Здравейте колеги , аз така в посления момент , но днес дойде куповач за автомобила ми и иска утре да го прехвърлим ... Та на въпроса ... Някой има ли контакт на онези приятели нотариуси на територията на София или Перник , които правят този вид услуга ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ прехвърляне на автомобил без платени данъци ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от palafnik123 Покажи съобщениетя никога дори не се е завеждала в данъчното , всъщност аз я имам от 18 месеца ,но така и не съм ходил до там , тъй като буквално няколко седмици след като я купих заминах да живея в чужбина ... та ... някой с контакт при приятел нотариусще му дадеш на него парите за данъка.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от palafnik123 Покажи съобщениепрехвърлянето се поема от куповача както знаете , а данъка за 18 месеца ми е около 300лв ... защо да не ги спестя ...а нотариуса носи лична отговорност (вече) ако те пусне без данък. За мерси или дребни пари, дали ще се съгласи, как мислиш?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от palafnik123 Покажи съобщениепрехвърлянето се поема от куповача както знаете , а данъка за 18 месеца ми е около 300лв ... защо да не ги спестя ...Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеима няколко избора човека
- да си плати данъка
- да овладее добре фотошоп
- да не си продава колата
Молиа сано без расизан!!!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от palafnik123 Покажи съобщениеоколо 130-150лв взимат тези нотариуси , а прехвърлянето със застрахователна оценка на цена 1000лв е около 100лв , за моя куповач няма проблем ,стига да е под 200 ... аз просто питам дали някой има контакт на такъв нотариус , оттам на сетне аз ще се оправямблагодаря
Некси, там където си чул, че толкова вземат е можело да ти кажат къде е тоя нотариус дето я върши тая услуга за тия пари
Ся аз лично ако съм зел лиценз за нотариус и мога цял живот да си ровя в носа и да прибирам мангизи само щото съм бил един печет и подпис, за 30 или 50 лева отгоре да си сложа в джоба няма да се навия да рискувам да си изпусна дето съм набарал на хляба мекото, ама не знам може да има и таквиз балами или толкоз да са огладнели нотариусите
Аз друго не мога да разбера, в тоз форум вече съвсем го обърнахме на вакханалия, един се фали колко години карал пиян, друг пита как да не си плати данъка, трети как да отърве акта пред КАТ, тука нещо законно няма ли да се коментираТо ако така продължаваме да толерираме подобни дискусии, скоро някой ше пусне тема "колеги от къде да си купя наркотици, споделете телефоните на дилърите си"
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
И после се оплакваме, че ни е била крива държавата ...
Плати си данъка като отговорен гражданин и стига си се излагал с подобни теми.
Нема оправия ...
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
все още има нотариуси, които ще извършват прехвърляне без платен данък срещу 250-300лв (зависи от автомобила разбира се)
зависи и от момента, в който се отиде, защото им правят проверки от време на време (т.е. не винаги става номерът)
но пък аз купих една 56ца като собственика отиде и си плати 1500лв данъци за последните 5 години.... а аз си помислих, че ще се откаже от сделката'45 QV 155hp
Comment
-
Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщениевсе още има нотариуси, които ще извършват прехвърляне без платен данък срещу 250-300лв (зависи от автомобила разбира се)
зависи и от момента, в който се отиде, защото им правят проверки от време на време (т.е. не винаги става номерът)
но пък аз купих една 56ца като собственика отиде и си плати 1500лв данъци за последните 5 години.... а аз си помислих, че ще се откаже от сделкатаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment