If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам че избирателно се опитват да измъкнат някой лев допълнително. Аз лично много пъти съм получавал такива рекламни СМС си и просто ги игнорирам. И системата някак си пропуска автоматично да ме включи в игрите им
Предполагам че избирателно се опитват да измъкнат някой лев допълнително. Аз лично много пъти съм получавал такива рекламни СМС си и просто ги игнорирам. И системата някак си пропуска автоматично да ме включи в игрите им
Имал си късмет. Аз четейки тази тема се върнах назад в сметките си и познайте, какво открих- през 1-2 месеца се появявят някакви смс-и към номера с добавена стойност. Вярно по 50-80 ст. няма фрапиращи сметки, но полудявам от факта, че го правят, а същевременно няма, на кого да отидеш да потрошиш главата. Освен това, какво като пусна жалба към КЗК? Аз няма как да докажа, че не съм пращал тези смс-и.
Преди година и нещо получих празен СМС от четрицифрен номер, не му обърнах внимание. След три дена пак празен СМС, на разпечатката единия е таксуван 5лв другия 6лв. Обадих се на оператор да каже от къде са СМС-ите, били от някакъв Хърватски сайт. Написах жалба в Глобул, че съм ПОЛУЧИЛ СМС-и а НЕ изпращал и те са ме таксували. Отговора на Глобул: Щом изпращате СМС-и те се заплащат
Пуснах жалба до КЗП , отговор: В момента идват много жалби по същия случай, ще ви уведомим при развитие !
До ден днешен - НИЩО !
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Браво и благодаря на автора на темата - изпратих STOP и за трите си номера към тези мошеници и за един от тях след минути и потвърждение, че повече няма да получавам SMS - си, получих пак - от 1232, ново предложение за лайняните им игри ще мина след работа през офиса им в квартала ...
Колкото повече хартия, толкова по-чист задник!
Това е старо правило в бюрокрацията. Тия есемеси и аз ги получавам, но изобщо не им отговарям.
Като се обадиш във Вивател и от там се представят като : ми ми, Биби, Цоца, Зоза , Гоца и прочие. Точно като в бардак. Аз винаги им искам пълните имена и ги тормоза до дупка.
Та по повед на един интернет. Първо ми изтече договора и те кой знае защо ми го бяха вдигнали от 10 на 20 лева. Нищо такова нямаше нито впредишния договор, нито в новия. Новият просто казваше, че се продължава стария при същите условия.
Точно в тоя момент се сгюбриха кабелите и нета изчезна. Написах една обща жалба, като си изкарах входящ номер и изисках да го има написан на хартия. нали знаете. Повече хартия, по-чист...
Нета така и не дойде, защото периодично проверявах кабела и така мирно и кротко си минаха няколко години. После някаква пикла ми се обади, от някаква агенция по взиманията и ми каза, че дължа фантастичните 600 лева. Поясних ѝ, че съм подал жалба, но отговор не съм получил, но тя си знаеше нейното. Аз също. Намеси се някакъв силовак, но като му определих рандеву в градската градинка на Перник и омекна. Пак си живях мирно и щастливо няколко години, когато без предупреждение се озовах в съда, заедно с други като мене. Процедурата беше мълниеносна. явно съдийката си заработваше, до като не дойде моя ред.
-Какво ще кажете по вашия случай!
- Ами нищо! Спряха ми нета, освен това имаше разминаване с договора и други неща, но аз и до ден днешен чакам отговор на жалбата ми, която те, според условията на договора, трябваше да ми го дадат в едномесечен срок.
Съдийката явно запецна, защото разбра, че ги бия на техен собствен терен.
_ами докажете, че не сте получили отговор!
_Моля! Доказват се положителни, а не отрицателни твърдения!
После стана, каквато стана.
Но ако не бях размахал листа с жалбата, жална ми майка!
