Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ме изчукаха днеска...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

вчера на един познат е открадната тойотата, кола за 5к в автокъщите. да се върнем на въпроса крадат ли се коли за малко пари?

на 59ката не са и намерили цаката иначе като знам колко са апетитини за търсещите, ще почнат и те да изчезват от паркинги.

преди работех като охрана на кино арена, преди 7-8 години. и на една коледна блъсканица изчезна голф 3ка от паркинга, точно под камерата. джамбазина си се приближи до колата, извади си необезпокояван пластината, и си отвори вратата, запали и потегли. всичко това в рамките на 47 секунди. на камерата му се виждаше лицето и всичко. милицията взе записите, казаха, че ако го хванат, записа ще се има в предвид. това беше тогава, сега не вярвам да е по зле. май зависи на кой попаднеш и колко му се работи
    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
      вчера на един познат е открадната тойотата, кола за 5к в автокъщите. да се върнем на въпроса крадат ли се коли за малко пари?

на 59ката не са и намерили цаката иначе като знам колко са апетитини за търсещите, ще почнат и те да изчезват от паркинги.

преди работех като охрана на кино арена, преди 7-8 години. и на една коледна блъсканица изчезна голф 3ка от паркинга, точно под камерата. джамбазина си се приближи до колата, извади си необезпокояван пластината, и си отвори вратата, запали и потегли. всичко това в рамките на 47 секунди. на камерата му се виждаше лицето и всичко. милицията взе записите, казаха, че ако го хванат, записа ще се има в предвид. това беше тогава, сега не вярвам да е по зле. май зависи на кой попаднеш и колко му се работи

Аз мисля че в момента такива коли са хита на сезона,като я разцепат ала минут в някой гараж много бързо и взимат парите. Чаркулята също заминават ала минут по каналния ред.Ако живеех в България със сигурност щях да намера начин да си охранявам колата на паркинга където живея.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
        Аз мисля че в момента такива коли са хита на сезона,като я разцепат ала минут в някой гараж много бързо и взимат парите. Чаркулята също заминават ала минут по каналния ред.Ако живеех в България със сигурност щях да намера начин да си охранявам колата на паркинга където живея.
        мислил съм го. но за съжаление дори на охраняем паркинг нямаш гаранция. аз нямам такъв наблизо иначе задължително щеше да е в такъв. а не всяка сутрин да се моля да не е ударена, разбита, надрана и прочие

Comment

мислил съм го. но за съжаление дори на охраняем паркинг нямаш гаранция. аз нямам такъв наблизо иначе задължително щеше да е в такъв. а не всяка сутрин да се моля да не е ударена, разбита, надрана и прочие

Колега идеята ми е по- скоро,за вариянт за постоянно видео наблюдение, и ако не е осветен паркинга,и общината не желае да го освети,то живущите могат да съберат по някой лев по между си,и сами да си измислят начин той да е добре усветен и с постоянно видео наблюдение.

Comment

Пачо, трябва ми някой проверен модел. От линка не ми стана ясно от кой модел е клипа. Иначе е добре.
            Камерата, която имам е с 40 гБ хартн диск или поне така твърди. Малко по-стар модел е, но си е Панасоник, произведена в Япония и ѝ личи. Но все пак не е регистратор и има някои неща, които ще създават неудобство.
            За видеонаблюдение на паркига не е необходимо осветление. На нашия завод имаме камери, които чудесно виждат в тъмното. Техниката много бързо върви напред.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Пачо, трябва ми някой проверен модел. От линка не ми стана ясно от кой модел е клипа. Иначе е добре.
              Камерата, която имам е с 40 гБ хартн диск или поне така твърди. Малко по-стар модел е, но си е Панасоник, произведена в Япония и ѝ личи. Но все пак не е регистратор и има някои неща, които ще създават неудобство.
              За видеонаблюдение на паркига не е необходимо осветление. На нашия завод имаме камери, които чудесно виждат в тъмното. Техниката много бързо върви напред.
              да ви припомня ли, че видеорегистраторите в БГ не важат пртивоконституцонно е да снимаш някого без негово съгласие или той да бъде предупреден че го снимаш

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                да ви припомня ли, че видеорегистраторите в БГ не важат пртивоконституцонно е да снимаш някого без негово съгласие или той да бъде предупреден че го снимаш
                има вратичка. ти не снимаш конкретен човек а снимаш принципно. виж пред полицията вече тоя запис се предава с адвокат. и той ти подготвя документите така, че да не излезеш ти балъка.

