и почти не ги мачка.
Със съд за конденз е, имаш си и дестилирана вода за колата после
И друго предимство- изчиства всички мъхчета от дрехите и топли стаята където стои
Кондензираната вода не става за акумулатори, защото в нея ича микроскопични текстилни влакна, които полепват по оловните плочи на акумулатора и намаляват контакта с електролита.
Кондензираната вода не става за акумулатори, защото в нея ича микроскопични текстилни влакна, които полепват по оловните плочи на акумулатора и намаляват контакта с електролита.
Е, аз казвам за колата, доливам си в охладителната система, разреждам си течността за чистачки.
В акумулатора не слагам от нея защото тази вода има досег с метал и не е подходяща. Дестилираната вода за акумулатори не трябва да има досег с метали.
Ами сякаш си поизяснихме нещата. Засега се спряхме на модели с термопомпа - Whirlpool или Electrolux. За съжаление AEG и BOSCH излизат извън бюджета. Окончателното решение ще е уикенда като ги пипнем на живо. Мерси още веднъж на всички за мненията и препоръките
Пешо, гледай да е колкото може за повече килограми, могат да се сушат завивки и одеяла в нея като и е голям барабана и да е добър енергиен клас. За термопомпата - задължително да е с такава.
Ние сме с AEG 9 кг. Ползваме е почти две години и сме много доволни от нея. Сега не знам колко е но тогава клиентската и цена беше 1750 лева.
Сушилня со конденз не е препоръчвателно само сушилня вентилатор с тръба за комин!
Търси сошилня аристон или каквато и да е но не произведена за Източния блок на Ивропа - такива има в магазините за бяла техника с транспортни дефекти да, няма да пише на арабски но уреда ще трае вечно и за да е истински търси на вратат на сушито номер и име на проверяващия работник на края на конвейра
Сушилня со конденз не е препоръчвателно само сушилня вентилатор с тръба за комин!
Търси сошилня аристон или каквато и да е но не произведена за Източния блок на Ивропа - такива има в магазините за бяла техника с транспортни дефекти да, няма да пише на арабски но уреда ще трае вечно и за да е истински търси на вратат на сушито номер и име на проверяващия работник на края на конвейра
Зависи от естествената проветривост на помещението, в което е разположена машината - току що пуснах нашата и в момента една машинка от цип на яке се блъска в барабана и създава шум.
Пиша тук, докато машината приключи, а това няма да е задълго, защото дрехите бяха простряни преди това на терасата, под въздействието на атмосферните условия.
Хубаво е да се прецени индивидуалните условия на всеки потребител, за да се съобрази с избора на типа машина, което дава отражение на икономическата изгода.
Ние след 5 години с Аристон,малко след гаранцията се предаде платката,за която ни поискаха 300 лв.за нова и 140 за втора ръка без гаранция. Поради тази причина решихме направо да вземем нова сушулня,взехме Горенйе с транспортен дефект от Технохит,много сме доволни,в пъти по тиха от Аристона.Ако ще взимаш с термопомпа,трябва да имаш комин до нея,иначе не става.Енергииния клас не е толкова от значение,смятал съм го и разликата в сметката е точно 3 лв.а разликата в цената се избива за 7-8 г.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Каквато и сушилня да си вземете е по-добре, отколкото без машина за принудително сушене.
Работата ми е била такава, че съм имал възможност да ходя на хората по къщите и съм се нагледал на глупости - хора с възможности, живеещи в луксозни жилища и каращи скъпи коли, а си сушят гащите по радиаторите и на разни измишльотини в стаите
Whirlpool, няма да сбъркате с номер едно марка в Америка...няма друга нацич с най-голям брой сушилни на глава от населението.
Това, което предлага whirpool на пазара в източна Европа е доста скапано.
Те в САЩ са на върха по доста неща на глава от населението, включително и по-масови убийства.
п.п. Бих емигрирал в САЩ.
За пореден път аз влизам в бой.
Последният истински сега предстои.
За такъв ден живей.
За такъв ден умри.
Аз лично съм с BEKО 7кг. към 600лв. Всъщност всички ел уреди са ми беко...така стана с течение на времето и съм доволен. Всичките са с 5г. гаранция. И до сега не съм имал грижи. А и цените им са 2но по ниски, а функциите които изпълняват същите. Тоест след 5г. ще си купя пак нови и т.н...Пък може и да изкарат повече с някой дребен ремонт....знае ли човек
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment