Известие

Collapse
No announcement yet.

За безплатното саниране.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На двама колеги блоковете са им санирани по програмата.
    Доволни са. Както се казва понякога има безплатен обяд.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Добре е безплатното саниране, макар че има доста мърляви фирми направени само да грабнат парите.Дори и те обаче външно правят да изглежда добре, но иначе бях свидетел как върху стара ронеща се от времето варова мазилка направо "напляскаха" изолационните панели(стиропори), набиха тук там дюбели, без изобщо да лепят ни дюбели, ни панели за стената и върху тях шпакловаха или нещо такова, след което покриха с дърпана/влачена външна мазилка.

Изглеждаше добре, но какво ще остане следващите 3-4 години от този ремонт е друг въпрос...
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        На двама колеги блоковете са им санирани по програмата.
        Доволни са. Както се казва понякога има безплатен обяд.
        Аз също съм доволен че санирахме входа барабар с общите части, има ефект, а това че сега всеки вход може да се санира самостоятелно ни прави балъци пред комшийте от съседните входове, но именно това ни радва че си платихме обяда и няма да се чувстваме задължени да връщаме услугата.То и в нета има безплатни регистрации пък после се оказва че трябва си платиш за туй онуй.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

"Безплатното" саниране ще го платим всички с данъци. Дали искате да сте част от него или ще четете статийките на Атака вече е ваш избор. Тъпотии и недомислици в законите винаги ще се намерят.
          Ако мислите, че утре държавата или топлофикация ще дойдат да ви взимат апартамента, да ви искат сметката за парното на съседа или да ви искат парите за санирането, защото сте дали апартанемнта под наем, честито, можете да плащате за санирането на всички балъци и да сте горди. Живейте си със страха да не се минете и да не настинете. Световната конспирация няма търпение да ви вземе апаратнамента...

А като излезете от телевизора и конспиративните сайтчета, просто поговорете с хората от санираните сгради. Не са 5 или 10, много са и за бездомни не съм чул, даже и сгради без ТЕЦ се санираха, та една от теориите на Волен и приятели издиша.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Аз също съм доволен че санирахме входа барабар с общите части, има ефект, а това че сега всеки вход може да се санира самостоятелно ни прави балъци пред комшийте от съседните входове, но именно това ни радва че си платихме обяда и няма да се чувстваме задължени да връщаме услугата.То и в нета има безплатни регистрации пък после се оказва че трябва си платиш за туй онуй.
            Никой нищо не иска. Смениха им дограмата, облякоха им блока. Зимата се родиха и с топло, и с по-ниски сметки за отопление.
            Не са дали един лев за нищо.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Блазе им. Нашия блок има педали с пристройки на терасите и кви ли не олигофрении и отказаха да подписват щото требва да бутат ... Пропадна санировката ...Поне събрахме пари и сменихме дограмата.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Никой нищо не иска. Смениха им дограмата, облякоха им блока. Зимата се родиха и с топло, и с по-ниски сметки за отопление.
                Не са дали един лев за нищо.
                Сега не, ама като свърши кампанията ще разберат.
                Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                Блазе им. Нашия блок има педали с пристройки на терасите и кви ли не олигофрении и отказаха да подписват щото требва да бутат ... Пропадна санировката ...Поне събрахме пари и сменихме дограмата.
                Ми те казаха че вече направените промени щели да ги узаконяват.Стига да не са събаряли или избивали врати в носещи стени.

Comment

В Русе няколко новосанирани блока загледах, много некадърно изпълнени.

http://kiss13.net/ruse/item/842-ot-l...ne-v-ruse.html
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

То и на времето бях балък дето не си вложих парите в пирамидите, и ся нямам нищо против да съм балък.

Comment

Сега не, ама като свърши кампанията ще разберат.
                      Ей за такива хора като теб, други не успяха да си променят поне малко начина на живот.
                      Важното е всички да дърпаш назад. Не е важно на мен да ми е добре, важното е на другия да му е зле.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Начи, не си прав, щото примерно аз карам нови зимни и летни гуми, комшията вика нямам пари.Обаче купи половин тон грозде за вино.Е нали нямаше пари - за вино и ракия имам, за гуми нямам!Та вместо да се надявате на далаверата, вложете от себе си и спете спокойно.Ся да не влизам в подробности как навремето вместо да слушам че завода ще ми даде жилище пак не слушах и сега всеки член от семейството ми дефакто има жилище, а ония още са на квартира, щото завода фалира и банката си поиска парите и така ще си отидат.Аз само дискутирам, всеки си има глава на раменете да мисли.Аз просто не следвам стадото.На Лилянка и подобни грам не вярвам.Ся ако ти искаш да се бесиш не се сърди ама не споделям евентуални ползи от задгробен живот.Чудно защо никой не иска да вложи безплатен труд под формата на пролетно освежаване на градинките пред блока.Ма пък там няма далавера.Не можах да разбера защо заради такива като мене, винивни сме че не сме си дали парите в пирамидите и те естествено за това фалирали, че не сме яли безплатни кебапчета и затова иди кой си не се одепутатил ли кво?
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:33.

Comment

Начи, не си прав, щото примерно аз карам нови зимни и летни гуми, комшията вика нямам пари.Обаче купи половин тон грозде за вино.Е нали нямаше пари - за вино и ракия имам, за гуми нямам!
                          А, Точно!!!!

За всичко имат само за собствената си и на семейството си безопасност нямат...

За този твой съсед липсата на най-малко 100 литра домашна ракия е равносилно на смърт...
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Радвам се, че дъртаците в блокчето ни измират и идват нови собственици - млади хора готови да оправим със собствени средства сградата ни.
                            От 8бр. апартамента са остнали само 3бр с бабички, но се опасявам да не стана като тях, защото започвам да одъртявам.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Защо държавата като има пари не каже, ето този блок отговаря на изискванията, на ви чек за едни 100 000лв примерно, изберете лизензирана фирма да ви санира блока, ние ще осребрим чека на фирмата.Щом е безплатно какъв е смисъла от сдружения , упълномещения и т.н.М?

Думата безплатно е като наркотик ама четете мислете и теке вземайте решения.- https://anonybulgaria.wordpress.com/...omment-page-1/
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:05.

Comment

Защо държавата като има пари не каже, ето този блок отговаря на изискванията, на ви чек за едни 100 000лв примерно, изберете лизензирана фирма да ви санира блока, ние ще осребрим чека на фирмата.Щом е безплатно какъв е смисъла от сдружения , упълномещения и т.н.М?
                                Има смисъл по отношение на взаимоотношенията, оказващи влияние на отчетността на строителството, качеството и др.
                                Обитателите в една сграда са една общност и трябва да имат представител и органи гарантиращи отговорности, с които държавните институции да контактуват.
                                За линцензираните фирми не ми се говори, защото съм се нагледал как лицензирани местни фирми с традиции стоят без работа, а разни циганори от други градове печелят поръчките.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X