Comment

има вратичка. ти не снимаш конкретен човек а снимаш принципно. виж пред полицията вече тоя запис се предава с адвокат. и той ти подготвя документите така, че да не излезеш ти балъка.
                  има да

Comment

Днес един приятел ми каза,че миналата седмица някакво девойче го чукнала и му счупила задния стоп.Има си видеонаблюдение към паркинга в дома му.И я засякъл на камерите.Ама понеже той има сервиз и е автомеханик,вика не ми се разправяше да я търся за един стоп,всех си един от моргата и си го сложих.Иначе аз обмислям вариянт да си сложа камери на терасата,която има изглед директно срещу паркинга.Наскоро бях свидетел как пак така една млада девойка,която изглежда че наскоро е взела книжка са опитва да направи маневра за паркиране с много голям пинис тип ,,профисионалист с 35 годишен стаж,, И резултата беше брутално намачкана задна броня на един много нов пасат,който явно беше на един от там живущите.И девойката съвсем спокойно си слезна,заключи си колата и се прибра в къщи.Все едно нищо не се беше случило.
                    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:27.

Comment

А ти бил ли си свидетел как под носа ти некъв селски тарикат опитва да си намести ударената броня до твоята така че да изглежда че ти си го ударил като си давал на заден.Тва няколко пъти слиза гледа и я намества накрая се приближих щото помислих и че ще ме бутне за да си личи и му викам - ся ако извадиш и парчетата от багажника направо ти я плащам.Качи се и замина.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Лоша работа,един съвет до всички колеги.Избягвайте да паркирате до коли паркирани с навит волан.Често,такива хора просто тръгват с газ на зад,забравят че волана им е навит и си готов ала минут.Или паркиране на завои зимно време.

Comment

Чета тази тема и се чудя, как е възможно в БГ хората така да се "филмират".
                          По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
                          Снимам коли и пътни пейзажи, това не е противоконст....
                          Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек))
                          Не знаеш кой е и какви са възможностите му.
                          Към автора имам въпрос.
                          Колега, Вие засякохте ли го при изпреварването?
                          Не оправдавам бягството, но ми стана интересно.
                          За пореден път аз влизам в бой.
                          Последният истински сега предстои.
                          За такъв ден живей.
                          За такъв ден умри.

Comment

Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                            Чета тази тема и се чудя, как е възможно в БГ хората така да се "филмират".
                            По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
                            Снимам коли и пътни пейзажи, това не е противоконст....
                            Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек))
                            Не знаеш кой е и какви са възможностите му.
                            Към автора имам въпрос.
                            мен, ми ако не скоча на бой на непознат на познат ли да скоча начи скачам на бой на всички - бием яко и ако няма пиниз да бием - газим !!! така сме ние в квартал Крива река фсимитли да знаш
                            начи преди време тука в квартала някво шефче ми са отвори и аз понеже си крия фкубинките по един сатър и като метнаф аз едния сатър и оно как беше курназ избага кът ракета Пършинг

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:38 ----------

Максимус ей бро ти ако познаваш Иво Мордохай не би задал таков въпрос
                            а и ти мое си рОмънец ма немаш нищо с преторианците бро а ние сме си такива и ако някой скочи на някой от нас трее да има наистина добри кинти да се откупи от ревенгата !!!
                            Tormentvm en dvm demens !!!!

Comment

Троле,ела моля те в 159 раздела..
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Никога не се заканвай с бой на непознат човек))
                                .
                                https://www.youtube.com/watch?v=CceSRMmhv3w
                                ...

Comment

Working...
                                X