Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ прехвърляне на автомобил без платени данъци ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ прехвърляне на автомобил без платени данъци ?

Здравейте колеги , аз така в посления момент , но днес дойде куповач за автомобила ми и иска утре да го прехвърлим ... Та на въпроса ... Някой има ли контакт на онези приятели нотариуси на територията на София или Перник , които правят този вид услуга ?

Дори да се отървеш от колата по този начин, задълженията ти към Данъчното остават, заедно с дължимите лихви, докато не отидеш сам да я отпишеш.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

тя никога дори не се е завеждала в данъчното , всъщност аз я имам от 18 месеца ,но така и не съм ходил до там , тъй като буквално няколко седмици след като я купих заминах да живея в чужбина ... та ... някой с контакт при приятел нотариус

Comment

Първоначално публикувано от palafnik123 Покажи съобщение
        тя никога дори не се е завеждала в данъчното , всъщност аз я имам от 18 месеца ,но така и не съм ходил до там , тъй като буквално няколко седмици след като я купих заминах да живея в чужбина ... та ... някой с контакт при приятел нотариус
        Ми заведи я за 18 месеца нема да те убият с данък, дори и да намериш такъв нотариус за дребни пари нема да стане ще му дадеш на него парите за данъка.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

прехвърлянето се поема от куповача както знаете , а данъка за 18 месеца ми е около 300лв ... защо да не ги спестя ...

Comment

прехвърлянето се поема от куповача както знаете , а данъка за 18 месеца ми е около 300лв ... защо да не ги спестя ...
            Прехвърлянето се поема както се разберете а нотариуса носи лична отговорност (вече) ако те пусне без данък. За мерси или дребни пари, дали ще се съгласи, как мислиш?
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Както знаеш този вид нотариуси за тази услуга вместо да речем около 80-100лв за прехвърляне ще ти вземат 250-300 защото много добре знаят за какво става въпрос! Купувача трябва да е голяма шматка да се съгласи да плати подобна сума за прехвърляне само и само ти да си спестиш тези пари от данък!
              Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

около 130-150лв взимат тези нотариуси , а прехвърлянето със застрахователна оценка на цена 1000лв е около 100лв , за моя куповач няма проблем ,стига да е под 200 ... аз просто питам дали някой има контакт на такъв нотариус , оттам на сетне аз ще се оправям благодаря

Comment

Най-добре си плати данъка където трябва.
                  Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                  Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

има няколко избора човека
                    - да си плати данъка
                    - да овладее добре фотошоп
                    - да не си продава колата

Молиа сано без расизан!!!

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                      има няколко избора човека
                      - да си плати данъка
                      - да овладее добре фотошоп
                      - да не си продава колата

Молиа сано без расизан!!!
                      Като иска, да си овладява фотошопа и да си поема отговорността - все пак му казахме стандартните възможности.
                      sigpic

Comment

около 130-150лв взимат тези нотариуси , а прехвърлянето със застрахователна оценка на цена 1000лв е около 100лв , за моя куповач няма проблем ,стига да е под 200 ... аз просто питам дали някой има контакт на такъв нотариус , оттам на сетне аз ще се оправям благодаря
                        Е ти как знаеш колко вземат пък не познаваш нито един такъв нотариус Некси, там където си чул, че толкова вземат е можело да ти кажат къде е тоя нотариус дето я върши тая услуга за тия пари

Ся аз лично ако съм зел лиценз за нотариус и мога цял живот да си ровя в носа и да прибирам мангизи само щото съм бил един печет и подпис, за 30 или 50 лева отгоре да си сложа в джоба няма да се навия да рискувам да си изпусна дето съм набарал на хляба мекото, ама не знам може да има и таквиз балами или толкоз да са огладнели нотариусите

Аз друго не мога да разбера, в тоз форум вече съвсем го обърнахме на вакханалия, един се фали колко години карал пиян, друг пита как да не си плати данъка, трети как да отърве акта пред КАТ, тука нещо законно няма ли да се коментира То ако така продължаваме да толерираме подобни дискусии, скоро някой ше пусне тема "колеги от къде да си купя наркотици, споделете телефоните на дилърите си"
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

И после се оплакваме, че ни е била крива държавата ...

Плати си данъка като отговорен гражданин и стига си се излагал с подобни теми.

Нема оправия ...

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                          AR 155 2.0 16v SUPER
                          Toyota Corolla 2014 S Premium
                          Moskvich 2140

Comment

все още има нотариуси, които ще извършват прехвърляне без платен данък срещу 250-300лв (зависи от автомобила разбира се)
                            зависи и от момента, в който се отиде, защото им правят проверки от време на време (т.е. не винаги става номерът)
                            но пък аз купих една 56ца като собственика отиде и си плати 1500лв данъци за последните 5 години.... а аз си помислих, че ще се откаже от сделката
                            '45 QV 155hp

Comment

Първоначално публикувано от quadrifoglioverde Покажи съобщение
                              все още има нотариуси, които ще извършват прехвърляне без платен данък срещу 250-300лв (зависи от автомобила разбира се)
                              зависи и от момента, в който се отиде, защото им правят проверки от време на време (т.е. не винаги става номерът)
                              но пък аз купих една 56ца като собственика отиде и си плати 1500лв данъци за последните 5 години.... а аз си помислих, че ще се откаже от сделката
                              Този човек ти е продал колата си, за да може да плати данъците и.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X