Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения относно избор на сушилня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хахах тоя първия е Търтея
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      За зимата е перфектно нещо, Индезит- перфектна е, не топи дрехите и почти не ги мачка.
      Със съд за конденз е, имаш си и дестилирана вода за колата после
      И друго предимство- изчиства всички мъхчета от дрехите и топли стаята където стои
      Кондензираната вода не става за акумулатори, защото в нея ича микроскопични текстилни влакна, които полепват по оловните плочи на акумулатора и намаляват контакта с електролита.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Кондензираната вода не става за акумулатори, защото в нея ича микроскопични текстилни влакна, които полепват по оловните плочи на акумулатора и намаляват контакта с електролита.

Е, аз казвам за колата, доливам си в охладителната система, разреждам си течността за чистачки.
        В акумулатора не слагам от нея защото тази вода има досег с метал и не е подходяща. Дестилираната вода за акумулатори не трябва да има досег с метали.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ами сякаш си поизяснихме нещата. Засега се спряхме на модели с термопомпа - Whirlpool или Electrolux. За съжаление AEG и BOSCH излизат извън бюджета. Окончателното решение ще е уикенда като ги пипнем на живо. Мерси още веднъж на всички за мненията и препоръките
          Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

http://www.tehnomix.bg/category/259/...i-mashini.html Вкъщи ползваме Горени, имаме пералня и хладилник и сме много доволни. Ако не са ти извън бюджета би останал доволен, стига да не са променили качеството.

Comment

Пешо, гледай да е колкото може за повече килограми, могат да се сушат завивки и одеяла в нея като и е голям барабана и да е добър енергиен клас. За термопомпата - задължително да е с такава.
              Ние сме с AEG 9 кг. Ползваме е почти две години и сме много доволни от нея. Сега не знам колко е но тогава клиентската и цена беше 1750 лева.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Аз пък ще те посъветвам да си вземеш, най-обикновена с таймер, а не с електрониките му дето се ебават.
                Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Току що изсуших поредната порция дрехи.
                  Коридора е затоплен и къщата ухае на някакви цветя.
                  sigpic

Comment

Сушилня со конденз не е препоръчвателно само сушилня вентилатор с тръба за комин!

Търси сошилня аристон или каквато и да е но не произведена за Източния блок на Ивропа - такива има в магазините за бяла техника с транспортни дефекти да, няма да пише на арабски но уреда ще трае вечно и за да е истински търси на вратат на сушито номер и име на проверяващия работник на края на конвейра

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                      Сушилня со конденз не е препоръчвателно само сушилня вентилатор с тръба за комин!

Търси сошилня аристон или каквато и да е но не произведена за Източния блок на Ивропа - такива има в магазините за бяла техника с транспортни дефекти да, няма да пише на арабски но уреда ще трае вечно и за да е истински търси на вратат на сушито номер и име на проверяващия работник на края на конвейра
                      Зависи от естествената проветривост на помещението, в което е разположена машината - току що пуснах нашата и в момента една машинка от цип на яке се блъска в барабана и създава шум.
                      Пиша тук, докато машината приключи, а това няма да е задълго, защото дрехите бяха простряни преди това на терасата, под въздействието на атмосферните условия.
                      Хубаво е да се прецени индивидуалните условия на всеки потребител, за да се съобрази с избора на типа машина, което дава отражение на икономическата изгода.
                      sigpic

Comment

Ние след 5 години с Аристон,малко след гаранцията се предаде платката,за която ни поискаха 300 лв.за нова и 140 за втора ръка без гаранция. Поради тази причина решихме направо да вземем нова сушулня,взехме Горенйе с транспортен дефект от Технохит,много сме доволни,в пъти по тиха от Аристона.Ако ще взимаш с термопомпа,трябва да имаш комин до нея,иначе не става.Енергииния клас не е толкова от значение,смятал съм го и разликата в сметката е точно 3 лв.а разликата в цената се избива за 7-8 г.
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Whirlpool, няма да сбъркате с номер едно марка в Америка...няма друга нацич с най-голям брой сушилни на глава от населението.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Каквато и сушилня да си вземете е по-добре, отколкото без машина за принудително сушене.

Работата ми е била такава, че съм имал възможност да ходя на хората по къщите и съм се нагледал на глупости - хора с възможности, живеещи в луксозни жилища и каращи скъпи коли, а си сушят гащите по радиаторите и на разни измишльотини в стаите
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Whirlpool, няма да сбъркате с номер едно марка в Америка...няма друга нацич с най-голям брой сушилни на глава от населението.
                              Това, което предлага whirpool на пазара в източна Европа е доста скапано.
                              Те в САЩ са на върха по доста неща на глава от населението, включително и по-масови убийства.

п.п. Бих емигрирал в САЩ.
                              За пореден път аз влизам в бой.
                              Последният истински сега предстои.
                              За такъв ден живей.
                              За такъв ден умри.

Comment

Ето в тази тема също се коментират сушилните:
                                http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ht=beko&page=3

Аз лично съм с BEKО 7кг. към 600лв. Всъщност всички ел уреди са ми беко...така стана с течение на времето и съм доволен. Всичките са с 5г. гаранция. И до сега не съм имал грижи. А и цените им са 2но по ниски, а функциите които изпълняват същите. Тоест след 5г. ще си купя пак нови и т.н...Пък може и да изкарат повече с някой дребен ремонт....знае ли човек
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X