Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ прехвърляне на автомобил без платени данъци ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
    Виж сега бро,на запад съм от много години,в случея няма изравняване на стандарт, има си тарифи,и никой не те пита с колко манги си в джоба.В интерес на истината в Германия и Холандия заедно не можеш да видиш толкова Q7-ци и X5-ци по пътищата колкото в България.И в Нюремберг Германия вътре в града пътищата са като в Плевен,ама немеца ако са опита да се оправдее с това и да не плаща,точно след 6 месеца най-много година,или плаща всичко с лихвите или държавата му конфискува колата.Щото точно тия Ганьовци които не си плащат данъка,те нямат пари и за гуми,и за накладки, и прегледи минават фиктивно и т.н и т.н.
    Е не..не....не е баш таака...за Германия не ми говори.....имам некви наблюдения... макар и частични...а и ти немой разсъждава като шваба..... оти си замесено тесто у северна България....то кой какво плаща е друг въпрос...запознай се...те и немците ....чакат да дастигнат до съд...и ттогава плщат....и там е жмел голям...ония Хенри, дет си е говорил с конете...го няма вече....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Е не..не....не е баш таака...за Германия не ми говори.....имам некви наблюдения... макар и частични...а и ти немой разсъждава като шваба..... оти си замесено тесто у северна България....то кой какво плаща е друг въпрос...запознай се...те и немците ....чакат да дастигнат до съд...и ттогава плщат....и там е жмел голям...ония Хенри, дет си е говорил с конете...го няма вече....

Съд?Ти като не си си платил данъците,какво очакваш от съда?За един ден та приключват в съда и после?Трябва да платиш и разноските по делото.Швабата не е като българина,ефтин на триците,а скъп на маймуните.И аз се опитах да ги финтирам с една глоба за неправилно паркиране за 100 евро,тя скочи за 6 месеца на 800 евро.Сменях адреси общини,намериха ме и в дън гори тилилейски.До другата седмица имам срок да я плата,иначе букагите и....Ако искаме да живеем като западняците трябва да се наложи тоя модел на държавност.Кат не да се връща бай Тошо-босът от Правец,и да си върнем комунизма
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Съд?Ти като не си си платил данъците,какво очакваш от съда?За един ден та приключват в съда и после?Трябва да платиш и разноските по делото.Швабата не е като българина,ефтин на триците,а скъп на маймуните.И аз се опитах да ги финтирам с една глоба за неправилно паркиране за 100 евро,тя скочи за 6 месеца на 800 евро.Сменях адреси общини,намериха ме и в дън гори тилилейски.До другата седмица имам срок да я плата,иначе букагите и....Ако искаме да живеем като западняците трябва да се наложи тоя модел на държавност.Кат не да се връща бай Тошо-босът от Правец,и да си върнем комунизма
        Нали ти казах. че немой разсъждава като шваба......опитал си, да се прайш на тарикат....сорри...))
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Нали ти казах. че немой разсъждава като шваба......опитал си, да се прайш на тарикат....сорри...))

Само че в бг тия номера минават,ама на други места не.Това е разликата.Аз имам няколко свежи идеи,как може да се управат пътищата за 5 години.А: дига са данъка от минимален 25 лв на 250лв+ дигане на годишната винетка на 100лв.Така хем ще намалеят значително автомобилите по-пътищата,и по бавно ще се амортизират пътищата,с парите от дигнатити данъци ще могат да се направат и подържат пъщитата,хем ще има по малко деца болни от асма поради по-малкото замърсяване на въздуха,хем няма да се налага да си ликвидираме бдж,понеже много хора ще се наложат да слезнат от колите си и да се качат на влак.В момента в София от 1000 човека 550 имат коли,а допустимата граница за да не стане прекалено замърсяване на въздуха е 330 коли на 1000 човека.Да ама откато влезнаха таралясниците които немците върлят в моргат,вече всеки се качи на кола,от което освен собствената му изгода,друга файда няма.Сърбите които не получават грам европейска субсидия имат 1000 пъти по- добри от нашите магистрали.Това е резил!!!Ако въобще имаме магистрали.Аз по миналата зима пътувах перфектно от Плевен до София с влак за 28лв лв,отиване и връщане.Приятно спокойно,даже забих едно гадже в купето
          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 19:04.

