Първоначално публикувано от Maximus
Покажи съобщение
Карам по околовръстното на Перник, за което Гугъл твърди, че е скоростна магистрала. Карам в лявата лента, където сме колона от четири автомобила. Тоест има три пред мене. В тая лента се кара с около 120 км/ч, а в дясната има друга колона, която намалява, защото ще завива на дясно са "Стомана" Перник. Ние изпреварваме именно тая колона, която кара с около 70-80 км/ч и намалява. Зад мен се лепва въпросният индивид и започва да свирка и святка, като че ли има къде да му дам път. Колоната в дясно е плътна, защото наближаваме отбивката за завода. Започва да върти волана ляво-дясно и само дето не ми се качва на тавана. Излиза една пролука от около 50 метра в дясната колона и точно тука той влиза в нея и тръгва от дясно, въпреки, че тоя, който изпреварвам кара с поне 40 км/ч по-малко от мене. После най-брутално ме удари в задната дясна врата, като закачи и предната. Ето това е! Няма засичане. Единствено едно куче изкочи километър и половина по-нагоре, но там пресичат и пешеходци и всеки внимава.
Comment