Та за това: повече хартия, по-чист ...точно така.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
А бе всичко издиша у тая държава и всеки си прави каквото иска, особено ако си зависим по някакъв начин към него....не се зачита човека,потребителя неговите права и т.н.....тез дето трябва да са закона и да се грижат за неговото спазване се избират с кебапчета и т.н...българина е овца и като се върна назад в историята, забелязвам, че не е надигал глава почти от турско робство......Сори ама е така.......няма какво да говорим за права при нас......
Навсякъде е жмел...мобилни оператори, топлофикация, вик-а, държавна администрация, банки и проче...
Днес Йордановден Богоявление отново срив в системата на Вивакома,нещо взеха да издишат ми се струва.
Ще издишат Я
Банката им фалира, виваком е на път и едва ли милионите, които хвърлят за реклами по всички телевизии ще ги спасят. Цветан Василев и той жив да го оплачеш - живеел в сърбия като клошар. Добре, че ми изтече договора с Виваком и се махам от тях - смятам при БОБ да се лепна?
Мнения за БОБ имате ли ?
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Колкото повече хартия, толкова по-чист задник!
Това е старо правило в бюрокрацията. Тия есемеси и аз ги получавам, но изобщо не им отговарям.
Като се обадиш във Вивател и от там се представят като : ми ми, Биби, Цоца, Зоза , Гоца и прочие. Точно като в бардак. Аз винаги им искам пълните имена и ги тормоза до дупка.
Та по повед на един интернет. Първо ми изтече договора и те кой знае защо ми го бяха вдигнали от 10 на 20 лева. Нищо такова нямаше нито впредишния договор, нито в новия. Новият просто казваше, че се продължава стария при същите условия.
Точно в тоя момент се сгюбриха кабелите и нета изчезна. Написах една обща жалба, като си изкарах входящ номер и изисках да го има написан на хартия. нали знаете. Повече хартия, по-чист...
Нета така и не дойде, защото периодично проверявах кабела и така мирно и кротко си минаха няколко години. После някаква пикла ми се обади, от някаква агенция по взиманията и ми каза, че дължа фантастичните 600 лева. Поясних ѝ, че съм подал жалба, но отговор не съм получил, но тя си знаеше нейното. Аз също. Намеси се някакъв силовак, но като му определих рандеву в градската градинка на Перник и омекна. Пак си живях мирно и щастливо няколко години, когато без предупреждение се озовах в съда, заедно с други като мене. Процедурата беше мълниеносна. явно съдийката си заработваше, до като не дойде моя ред.
-Какво ще кажете по вашия случай!
- Ами нищо! Спряха ми нета, освен това имаше разминаване с договора и други неща, но аз и до ден днешен чакам отговор на жалбата ми, която те, според условията на договора, трябваше да ми го дадат в едномесечен срок.
Съдийката явно запецна, защото разбра, че ги бия на техен собствен терен.
_ами докажете, че не сте получили отговор!
_Моля! Доказват се положителни, а не отрицателни твърдения!
После стана, каквато стана.
Но ако не бях размахал листа с жалбата, жална ми майка!
Та за това: повече хартия, по-чист ...точно така.
По принцип си прав за пред Съда- графологичната експертиза може да установи почерка, както химическия състав на мастилото на печата и химикалката, както може да изиска регистъра за входиране.
Обаче си представи как ще отидеш в някой офис на оператор, банка или други измамници в страната и ще им искаш входящ номер на хартията - те нямат достъп до регистър за входиране на молбите или жалбите и ако сложат някакви такива атрибути, ще са фиктивни, затова ако искаш нещо да се свърши оперативно - по електронен път.
Преди година и нещо получих празен СМС от четрицифрен номер, не му обърнах внимание. След три дена пак празен СМС, на разпечатката единия е таксуван 5лв другия 6лв. Обадих се на оператор да каже от къде са СМС-ите, били от някакъв Хърватски сайт. Написах жалба в Глобул, че съм ПОЛУЧИЛ СМС-и а НЕ изпращал и те са ме таксували. Отговора на Глобул: Щом изпращате СМС-и те се заплащат
Пуснах жалба до КЗП , отговор: В момента идват много жалби по същия случай, ще ви уведомим при развитие !
До ден днешен - НИЩО !
