Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения относно избор на сушилня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Ето в тази тема също се коментират сушилните:
    http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ht=beko&page=3

Аз лично съм с BEKО 7кг. към 600лв. Всъщност всички ел уреди са ми беко...така стана с течение на времето и съм доволен. Всичките са с 5г. гаранция. И до сега не съм имал грижи. А и цените им са 2но по ниски, а функциите които изпълняват същите. Тоест след 5г. ще си купя пак нови и т.н...Пък може и да изкарат повече с някой дребен ремонт....знае ли човек
    Бате,то Горението е по евтино бре,ние си взехме 7 кг. кондензаторна за 550 лв.оттук http://www.technohit.bg/,реално машината има точно 2 драскотини и леко вдлъбнато отстрани по ламарините,което въобще не се вижда.

Сега гледам,че доста им е намалял асортимента,ама явно от преди НГ не са зареждали.Уредите са от магазини в Германия/инфо от близък човек,работещ там/,ударени при пренасяне.
    Ето една хубава оферта за колегата,ако не си е взел вече де: http://www.technohit.bg/products/201...pool-azb97801/
    Last edited by Mury; d.m.y г., 17:22.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Еми вече си взехме - Whirlpool AZA999. Засега сме доволни, да видим занапред как ще е.
      Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Браво! Дано да си хванал промоцията.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Хванах, хванах
          Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Бате,то Горението е по евтино бре,ние си взехме 7 кг. кондензаторна за 550 лв.оттук http://www.technohit.bg/,реално машината има точно 2 драскотини и леко вдлъбнато отстрани по ламарините,което въобще не се вижда.

Сега гледам,че доста им е намалял асортимента,ама явно от преди НГ не са зареждали.Уредите са от магазини в Германия/инфо от близък човек,работещ там/,ударени при пренасяне.
            Ето една хубава оферта за колегата,ако не си е взел вече де: http://www.technohit.bg/products/201...pool-azb97801/
            Подкрепям Мури !
            винаги е по-добре, предвид диференциацията на локалните пазари да се купи каквато и да е техника но да не е правена за Източна Европа !!! ЗАКОН! единствено за италианските автомобили не важи това

Comment

Ние преди година-две си взехме от магазин за уреди с транспортни дефекти ей такава: http://www.amazon.co.uk/Hoover-DYC-8.../dp/B004C0M1EC за около 500лв.
              8 килограма, кондензаторна с датчик за влага и други глезотии. Суши перфектно, единствено не ми харесва, че събира водата във вратичката и се притеснявам, че ще се амортизира по-бързо. Общо взето е без забележки и не знам как сме карали преди без сушилня. Варненци ще ме разберат добре. Тука прането на балкона съхне 3 дни
              Като цяло добре подбраната сушилня е много добра инвестиция.
              Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
              Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
              JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

През зимата прането почти никога не изсъхва, колкото и дълго да се държи - през деня съхне, но през нощта се мокри, а от голямо значение е да е обдухано и изветрено и тогава сушенето е въпрос на 15-20 мин., като препоръчително е да е нощна енергия, за да не се усети значително на джоба.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  През зимата прането почти никога не изсъхва, колкото и дълго да се държи - през деня съхне, но през нощта се мокри, а от голямо значение е да е обдухано и изветрено и тогава сушенето е въпрос на 15-20 мин., като препоръчително е да е нощна енергия, за да не се усети значително на джоба.
                  Олди, са ако извейнеш прането навън то замръзва и до сутринта леда е сублимирал до чисто сухо пране ама не съм го правил това от 1887 година откакто ми гепиха едно касетофонче горе къде Варна

Comment

Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
                    Ние преди година-две си взехме от магазин за уреди с транспортни дефекти ей такава: http://www.amazon.co.uk/Hoover-DYC-8.../dp/B004C0M1EC за около 500лв.
                    8 килограма, кондензаторна с датчик за влага и други глезотии. Суши перфектно, единствено не ми харесва, че събира водата във вратичката и се притеснявам, че ще се амортизира по-бързо. Общо взето е без забележки и не знам как сме карали преди без сушилня. Варненци ще ме разберат добре. Тука прането на балкона съхне 3 дни
                    Като цяло добре подбраната сушилня е много добра инвестиция.
                    Ако имаш канал наблизо до нея,просто вадиш маркучето от казанчето и го пъхаш в канала,аз така правя и на двете ни сушилни,старата и новата.Въпроса е,че всичко е смятано при нас,и си имаме мокро помещение,където пералнята и сушилнята седят една върху друга,и отстрани има двоен канал.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                      Олди, са ако извейнеш прането навън то замръзва и до сутринта леда е сублимирал до чисто сухо пране ама не съм го правил това от 1887 година откакто ми гепиха едно касетофонче горе къде Варна
                      Аз съм го правил при -20 градуса - докато защипиш нещо със щипките и то замръзва.
                      sigpic

Comment

Здравейте, аз скоро също си взех сушилня на горене с добро намаление. За сега работи добре и наистина зимата е безценна
                        http://www.libragroup.org/eshop/inde...e=&theme_font=

Comment

+1 за Горение, вкъщи всичко е на тази марка - пералня, хладилник, термоплот, вградена фурна, микровълнова, прахосмукачка...използват се яко и интензивно, още нищо не се е счупило...
                          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                          ex Alfa 156 1,9 JTD
                          ex Alfa 75 1,8

Comment

Горение-то е добър компромис при съотношението цена/качество.
                            sigpic

Comment

Ползвам сушилня БЕКО, имам близнаци на 2.7 г.
                              Сушилнята се ползва през ден - проблеми 0
                              Единствен косур - шумна е !
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                                Ползвам сушилня БЕКО, имам близнаци на 2.7 г.
                                Сушилнята се ползва през ден - проблеми 0
                                Единствен косур - шумна е !
                                Как през ден бре,ние сме 3-ма/2 жени/,сушилня се пуска всеки божи ден,понякога 2-3/уикендите/

Comment

Working...
                                X