Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам кученце

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Германската пастирка е сладур, но не знам, кой сиромах ще и бере гайлето.
    Първо не зная какво е правило кучето на терасата ви , там определено могат да се случат много неща водещи до подобна драма .
    След това кажи ми от какво е умряло ?
    Това кученце тук е здраво , а причината да е дребничко най - вероятно има нещо общо с това , че цялото кучило се роди с цезарово и този го извадихме последен .
    Ако той е имал друг проблем освен по - малкият си размер нямаше да е жив до сега .
    Разбира се това не е агитация за който и да е да го вземе.
    Ако все пак някой се притеснява от това ,че кутрето е дребничко може да си закупи нормално на цена която мога да му споделя на лични .
    Но с това тук положението е такова . Риск печели , риск губи !
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Животните трябва да живеят в естествената им среда, а не в апартаменти - повярвай ми.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Животните трябва да живеят в естествената им среда, а не в апартаменти - повярвай ми.
        Гарантирано знам по - добре в каква среда трябва да живеят ... все пак това са 19 год в които живея с такива хайвани
        Born to make me happy

Comment

Гледах едно филмче по Дискавъри свързано с реакциите на кученце и вълче на една и съща възраст, поставени в едни и същи условия - за примамка им беше поставено животинче в клетка без дъно.
          Кученцето не успя да се справи и се присламчи към човека наблюдаващ събитието с надеждата да му помогне, а вълчето само се бореше с клетката и успя да я прекатури и достигна до примамката без чужда помощ.
          sigpic

Comment

Колега,
            твърде много спам !
            Нека се придържаме към темата !
            Born to make me happy

Comment

Колежке,
              Познаваме твоята странна любов към животните примесена с комерсиалност - пожелавам ти безсмъртност.
              sigpic

Comment

Колега ,

не разбирам какво е това твое неистово желание да осираш всяка моя тема тук .
                Любов ли е , какво е , не знам !
                Няма тема в която да не дойдеш да се изходиш !!!
                Лекичко е дразнещо !
                Не мисля, че имаш право да говориш за мен тъй като не ме познаваш . За това след като темата не те засяга пряко , трай си просто !
                Няма да ми липсваш ако спреш да спамиш и осираш всяка моя тема.
                Born to make me happy

Comment

Колежке.
                  Съжалявам, но аз съм човека който най-благосклонно се отнася към твоите проблеми - дано да не те прочетат и да се развихрят другите колеги, които добре да запознати с маниерите ти.
                  sigpic

Comment

Интересно какви са маниерите ми ?

Пускам тема и една групичка от хора започвате да спамите , да дразните , да конкретизирате и т.н. !
                    Лично аз когато нямам какво да кажа по даден въпрос просто си трая . Елементарно е .
                    Моля те да престанеш , това е всичко .

п.с. Моля и модератора да изтрие темата , защото те отново беше осрана от колегите !
                    Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Колега ,

не разбирам какво е това твое неистово желание да осираш всяка моя тема тук .
                      Любов ли е , какво е , не знам !
                      Няма тема в която да не дойдеш да се изходиш !!!
                      Лекичко е дразнещо !
                      Не мисля, че имаш право да говориш за мен тъй като не ме познаваш . За това след като темата не те засяга пряко , трай си просто !
                      Няма да ми липсваш ако спреш да спамиш и осираш всяка моя тема.
                      ааа колежке - куче в апартамент е най-голямата тъпня, на която съм свидетел всеки ден... аааа колежке не се ебавайте с Олди че ще въ налазя яко аз що той е мой човек от години

и аааа колежке пробвайте в ОЛХ.бг колежке ... ааа колежке с тия ваксини колежке може да ми пишете на лично колежке - амин!

---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:57 ----------

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Интересно какви са маниерите ми ?

Пускам тема и една групичка от хора започвате да спамите , да дразните , да конкретизирате и т.н. !
                      Лично аз когато нямам какво да кажа по даден въпрос просто си трая . Елементарно е .
                      Моля те да престанеш , това е всичко .

п.с. Моля и модератора да изтрие темата , защото те отново беше осрана от колегите !
                      колежке, накратко може да си заврете тема в ... да кажем

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Колежката продава кучета тва и работата тя е кучкарка и са не и харесало някво симпатично кученце и няма кинти да му прай ваксини и се яде из форумо аз предлагам на колежката да изяде един бан по ИП и да млъкне веднъж завинаги ... ебасимо тва е все ено да родиш дете и да кажеш - подарявгам арно циганче, мое да живее в микровълнова, не яде много само леб со муфъл - дейба и мангалата !

Моля сано безс разсисан! що ке се ядосам

---------- Post added at 02:12 ---------- Previous post was at 02:06 ----------

Колежке.
                      Съжалявам, но аз съм човека който най-благосклонно се отнася към твоите проблеми - дано да не те прочетат и да се развихрят другите колеги, които добре да запознати с маниерите ти.
                      малййй Олди, са я мернах колежката и ке я захапя за задника, както не е предполагала знай живота е такъв - само дай ми стръв!

---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:12 ----------

оуу каката ме заяде на лично - мОреееее, ела пиле - Ела

Comment

Заключвам по молба на авторката.
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                        X