Странна работа, оказа се,че Е90 335d също дойде по-бавно от шлепера,който междувременно беше качен на пистата
Известие
Collapse
No announcement yet.
поредната изневяра
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеИ един мармот...Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеЗаобиколен от италиянкиПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение335d ако е в кондиция ще ти даде сериозен бинокъл.
Хаха шегата настрана,нямам идея в каква кондиция е било-факт е,че ме натискаше а след като го пуснах пред мен....щях да му напълня багажника с фарове
П.с ако стоково 335д върви колкото мапната 330д 231к.с резултата си е напълно реален146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеСменил си сектата, и гледам защитаваш новата
Хаха шегата настрана,нямам идея в каква кондиция е било-факт е,че ме натискаше а след като го пуснах пред мен....щях да му напълня багажника с фарове
П.с ако стоково 335д върви колкото мапната 330д 231к.с резултата си е напълно реаленако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище
Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеИмам наблюдения върху 535д е60 ремапнато в тст и от място до 280 срещу сток М3 е46 вървят с половин кола разлика. От там си правя извода, че Волвото и Бмв ако са сток, Волвото няма шанс, но можеш да ме опровергаеш с някой клипако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище
Мапнато 35д става доооста сериозно спор няма,ОБАЧЕ в моя случай Т5-та е мапната в тст,а 335-та сток най-вероятно
Клипове не съм снимал,иначе в тубата има бая....примерно
http://www.youtube.com/watch?v=44DE_...e_gdata_player
Тук едно аверче иначе си взе 330и 46-ца,с модове по генерацията. Ми возил съм го..както и той мен,но като го бъзнах да застава , прие загубата служебно
Въртят ми се едни идеи за хибридно мурбо...да видим. И без това мотора без подковаване държи до към 350,за големи духалки филма става много голям. А и тук тунингарите вземат яки пари.... за ей тая генерация на 76мм-искат само 500 паундаLast edited by abart_; d.m.y г., 15:46.146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеЧаай ся,ти съвсем друг пример даде
Мапнато 35д става доооста сериозно спор няма,ОБАЧЕ в моя случай Т5-та е мапната в тст,а 335-та сток най-вероятно
Клипове не съм снимал,иначе в тубата има бая....примерно
http://www.youtube.com/watch?v=44DE_...e_gdata_player
Тук едно аверче иначе си взе 330и 46-ца,с модове по генерацията. Ми возил съм го..както и той мен,но като го бъзнах да застава , прие загубата служебно
Въртят ми се едни идеи за хибридно мурбо...да видим. И без това мотора без подковаване държи до към 350,за големи духалки филма става много голям
До колкото съм запознат, двигателят е същият като на Фокус ST, петак 2.5 литра. Бях чел, че стените между цилиндрите са им доста тънки и там е слабото им място.Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеЕхе, супер върви шведа, ако наистина само с ремап показва такива резултати.
До колкото съм запознат, двигателят е същият като на Фокус ST, петак 2.5 литра. Бях чел, че стените между цилиндрите са им доста тънки и там е слабото им място.
Мхм,моето обаче е от първите- 2.3 уж подходящ за модване,но и аз съм чувал за тая им слабостLast edited by abart_; d.m.y г., 17:50.146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеако имаш също клип на ускорението по скоростомер примерно от 50 до 200 пак ще свърши работа, стига да не е по някое надолнище
Стоковицата на около 2/3 педал, че мокро и на пълна газ губи сцепление и на 3-та
https://www.youtube.com/watch?v=tIWsx_PpXU0Last edited by abart_; d.m.y г., 02:49.146 Turbo
Comment
Comment