Comment

И в Нюремберг Германия вътре в града пътищата са като в Плевен

Начи.. за всичко може да си прав, ама за това не си! Признай си просто, няма да ти се сърдиме!

Иначе те подкрепям за данъците и винетките, но след като ми осигурят влак София- Варна за 5 часа и София- Пловдив за 45 мин. Да не смърди на пикня. Обаче тогава знаеш ли, какво се получава- 25 Евро билет за 70 км. разтояние, както е в Германия, честито!
            Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:17.
            Lexus IS200

Comment

[QUOTE=Mind_Control;1395567]Начи.. за всичко може да си прав, ама за това не си! Признай си просто, няма да ти се сърдиме!

В Нюремберг бях по миналата година,мама мия циганията е уникална.Немците освен широки аутобани в прелично състояние,не би казал че другите пътища сам им хубави.Понеже правя сравнение с много други европейски държави.И не знам кой е тоя супер умен инжинер където на високоскоростни аутобани,е измислил отсечката за включване в движението да е толкова къса.
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 16:13.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Иначе те подкрепям за данъците и винетките, но след като ми осигурят влак София- Варна за 5 часа и София- Пловдив за 45 мин. Да не смърди на пикня. Обаче тогава знаеш ли, какво се получава- 25 Евро билет за 70 км. разтояние, както е в Германия, честито!

Ако човек пътува по служба горе споменатите разтояния,колата му е най-доброто решение.Иначе за мен всичко друго са оправдания.В Холандия в големите градове,в централната част забрави да минеш с кола,само градски транспорт и мпс-та със специялен режим на движение.Това ако се въведе в България,доста хора ще започнат да ползват само градския транспорт в града, и колата в един момент ще им стане ненужна,а и с вдигането на данъците ако няма много добри доходи едвали ще може да си я позволи.Решения винаги има!Въпроса е само на воля.

Comment

......В момента в София от 1000 човека 550 имат коли,а допустимата граница за да не стане прекалено замърсяване на въздуха е 330 коли на 1000 човека.....
                  Едно от първите неща, които ми направиха впечатление, когато за пръв път бях в Холандия (през 1976 - та) бяха многото и перфектни вело-алеи - нещо за което тук само си мечтаем.
                  Като си говорим за бр. автомобили на калпак от населението, да споменем и това, че в Холандия броят на велосипедите е по-голям от този на жителите.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Дано да не измислят и данък за велосипедите, че аз с две коли и три колелета, трябва да работя един месец само за данъците им.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Бат Бойко беше направил такива хубави вело-алеи:

Ама взеха че се изтриха вече.

Пък и "строежът" им не бе съгласуван с разните му рекламодатели:

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:00.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Едно от първите неща, които ми направиха впечатление, когато за пръв път бях в Холандия (през 1976 - та) бяха многото и перфектни вело-алеи - нещо за което тук само си мечтаем.
                        Като си говорим за бр. автомобили на калпак от населението, да споменем и това, че в Холандия броят на велосипедите е по-голям от този на жителите.

Велоалеите са доста голяма инвестиция,не че холанците всички умират да карат колело в дъжда,но просто държавата ги принуждава да го прават със скъпите данъци и застраховки на коли.Иначе междинното решение е скутер.Почти никаква подръжка,и много удобен за в града,че дори и на растояния до 15-20км извън града.Може да го паркирваш на всякъде.Един добър чисто нов с две години гаранция,може да гу купиш за цената,която ще купиш някой таралясник на четири гуми,който е за моргата.

Comment

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Е това върви много бързо,няма бензин,няма дизел,няма 8 свещи
                            Attached Files

Comment

Working...
                            X