Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ме изчукаха днеска...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Има леко развитие на нещата. Всъщност дойдоха милиционерите и търсихме по това, което успях да видя от номера, но излезе само една Зафира от всичките коли с тия комбинации от цифри. Всичко останало беше нормални коли. То, че ще я намеря-ще я намеря. Няма сто такива коли в Перник, а и да има-ще ги обходя!
    Преди малко казах на единия от милиционерите и това го ентусиазира.
    Аз си мисля, че тоя идиот ще обяви в някоя застрахователна компания, че е ударен на паркинг и не е зле и там да поровя.
    Ако някой се сеща нещо друго да свирка.
    За бой и трепане има време! Сега е време за
    Обади се на всичките си познати да търсят зафирата из Перник, по описание горе-долу на щетите. Като я намериш, иди с 2-3 човека и си поговори с "шофьора". Ако не реагира адекватно, свирни да ти припомня как не се оставят следи при следващия "разговор", който ще му проведем...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Не ми се иска да се тълкува като вмешателство в разследването, но прословутата Зафира може изобщо да няма нищо общо с Перник, а само да е преминала транзитно, през и около града.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Ако познаваш,някое от момчета,които пълнат на най-натоварените бензиностанции в Перник,кажи им да се оглеждат за такава зафира със щета понея и да и запомнат номера.Ако човека е от Перник,в близките няколко дена има голяма вероятност да зареди на някои от тия бензиностанции.Иначе не разчитай на родната милиция.Те ако са искали да свършат адекватна работа,досега да са проверили всички зафири в Перник,и всички сервизи които се занимават с карусерии.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Абе наборе, земи си монтирай една борд камера да помни вместо тебе, то и аз си пия апчетата само с камера щото след малко забравям и повтарям.Лошото е че работата отива на - таз камера за кво беше.Обаче майтапа на страна една камера върши чудесна работа в такива случаи пък има и евтини вече.Не знам важат ли като доказателство пред органите ама да го скиваш кой е помага, после орган ти не требе.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Абе наборе, земи си монтирай една борд камера да помни вместо тебе, то и аз си пия апчетата само с камера щото след малко забравям и повтарям.Лошото е че работата отива на - таз камера за кво беше.Обаче майтапа на страна една камера върши чудесна работа в такива случаи пък има и евтини вече.Не знам важат ли като доказателство пред органите ама да го скиваш кой е помага, после орган ти не требе.
            Не важат Митак, от опит го знам - занесохме на полицаите запис на хората, които бяха вандалствали. Имаше натрошени стъкла на автомобили и изкривени ламарини. Наглеците даже бяха минали с открити лица пред камерата и нарочно се бяха снимали. Полицаите изгледаха записа и казаха - пичове, нищо не можем да направим, ако те не направят самопризнание, или не докараш свидетели да ги идентифицират, защото това не е доказателство...
            1-во районно в София.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Камерите важат толкова, доколкото да разпознаеш познати муцуни и после да отидеш с приятели и да ги пребиеш, ако можеш.
              sigpic

Comment

Значи викаш, камерата ако ще да е монтирана в парламента, ако ида и се нагъзя и пръдна няма ма осъдят, ммм?

Comment

Значи викаш, камерата ако ще да е монтирана в парламента, ако ида и се нагъзя и пръдна няма ма осъдят, ммм?

Офицялно във българското правосъдие видеозаписите не са приемат като веществени доказателства,но има доста случаи в парктиката когато те са взимани под внимание от съдиите,при постановяване на присъда.
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Камерите имат само насочващо действие - ако няко иска да използва техните функции, може да постигне завидни резултати, ако се реагира своевременно.
                    sigpic

Comment

Това го мислех отдавна, защото всеки ден минавам по около 100 км и все в трафик, където всички карат на живот и смърт. Днеска си взех една прехвалена, от сайтовете, но въпреки уверенията , че е фул ХД се оказа, че е пълен боклук. как ли не я настройвах, нищо свястно не излиза. Утре ще им я очукам в главите и ще я върна. Сега се чудя, каква да взема.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Я пусни линк да видя какво си взел. И аз обмислям покупката на видео регистратор, защото нещата у нас напоследък заприличват на Русия и скоро ще има и компилация от клипчета с битки по кръстовищата в БГ.

Аз гледах няколко такива от ebay, но единственото, което не ме кефи е че трябва да се прокарва кабел под тапицерията до огледалото за задно виждане.
                        www.facebook.com/workshox

Comment

Нищо страшно няма, подпъхваш кабела под кората на тавана без да я демонтираш.Може и плафона за осветление да снемеш, на щипки е, и оттам да си помагаш.Леко с пръсти я повдигаш има достатъчно място и не повдига после.След това слизаш надолу като махнеш кората на едната предна колонка и остава достатъчно място да влезеш в таблото.После я монтираш и толкоз

Comment

Ще те осъдят, за използване на химически оръжия в разрив с женевската(или която там беше..) конвенция за неупотребата им. Но ще те осъдят не заради видеото, а по свидетелските показания на 10-ината свидетели от пленарна зала. Предполагам, че там искаш да извършиш този акт...
                            Помня, че навремето след случката се ровчих из законите и намерих, че трябва да е налице тежко престъпление(убийство...?!?!?) и тогава вече съдията разрешава използването на записа от камерата и то като се снеме на хартия...
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Аз да си изразя отношението пък после да ме таковат ако искат, за общото благо шса жертвам.

Comment

Другари, току що видях и продължавам да ги следя едни, даже ги и снимах, как един от тях с качулка излезе от едно БМВ пета серия, спряло пред съседния блок, мина покрай блока на съседите и започна да заглежда и снима с телефона си колите зад блока - разположението на терасата ми е такова, че виждам както пред така и зад съседния блок.
                                Демонстративно ги снимах със светкавица за да може да ме забележат, но изобщо не не им пука и си стоят там, а ония с качулката постоянно влиза и излиза.
                                Дори и да се обада на ограните, те все още не са извършили никакво престъпление, а ако им разкажа това, което вие четете няма да ми обърнат внимание.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X