Е това е истината.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
открадната алфа помощ!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеЕ това е истината.....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Капан за мечки на педалите, върти ми се нещо като спомен от едно време за един дето разправяше че си прекарал една жица от бобината до седалката ма не знам какъв е бил ефекта не съм го чувал от ....20 години ,може и да се е изпържил сам.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
пичуе, бъркате ако си мислите , че нещо спира джамбазина. само го забавя. и щанга на волан се маха, и гпс тракер се финтира/спира.
краде се всичко от каруца до последното бугати...
при апартаментите е същото. един колега си тури врата входна за 6к евра с 8 точково заключване на офиса, и му влязоха през стената от комшиите.
нищо няма да ги спре ако колата ти им е в списъка, само ще ги забави. ти слагаш щанга на волана те я дигат с репатрак. сигнал от гпс се хваща и се заглушава. по същия начин се крадат и коли с транспондер. или копират сигнала, или си вадят ключ по номера които са ти на стъклото (на някой коли го имало и тва) или в пишман сервиз си обу§ават ключ без да знаеш и до няколко месеца колата ти е хванала пътя без тебе.
Мерк като тестваха ръкохватките с пръстов отпечатък? Кво стана, оказа се че палиш вестник под колата и тя минава в авариен режим заради пожар и отваря вратите...
В фейса доста хора пропищяха от откраднати коли нисък и среден клас последните седмици. За това ако на одобно място имате охраняем паркинг, по добре си я дръжте в него. Не е 100% защита но е по голяма от да стои пред блока.
Comment
-
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениепичуе, бъркате ако си мислите , че нещо спира джамбазина. само го забавя. и щанга на волан се маха, и гпс тракер се финтира/спира.
краде се всичко от каруца до последното бугати...
при апартаментите е същото. един колега си тури врата входна за 6к евра с 8 точково заключване на офиса, и му влязоха през стената от комшиите.
нищо няма да ги спре ако колата ти им е в списъка, само ще ги забави. ти слагаш щанга на волана те я дигат с репатрак. сигнал от гпс се хваща и се заглушава. по същия начин се крадат и коли с транспондер. или копират сигнала, или си вадят ключ по номера които са ти на стъклото (на някой коли го имало и тва) или в пишман сервиз си обу§ават ключ без да знаеш и до няколко месеца колата ти е хванала пътя без тебе.
Мерк като тестваха ръкохватките с пръстов отпечатък? Кво стана, оказа се че палиш вестник под колата и тя минава в авариен режим заради пожар и отваря вратите...
В фейса доста хора пропищяха от откраднати коли нисък и среден клас последните седмици. За това ако на одобно място имате охраняем паркинг, по добре си я дръжте в него. Не е 100% защита но е по голяма от да стои пред блока.
При мен 5 минути преди да сляза ми гепаха колата, ако имах допълнителни защити нямаше да му се получат нещата, пък и от друга страна по добре че нямах защити, щото сега най вероятно щях да го лежа!!!sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеКолега, желая бързо да намериш и крадците, и колата си.
Дано колата да е непокътната.
Имам и една молба - попитай крадците дали имат здравни осигуровки.
А ако имат, моля кажи им да дойдат да откраднат и моята Алфа - и тя е 156, явно имат вкус момчетата.
Мисълта ми за здравните осигуровки е, че след кражбата поне двумесечно лечение в някоя от пловдивските болници им е гарантирано.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеКолега, желая бързо да намериш и крадците, и колата си.
Дано колата да е непокътната.
Имам и една молба - попитай крадците дали имат здравни осигуровки.
А ако имат, моля кажи им да дойдат да откраднат и моята Алфа - и тя е 156, явно имат вкус момчетата.
Мисълта ми за здравните осигуровки е, че след кражбата поне двумесечно лечение в някоя от пловдивските болници им е гарантирано.
Е то е хубаво и ти да се усигориш,че не се знае как ще завърши мачаSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеМалко се изхвърли.Нямаш си напредстава как силиво се опитаха да откраднат Панамера на 1 год 4 човека въоръжени и нанесоха побой на собственика.Човека му откраднали колата и го караш за здравни да пита....Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
И.... Някой не иска ли да даде малко акълец какво да се направи дори и минимално което би могло да попречи(позабави)целия филм ?156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
147 Mjet+Love
166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy JTD Покажи съобщениеИ.... Някой не иска ли да даде малко акълец какво да се направи дори и минимално което би могло да попречи(позабави)целия филм ?
В дебелия сноп към ECU то прекъснах кабела за датчика на запалването (при АР - RPM сензора на КВ.) тези 2 кабела бандажирах добре в снопа за да не си личи че е пипано там и ги отведох под мокета под шофьорската седалка. Там ги свързах към един магнитен датчик от битова алармена инсталация (проста рид ампула за 2 лв) Когато поставиш магнитчето върху мокета на мястото под което се намира датчика, той затваря веригата и всичко е ОК. Махнеш ли магнитчето от там, палене - таратанци.
Това е само една идея. Ако човек използва въображението си може да се сети и за доста по-добри.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ по-горе описаната случка със специалиста по преодоляване на скъпи защити бях направил следното:
В дебелия сноп към ECU то прекъснах кабела за датчика на запалването (при АР - RPM сензора на КВ.) тези 2 кабела бандажирах добре в снопа за да не си личи че е пипано там и ги отведох под мокета под шофьорската седалка. Там ги свързах към един магнитен датчик от битова алармена инсталация (проста рид ампула за 2 лв) Когато поставиш магнитчето върху мокета на мястото под което се намира датчика, той затваря веригата и всичко е ОК. Махнеш ли магнитчето от там, палене - таратанци.
Това е само една идея. Ако човек използва въображението си може да се сети и за доста по-добри.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Добра идея която може да се доразвие още, примерно със задържането на бутон за няколко секунди който не се ползва 99.9% при първоначално палене, примерно задържаш палеца на ръчната за 5сек след което посредством схемичка се затваря гореописаната верига.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment