Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ме изчукаха днеска...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как ме изчукаха днеска...

Сутринта като тръгнах на работа, срещнах една личност, за ко се убеждавам, че видя ли я първа сутрин, направо трябва да се връщам и да си лягам.
    На околовръстното на Перник ме настигна някакъв джип или ван и започна да ми присвятква и свирка. Движението е такова, че няма никакъв шанс, преди да минеме отбивката за "Стомана". От мантинелата изскочи куче и всички ударихме спирачките. Тоя кретен издебна една дупка мина в дясно и преди да изпревара колата, движеща се в дясната лента, директно ме удари в задната дясна врата. Още не мога да си обясня, как от завъртането не стана някоя голяма катастрофа при това движение. Запомних му номера, поне сигурно двете първи цифри. Автомобила не ми беше познат.
    Дойде полиция и се започна. Нямаше никакъв джип или бус с такъв номер. Само една Зафира. Е сега си седнах на задника и се порових в нета и.....
    Оппа! Била е нова Зафира. За това не съм я познал.
    Ха сега да ви видя, какво според вас да правя!?
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Подай сигнал в милицията, ако не саморазправа...

Comment

Всичко, което знаеш за автомобила или имаш съмнения трябва да се знае в милицията ... от там на татъка божа работа. Ще търсят такива ударени зафири по сервизите ... щот все някъде трябва да я направят или да купят броня от някой морга ... нещо такова ... тук поне са много малко такивата случаи в които да не се намери виновника ... един път на мястото на катастрофата имаше само парчета от фара и от мигача и го намериха. Успех
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Ако ще с летяща чиния да е бил няма право да бяга от мястото на ПТП
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

Утре в полицията и после на адрес - за 1 нощ няма да свари да я изпъне и боядиса
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Сутринта като тръгнах на работа, срещнах една личност, за ко се убеждавам, че видя ли я първа сутрин, направо трябва да се връщам и да си лягам.
            На околовръстното на Перник ме настигна някакъв джип или ван и започна да ми присвятква и свирка. Движението е такова, че няма никакъв шанс, преди да минеме отбивката за "Стомана". От мантинелата изскочи куче и всички ударихме спирачките. Тоя кретен издебна една дупка мина в дясно и преди да изпревара колата, движеща се в дясната лента, директно ме удари в задната дясна врата. Още не мога да си обясня, как от завъртането не стана някоя голяма катастрофа при това движение. Запомних му номера, поне сигурно двете първи цифри. Автомобила не ми беше познат.
            Дойде полиция и се започна. Нямаше никакъв джип или бус с такъв номер. Само една Зафира. Е сега си седнах на задника и се порових в нета и.....
            Оппа! Била е нова Зафира. За това не съм я познал.
            Ха сега да ви видя, какво според вас да правя!?
            глей са - в събтъ имам почивен ден викай ни да търсим из Перник таз Зафира и да бием наред току що си подковах кубинтите с нови налчета а и съм сигурен че ма мен Кайо ще се отзове! - демек - идем бием и бегаме ! в краен случай - трОшим !!!

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Утре в полицията и после на адрес - за 1 нощ няма да свари да я изпъне и боядиса
            Исо Исооо, ма бро как за ена нош няма да я боядиса бре - моя човек Дани на който кръстих сина си за една нощ не само боядиса ами сглоби служебната лада ама не е една нош ами от 23:00 до 05:00 сутринта

Comment

Има леко развитие на нещата. Всъщност дойдоха милиционерите и търсихме по това, което успях да видя от номера, но излезе само една Зафира от всичките коли с тия комбинации от цифри. Всичко останало беше нормални коли. То, че ще я намеря-ще я намеря. Няма сто такива коли в Перник, а и да има-ще ги обходя!
              Преди малко казах на единия от милиционерите и това го ентусиазира.
              Аз си мисля, че тоя идиот ще обяви в някоя застрахователна компания, че е ударен на паркинг и не е зле и там да поровя.
              Ако някой се сеща нещо друго да свирка.
              За бой и трепане има време! Сега е време за
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Дай целия ДКН да видим в коя фирма е застрахован
                На л.с. де
                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Благодари се, че не са те изчукали в прекия смисъл и, че си жив и здрав.
                  Може търсения автомобил да е бил с откраднат номер и да търсите нещо ненамираемо.
                  Ако ти се занимава, по-добре си направи собствено разследване - ще има по-голям ефект от работата на т.нар.органи.
                  Интересното е когато намериш олигофрена, какви ще са твоите действия.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Мой роднина имаше същия случай.Както си му седяла колата на паркинга зад блока,някакъв пишлигар се правил на пилот, отнесъл му задната броня и избягъл.Някакъв комшия видял,че било само сив металик тойота нищо друго.И те така в малак град като Перник,та бързо открили въпросната тойота.Човека даже не си направил труда да си оправи неговата кола и да замажи следите,макар че имал цели 5 дена за това.Моя роднина отишъл културно да се разберат,пишлигара викнал куките под предлог че са дошли да го бият,държал се и нагло, и моя роднина като поп си плати нова броня поради липса на свидели.
                    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:00.
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Веско, само ти не знаеш, че съм стар милиционер и няма да направя глупостта да го ловя за гушата . Ако ще се саморазправям, то ще го шибна така, че да не може повече да отговори.
                      А за Перник....
                      Печелил съм много басове. По-голям по площ от Перник е само София. Пловдив, Бургас, Варна и Русе нямат дори и половината от Перник. Перник се простира на седем общини и наистина е огромен. Който не вярва, да го види на сателита. На дължина само Смолян му се опъва, ама не съвсем. Тука можеш да скриеш всичко. 96% са къщи, а не блокове.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Веско, само ти не знаеш, че съм стар милиционер и няма да направя глупостта да го ловя за гушата . Ако ще се саморазправям, то ще го шибна така, че да не може повече да отговори.
                        А за Перник....
                        Печелил съм много басове. По-голям по площ от Перник е само София. Пловдив, Бургас, Варна и Русе нямат дори и половината от Перник. Перник се простира на седем общини и наистина е огромен. Който не вярва, да го види на сателита. На дължина само Смолян му се опъва, ама не съвсем. Тука можеш да скриеш всичко. 96% са къщи, а не блокове.

Идеята е да си вземеш парите,ако можеш да се докопаш до адресите на тия зафири,колко да са в целия град Перник,говорим ако е само за града не и за околията,които спадат към него.Ако си спомняш цвета на зафирата,може да погледнеш и в мобилето,може и да се продава.
                        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Може и да не съм прочел всичко правилно, но не видя ли поне цвета на вана? И ако е зафира, нова, това значително стеснява кръга на идиотите, които с мърсна газ се изнасят от произшествието.
                          ALFA? Is there anything else?

Comment

дай да видим ся алфата на ко мяза
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Тъмносиня или черна. Би трябвало да кажа мръсна. Това за продаването е идея!
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X