Незнам, какво става, но толкова нагли не са били никога мобилните оператори. Все пак Мтел се отнасят най- добре към жалбите на клиентите си според мен. Дори малко съжалявам, че минах от мтел на Виваком.
Такааа искам да ви обърна специално внимание, ако сте абонати на Виваком - проверявайте си разпечатките и в частност СМС-ите.
По принцип за последните 2 години получавам сметки от порядъка на сумата Х плюс/минус левче. Днес получих фактура от тия мизерници Виваком, която е с повече от 10лв над нормалната сума, която плащам ежемесечно.
Това ме накара да се поразровя и да разгледам разпечатката с обажданията и смсите ми.
За мое голямо очудване виждам, че всеки божи ден в продължение на 1 месец в един и същ час имам начислени СМС-и до някакъв номер "08712331" на цени от 0,25ст-0,84ст без ддс!
В крайна сметка след няколко разговора с оператори и разни служители на офис виваком разбирам, че това са някакви "игри", за които АВТОМАТИЧНО Виваком те абонират и те тарифират за всеки изпратен от ТЯХ СМС!!!
След като изядоха "малко" поздрави по адрес на техните майки, ги попитах как мога да забраня и да се откажа от всякакъв вид такива смси и "игри".
Отговорът е : Пращате СМС на 188188 с текст "STOP" и така уж спират да ви дЕрат кожата с такива смсчета
Ще видим за в бъдеще какво ще се случи, но тези смешници от Виваком определено ми паднаха в очите! Те използват това, че сега по празниците хората няма да забележат "надписаните" сметки, защото покрай смсите и разговорите, които са изпратили/провели да си честитят Коледа/Нова Година ще минат и тия "платените" техни смси с "игрички" и рекламки!!!
Така, че ВНИМАВАЙТЕ и кажете за това на вашите близки, защото съм сигурен, че ако имате такива, които са по-възрастни - те няма да обърнат внимание на това и ще си дават като попове немалка сума от "големите" си пенсии!
благодаря на дигиталния за тази тема - днес подписах договор с виваком за всичките телефони на фирмата и наистина са намерили начин да преебват с термина "маркетингова информация" има клауза в договора за това но кой си чете договорите
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
Ще издишат Я
Банката им фалира, виваком е на път и едва ли милионите, които хвърлят за реклами по всички телевизии ще ги спасят. Цветан Василев и той жив да го оплачеш - живеел в сърбия като клошар. Добре, че ми изтече договора с Виваком и се махам от тях - смятам при БОБ да се лепна?
Мнения за БОБ имате ли ?
имам два телефона с БОБ - нямам особено добро мнение освен, че не те обвързват с нищо
Хубаво е абонатите да ползват телефоните си по предназначение, а не да коментират сюжета на турските или латиноамериканските сериали.
Деловите разговори, които изкарват пари, отнемат много малко време.
При положение, че има Интернет почти навсякъде, телефонните разговори имат функция за конкретизиране и доуточняване, или за спешна оперативна намеса.
Аз съм към Виваком на една тарифа за 2,69лв. на месец, в които влизат 60мин към всички мобилни оператори и 60мин. към стандартната за страната стационарната мрежа на БТК и ми е достатъчно.
Хубаво е абонатите да ползват телефоните си по предназначение, а не да коментират сюжета на турските или латиноамериканските сериали.
Деловите разговори, които изкарват пари, отнемат много малко време.
При положение, че има Интернет почти навсякъде, телефонните разговори имат функция за конкретизиране и доуточняване, или за спешна оперативна намеса.
Аз съм към Виваком на една тарифа за 2,69лв. на месец, в които влизат 60мин към всички мобилни оператори и 60мин. към стандартната за страната стационарната мрежа на БТК и ми е достатъчно.
ами зависи как се отчитат тези минути аз не обичам да говоря много по телефона но се налага и понякога и 400-те минути от тъпия Теленор ми свършват то при мене е сложно щото съм аусорснал бизнеса почти в полвин БГ и няма как да контролирам нещата освен по телефона
Comment