Първоначално публикувано от vesko11
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ прехвърляне на автомобил без платени данъци ?
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЕ не..не....не е баш таака...за Германия не ми говори.....имам некви наблюдения... макар и частични...а и ти немой разсъждава като шваба..... оти си замесено тесто у северна България....то кой какво плаща е друг въпрос...запознай се...те и немците ....чакат да дастигнат до съд...и ттогава плщат....и там е жмел голям...ония Хенри, дет си е говорил с конете...го няма вече....
Съд?Ти като не си си платил данъците,какво очакваш от съда?За един ден та приключват в съда и после?Трябва да платиш и разноските по делото.Швабата не е като българина,ефтин на триците,а скъп на маймуните.И аз се опитах да ги финтирам с една глоба за неправилно паркиране за 100 евро,тя скочи за 6 месеца на 800 евро.Сменях адреси общини,намериха ме и в дън гори тилилейски.До другата седмица имам срок да я плата,иначе букагите и....Ако искаме да живеем като западняците трябва да се наложи тоя модел на държавност.Кат не да се връща бай Тошо-босът от Правец,и да си върнем комунизмаSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеСъд?Ти като не си си платил данъците,какво очакваш от съда?За един ден та приключват в съда и после?Трябва да платиш и разноските по делото.Швабата не е като българина,ефтин на триците,а скъп на маймуните.И аз се опитах да ги финтирам с една глоба за неправилно паркиране за 100 евро,тя скочи за 6 месеца на 800 евро.Сменях адреси общини,намериха ме и в дън гори тилилейски.До другата седмица имам срок да я плата,иначе букагите и....Ако искаме да живеем като западняците трябва да се наложи тоя модел на държавност.Кат не да се връща бай Тошо-босът от Правец,и да си върнем комунизма))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНали ти казах. че немой разсъждава като шваба......опитал си, да се прайш на тарикат....сорри...))
Само че в бг тия номера минават,ама на други места не.Това е разликата.Аз имам няколко свежи идеи,как може да се управат пътищата за 5 години.А: дига са данъка от минимален 25 лв на 250лв+ дигане на годишната винетка на 100лв.Така хем ще намалеят значително автомобилите по-пътищата,и по бавно ще се амортизират пътищата,с парите от дигнатити данъци ще могат да се направат и подържат пъщитата,хем ще има по малко деца болни от асма поради по-малкото замърсяване на въздуха,хем няма да се налага да си ликвидираме бдж,понеже много хора ще се наложат да слезнат от колите си и да се качат на влак.В момента в София от 1000 човека 550 имат коли,а допустимата граница за да не стане прекалено замърсяване на въздуха е 330 коли на 1000 човека.Да ама откато влезнаха таралясниците които немците върлят в моргат,вече всеки се качи на кола,от което освен собствената му изгода,друга файда няма.Сърбите които не получават грам европейска субсидия имат 1000 пъти по- добри от нашите магистрали.Това е резил!!!Ако въобще имаме магистрали.Аз по миналата зима пътувах перфектно от Плевен до София с влак за 28лв лв,отиване и връщане.Приятно спокойно,даже забих едно гадже в купетоLast edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 19:04.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеИ в Нюремберг Германия вътре в града пътищата са като в Плевен
Начи.. за всичко може да си прав, ама за това не си! Признай си просто, няма да ти се сърдиме!
Иначе те подкрепям за данъците и винетките, но след като ми осигурят влак София- Варна за 5 часа и София- Пловдив за 45 мин. Да не смърди на пикня. Обаче тогава знаеш ли, какво се получава- 25 Евро билет за 70 км. разтояние, както е в Германия, честито!Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:17.Lexus IS200
Comment
-
[QUOTE=Mind_Control;1395567]Начи.. за всичко може да си прав, ама за това не си! Признай си просто, няма да ти се сърдиме!
В Нюремберг бях по миналата година,мама мия циганията е уникална.Немците освен широки аутобани в прелично състояние,не би казал че другите пътища сам им хубави.Понеже правя сравнение с много други европейски държави.И не знам кой е тоя супер умен инжинер където на високоскоростни аутобани,е измислил отсечката за включване в движението да е толкова къса.Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 16:13.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеИначе те подкрепям за данъците и винетките, но след като ми осигурят влак София- Варна за 5 часа и София- Пловдив за 45 мин. Да не смърди на пикня. Обаче тогава знаеш ли, какво се получава- 25 Евро билет за 70 км. разтояние, както е в Германия, честито!
Ако човек пътува по служба горе споменатите разтояния,колата му е най-доброто решение.Иначе за мен всичко друго са оправдания.В Холандия в големите градове,в централната част забрави да минеш с кола,само градски транспорт и мпс-та със специялен режим на движение.Това ако се въведе в България,доста хора ще започнат да ползват само градския транспорт в града, и колата в един момент ще им стане ненужна,а и с вдигането на данъците ако няма много добри доходи едвали ще може да си я позволи.Решения винаги има!Въпроса е само на воля.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение......В момента в София от 1000 човека 550 имат коли,а допустимата граница за да не стане прекалено замърсяване на въздуха е 330 коли на 1000 човека.....
Като си говорим за бр. автомобили на калпак от населението, да споменем и това, че в Холандия броят на велосипедите е по-голям от този на жителите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕдно от първите неща, които ми направиха впечатление, когато за пръв път бях в Холандия (през 1976 - та) бяха многото и перфектни вело-алеи - нещо за което тук само си мечтаем.
Като си говорим за бр. автомобили на калпак от населението, да споменем и това, че в Холандия броят на велосипедите е по-голям от този на жителите.
Велоалеите са доста голяма инвестиция,не че холанците всички умират да карат колело в дъжда,но просто държавата ги принуждава да го прават със скъпите данъци и застраховки на коли.Иначе междинното решение е скутер.Почти никаква подръжка,и много удобен за в града,че дори и на растояния до 15-20км извън града.Може да го паркирваш на всякъде.Един добър чисто нов с две години гаранция,може да гу купиш за цената,която ще купиш някой таралясник на четири гуми,който е за моргата.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
Comment