Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ме изчукаха днеска...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
    Чета тази тема и се чудя, как е възможно в БГ хората така да се "филмират".
    По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
    Снимам коли и пътни пейзажи, това не е противоконст....
    Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек))
    Не знаеш кой е и какви са възможностите му.
    Към автора имам въпрос.
    Колега, Вие засякохте ли го при изпреварването?
    Не оправдавам бягството, но ми стана интересно.
    Ето я пак ситуацията:
    Карам по околовръстното на Перник, за което Гугъл твърди, че е скоростна магистрала. Карам в лявата лента, където сме колона от четири автомобила. Тоест има три пред мене. В тая лента се кара с около 120 км/ч, а в дясната има друга колона, която намалява, защото ще завива на дясно са "Стомана" Перник. Ние изпреварваме именно тая колона, която кара с около 70-80 км/ч и намалява. Зад мен се лепва въпросният индивид и започва да свирка и святка, като че ли има къде да му дам път. Колоната в дясно е плътна, защото наближаваме отбивката за завода. Започва да върти волана ляво-дясно и само дето не ми се качва на тавана. Излиза една пролука от около 50 метра в дясната колона и точно тука той влиза в нея и тръгва от дясно, въпреки, че тоя, който изпреварвам кара с поне 40 км/ч по-малко от мене. После най-брутално ме удари в задната дясна врата, като закачи и предната. Ето това е! Няма засичане. Единствено едно куче изкочи километър и половина по-нагоре, но там пресичат и пешеходци и всеки внимава.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Имал съм такива ситуации, в които обикновено набивам спирачки и ги пускам, но понякога когато реша, карам успоредно с тях и гледам как те набиват спирачки в последния момент.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Имал съм такива ситуации, в които обикновено набивам спирачки и ги пускам, но понякога когато реша, карам успоредно с тях и гледам как те набиват спирачки в последния момент.
        Много умно.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Смърт за всички нагли, прости, нахални комплексирани копелета на пътя. По един стълб за всеки да има.
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Има много лесно решение на проблема.В холандия голяма част от патрулките са цивилни.От всички марки и модели коли,никога не можеш да предположиш.Барва те ала минут,с насрани гащи.Ония ден мой приятел,който е механик,ми тестваше спирачките на колата,аз седях до него,с голяма скорост точно преди един завой заби яко изпрачки,от завоя изкочи едно такси,реагира адвектно,а и ние и не го застрашихме по никакъв начин.Действието се развива на частен терен,не на обществен път,след 3 минути ни спира цивилен голф 5-ца с трима полицаи в него.И макар че моя човек си показа лиценза,че е механик и обясни че в момента се извършва тест на спирачките на автомобила,и то на частен терен,не на обществен път,му връчиха глоба от 140 евро.Хванаха се за това,че таксито е можело да се панира и да стане белята.
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
              Има много лесно решение на проблема.В холандия голяма част от патрулките са цивилни.От всички марки и модели коли,никога не можеш да предположиш.Барва те ала минут,с насрани гащи.Ония ден мой приятел,който е механик,ми тестваше спирачките на колата,аз седях до него,с голяма скорост точно преди един завой заби яко изпрачки,от завоя изкочи едно такси,реагира адвектно,а и ние и не го застрашихме по никакъв начин.Действието се развива на частен терен,не на обществен път,след 3 минути ни спира цивилен голф 5-ца с трима полицаи в него.И макар че моя човек си показа лиценза,че е механик и обясни че в момента се извършва тест на спирачките на автомобила,и то на частен терен,не на обществен път,му връчиха глоба от 140 евро.Хванаха се за това,че таксито е можело да се панира и да стане белята.
              много ме кефят холандците тия са супер пичове някога работих съвместно с едно студио за дизайн в Утрехт мамоооо не само, че ми се кефеха яко ами имаха 5 почивни дни в седмицата после като прекратиха правата на Хайнекен за БГ и ги наместиха към локалните ръководства се брахме с тях и се напихме и ревахме даже

Comment

Working...
              X