Известие

Collapse
No announcement yet.

поредната изневяра

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Странна работа, оказа се,че Е90 335d също дойде по-бавно от шлепера,който междувременно беше качен на пистата
    Attached Files
    146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      И един мармот...
      С едно Сеатче Ибиза 1.9TDI 160коня+чип, на А8 4.2-ката опитите и бяха толкова жалки, че ми стана тъпо, че се возих в нея, а не в сеатката. Верно яко бучеше V8-ка, но до там...
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
      DUCATI Monster
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

Тия аудита са прилично спрели...убеждавал съм се няколко пъти в това със 146-та колкото и да му звучи мармотско на шокса. А и щом S4 припада от 1.4 8VT,защо с S8 да не се случва същото от 2.0 8VT
        Last edited by abart_; d.m.y г., 20:13.
        146 Turbo

Comment

Attached Files
          146 Turbo

Comment

Заобиколен от италиянки
            Attached Files
            146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
              Заобиколен от италиянки
              Що цапаш пейзажа.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Бухаха веселяк
                146 Turbo

Comment

335d ако е в кондиция ще ти даде сериозен бинокъл.
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                    335d ако е в кондиция ще ти даде сериозен бинокъл.
                    Сменил си сектата, и гледам защитаваш новата
                    Хаха шегата настрана,нямам идея в каква кондиция е било-факт е,че ме натискаше а след като го пуснах пред мен....щях да му напълня багажника с фарове

П.с ако стоково 335д върви колкото мапната 330д 231к.с резултата си е напълно реален
                    146 Turbo

Comment

Сменил си сектата, и гледам защитаваш новата
                      Хаха шегата настрана,нямам идея в каква кондиция е било-факт е,че ме натискаше а след като го пуснах пред мен....щях да му напълня багажника с фарове

П.с ако стоково 335д върви колкото мапната 330д 231к.с резултата си е напълно реален
                      Имам наблюдения върху 535д е60 ремапнато в тст и от място до 280 срещу сток М3 е46 вървят с половин кола разлика. От там си правя извода, че Волвото и Бмв ако са сток, Волвото няма шанс, но можеш да ме опровергаеш с някой клип ако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище

Comment

Имам наблюдения върху 535д е60 ремапнато в тст и от място до 280 срещу сток М3 е46 вървят с половин кола разлика. От там си правя извода, че Волвото и Бмв ако са сток, Волвото няма шанс, но можеш да ме опровергаеш с някой клип ако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище
                        Чаай ся,ти съвсем друг пример даде
                        Мапнато 35д става доооста сериозно спор няма,ОБАЧЕ в моя случай Т5-та е мапната в тст,а 335-та сток най-вероятно

Клипове не съм снимал,иначе в тубата има бая....примерно
                        http://www.youtube.com/watch?v=44DE_...e_gdata_player

Тук едно аверче иначе си взе 330и 46-ца,с модове по генерацията. Ми возил съм го..както и той мен,но като го бъзнах да застава , прие загубата служебно

Въртят ми се едни идеи за хибридно мурбо...да видим. И без това мотора без подковаване държи до към 350,за големи духалки филма става много голям. А и тук тунингарите вземат яки пари.... за ей тая генерация на 76мм-искат само 500 паунда
                        Attached Files
                        Last edited by abart_; d.m.y г., 15:46.
                        146 Turbo

Comment

Чаай ся,ти съвсем друг пример даде
                          Мапнато 35д става доооста сериозно спор няма,ОБАЧЕ в моя случай Т5-та е мапната в тст,а 335-та сток най-вероятно

Клипове не съм снимал,иначе в тубата има бая....примерно
                          http://www.youtube.com/watch?v=44DE_...e_gdata_player

Тук едно аверче иначе си взе 330и 46-ца,с модове по генерацията. Ми возил съм го..както и той мен,но като го бъзнах да застава , прие загубата служебно

Въртят ми се едни идеи за хибридно мурбо...да видим. И без това мотора без подковаване държи до към 350,за големи духалки филма става много голям
                          Ехе, супер върви шведа, ако наистина само с ремап показва такива резултати.
                          До колкото съм запознат, двигателят е същият като на Фокус ST, петак 2.5 литра. Бях чел, че стените между цилиндрите са им доста тънки и там е слабото им място.

Comment

Ехе, супер върви шведа, ако наистина само с ремап показва такива резултати.
                            До колкото съм запознат, двигателят е същият като на Фокус ST, петак 2.5 литра. Бях чел, че стените между цилиндрите са им доста тънки и там е слабото им място.

Мхм,моето обаче е от първите- 2.3 уж подходящ за модване,но и аз съм чувал за тая им слабост
                            Last edited by abart_; d.m.y г., 17:50.
                            146 Turbo

Comment

ако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище

Стоковицата на около 2/3 педал, че мокро и на пълна газ губи сцепление и на 3-та

https://www.youtube.com/watch?v=tIWsx_PpXU0
                              Last edited by abart_; d.m.y г., 02:49.
                              146 Turbo

Comment

100-200км/ч ~11сек
                                Attached Files
                                146 Turbo

Comment

Working...
                                X