If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
благодаря на дигиталния за тази тема - днес подписах договор с виваком за всичките телефони на фирмата и наистина са намерили начин да преебват с термина "маркетингова информация" има клауза в договора за това но кой си чете договорите
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
имам два телефона с БОБ - нямам особено добро мнение освен, че не те обвързват с нищо
Може ли малко по-конкретно за БОБ да и обясниш, за да не се опаря. Ако предпочиташ може и на лични, но е добре и за другите колеги да се информират. Аз нямам никаква информция и ми е важно да знам и те що за мръстници са
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Може ли малко по-конкретно за БОБ да и обясниш, за да не се опаря. Ако предпочиташ може и на лични, но е добре и за другите колеги да се информират. Аз нямам никаква информция и ми е важно да знам и те що за мръстници са
ами тва фактически е МенТел само че услуга без обвъзрване не съм ползвал интернет от тях но за оборотните слушалки плащам по 12.90 мисля беше на месец за 1000 минути към всички плаща се в края на периода ако не платиш ти спират услугата докато не платиш и я активираш отново дефакто - доколкото помня ... няма договори и т.н. миналата година с двете слушалки Нокия 500 и два предплатени месеца платих 240 лева с ДДС - нещо такова беше.
Сега виждам че им текът някакви реклами но аз не гледам телевизия и не чета медии и не съм запознат просто си плащам и ако прпусна плащане те спират обслужването на Сим-картите докато не платя отново - нещо като онова с предплатените карти на МенТел преди само че оформено малко по-различно като друг бранд, иначе обслужване и т.н. си е ОК. Странното е че сумата е фиксирана (изговорил/неизговорил минутите) но понякога съм плащал доста по-малко на слушалка странна работа
чакай сега си спомних - като изговориш минутите тарифата ти става няква кофти на минута и броенето е различно просто аз бях блокирал така системата, че като изговорят минутите да спира обслужването на картите - да! това беше същественото
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Ам не трябва ли да има бутонче откажи или се съгласи.Щото така ме задължават да им отговоря и да си платя смс който не съм искал да изпращам.Като го умножиш по броя на абонатите дет са го получили те ти една прилична сумичка.Ся са сещам преди време получих един подписан договор за кредит барабар с картата вътре, трябваше да се подпиша и аз и да им го върна и картата се активира.Не са сетих като един руснак дето в същата китуация копирал договора редактирал го и пак го принтирал подписал го и го върнал.В банката не им минало през ум за такова нещо и се оказало че пича се сдобил с неограничен безлихвен кредит че даже и банката трябвало да му плаща някакви неустойки там не се сещам ама ги беше изработил така яко че даже и адвокати те на банката изпаданали в шах, та не нямали начин и ние така да ги изработим, нещо да ги пренасочим та те да си трупат разходи за тяхна си сметка, с някакво смс-че или приложенийце да ги хакнем.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ам не трябва ли да има бутонче откажи или се съгласи.Щото така ме задължават да им отговоря и да си платя смс който не съм искал да изпращам.Като го умножиш по броя на абонатите дет са го получили те ти една прилична сумичка.Ся са сещам преди време получих един подписан договор за кредит барабар с картата вътре, трябваше да се подпиша и аз и да им го върна и картата се активира.Не са сетих като един руснак дето в същата китуация копирал договора редактирал го и пак го принтирал подписал го и го върнал.В банката не им минало през ум за такова нещо и се оказало че пича се сдобил с неограничен безлихвен кредит че даже и банката трябвало да му плаща някакви неустойки там не се сещам ама ги беше изработил така яко че даже и адвокати те на банката изпаданали в шах, та не нямали начин и ние така да ги изработим, нещо да ги пренасочим та те да си трупат разходи за тяхна си сметка, с някакво смс-че или приложенийце да ги хакнем.
Ам не трябва ли да има бутонче откажи или се съгласи.....
Няма. Само СМС-а и толкова. Аз се обадих на оператора и им казах, че НЕ искам никакви известия,смс, игри и т.н. Те ми казаха, че НЕ може да НЕ искам. Ако НЕ искам единствения вариант е да им изпратя смс "СТОП", който разбираш ли бил безплатен. Голям реверанса, че ми дават право да се откажа безплатно
Това за банката е много добро.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Много хора не могат да се оправят със СМС , възрастни и не толкова. Това е за съд.
Да припомня :
че потребител, който не желае да получава съобщения за директен маркетинг, може да изпрати SMS със текст STOP на 188188.
Изпращането и получаването на SMS-и към и от номер 188188 са безплатни.
Ако потребител не желае да получава SMS съобщения по кампании, които са организирани от трети лица, той може да изпрати SMS със текст STOP на 188199.
Ако потребител не желае да получава хартиени рекламни материали, брошури и предложения по телефон по кампании, които са организирани от VIVACOM той може да заяви това с обаждане към 123 – Обслужване на клиенти.
Няма. Само СМС-а и толкова. Аз се обадих на оператора и им казах, че НЕ искам никакви известия,смс, игри и т.н. Те ми казаха, че НЕ може да НЕ искам. Ако НЕ искам единствения вариант е да им изпратя смс "СТОП", който разбираш ли бил безплатен. Голям реверанса, че ми дават право да се откажа безплатно
Това за банката е много добро.
А не мога ли да взема един адвокат и да отида да сключим договор за услуга, кой е казал че техните договори са законни и не подлежат на обсъждане.Това не нарушава ли правата ми на гражданин, човек, клиент, гъзар, атеист, националист, расист т.н.То по тая логика утре отивам в офиса им и казвам на мацката там да се подпре на лакти на масата да и пусна един непоискан есемес с 9 месечен абонамент, няма не искам няма недей.
Погледнах телефона на баща ми , защото той не си гледа sms.
Имаше няколко получени от номер 883 , същата простотия , ще ти пращат докато не пратиш STOP. "Играта" е с друго име но схемата е същата и 30ст на получен смс/ на ден .
Такива плоски тарикатлъци, не мога да си обясня с друго освен с бутането на едни парички под масата на служители от КРС, КЗП, ....КТБ, КГБ и кой-знае още колко живеещи на гърба на народа пухльовци.
Comment