Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит празник на труда!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Честит празник на труда!

Честит празник на труда!

Желая на всички Вас, които с честен труд печелите живота си, много здраве и професионално удовлетворение в занаята Ви.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

На хаирлия да е, да има работа за всички - забавна, доходна и носеща удовлетворение.

Тъй като днес ми е патронния празник, отивам да кося трева.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Един поне да поработи на празника. Честит ви празник, аз поспах до сега
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Абе ще си признаете най-накрая всички "десни", че сте си жив пролетариат.
        В тази връзката, честит празник на всички трудови хора.
        Като българин обаче днес свеждам глава пред подвига на предците ни в "Априлското възстание".
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Честит празник на : всички работещи бедни !
          Труда краси на работниците неблагодарните шефовете !
          Още един път Честито
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Абе ще си признаете най-накрая всички "десни", че сте си жив пролетариат.
            В тази връзката, честит празник на всички трудови хора.
            Като българин обаче днес свеждам глава пред подвига на предците ни в "Априлското възстание".
            Не знам защо някак сме свикнали, че под "труд" се разбира най-вече тежък физически труд, породен от човешка експлоатация.

За мен "труд" са всички онези ежедневни действия, благодарение на които човек честно се препитава.

Поради това не мога да разбера, защо е прието само левите да приветстват празника му. Та и днес така. Защо само БСП?
            Десни и безпартийни не се ли трудят?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Не знам защо някак сме свикнали, че под "труд" се разбира най-вече тежък физически труд, породен от човешка експлоатация.

За мен "труд" са всички онези ежедневни действия, благодарение на които човек честно се препитава.

Поради това не мога да разбера, защо е прието само левите да приветстват празника му. Та и днес така. Защо само БСП?
              Десни и безпартийни не се ли трудят?
              Виждаш ли? Отново показваш неразбиране на туй що е ляво и що е дясно. И копача на канали и моя и твоя милост сме пролетариат, демек наемни работници, а на наемния работник социално-икономическата му среда е "лява". Ако беше поне "свободна професия" или някакъв предприемач, в зависимост от промишленно-финансовият си ресурс би могъл да се позициониращ социално-икономически като "центрист" или "десен".
              Айде стига бърка партизанщината със социална и икономическа принадлежност. Подобна заблуда води да шизофренното поведение пролетарият да твърди че е "десен"
              Точно и заради гореизложеното БСП няма нищо общо с празника, а "десните"( вече обясних кои са) също може да се трудят, но днес е празник на наемните работници, демек на пролетариите, на истинските "леви".

Comment

Виждаш ли? Отново показваш неразбиране на туй що е ляво и що е дясно. И копача на канали и моя и твоя милост сме пролетариат, демек наемни работници, а на наемния работник социално-икономическата му среда е "лява". Ако беше поне "свободна професия" или някакъв предприемач, в зависимост от промишленно-финансовият си ресурс би могъл да се позициониращ социално-икономически като "центрист" или "десен".
                Айде стига бърка партизанщината със социална и икономическа принадлежност. Подобна заблуда води да шизофренното поведение пролетарият да твърди че е "десен"
                Точно и заради гореизложеното БСП няма нищо общо с празника, а "десните"( вече обясних кои са) също може да се трудят, но днес е празник на наемните работници, демек на пролетариите, на истинските "леви".
                Къде отиде ти бре?

Предприемачът за когото работят 1000 човека не се ли труди
                Ако е лоялен и честен трудът му не е ли достоен за уважение?

Очевидно у някои хора е насадена много изкривена представа за понятието "труд".

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Ахам, честит ви празник.
                  http://www.moreto.net/novini.php?n=287819&c=04 - искам да видя тоз чуждестранен мноо квалифициран работник да работи за 500 кинта/лева/ и да е ел.техник ама да разбира от плочки, ВиК, бояджийство и тапети докато съхнат тапетите да го играе снабдител.Ако има квалификация за системен администратор е с предимство.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Къде отиде ти бре?

Предприемачът за когото работят 1000 човека не се ли труди
                    Ако е лоялен и честен трудът му не е ли достоен за уважение?

Очевидно у някои хора е насадена много изкривена представа за понятието "труд".
                    Ето че пак не разбираш.
                    Днешният празник си е само на наемните работници, а не на труда по принцип.
                    Твоята представа за празника е изкривена от обществото, в което сме живели.
                    Нямам отрицателно отношение към бизнеса и предприемачеството, когато е на законова основа и не е обогатяване на единици за сметка на всички останали. Не казвам морален, защото в бизнеса не важат философски категории. Ако смятах, че в "батковината" е възможно да си нормален предприемач, сигурно още щях да се занимавам с това, само че опитах и видях за какво иде реч. Не е по "вкуса" ми.

Comment

Ето че пак не разбираш.
                      Днешният празник си е само на наемните работници, а не на труда по принцип........
                      С това не съм съгласен и този празник не го възприемам по този начин, независимо от това кога, как и при какви обстоятелства той се е появил в исторически план.

Възприемам го като ден в който се празнува (аз празнувам) честния труд.

Щом има ден на какво ли не и кажи речи няма ден от годината, който да не е наречен на нещо, трябва да има и празник на труда.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

С това не съм съгласен и този празник не го възприемам по този начин, независимо от това кога, как и при какви обстоятелства той се е появил в исторически план.

Възприемам го като ден в който се празнува (аз празнувам) честния труд.

Щом има ден на какво ли не и кажи речи няма ден от годината, който да не е наречен на нещо, трябва да има и празник на труда.
                        А, разбра ме за какво говоря.
                        Аз пък искам не да има празник на труда, а труда ми да е като празник, ама това е друга работа.

Comment

А, разбра ме за какво говоря.
                          Аз пък искам не да има празник на труда, а труда ми да е като празник, ама това е друга работа.
                          Тук си много прав. Дай Боже всекиму!

Но това не пречи и да има празник

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Честит ни празник и да сме по-усмихнати!
                            Не съществува такова животно, като "честен чорбаджия" с 1000 души персонал.
                            Той по презумпция е антагонист с хората на наемния труд.
                            Но не е само това. В сегашните условия, а и по-рано, не можеш да си честен и да изкарваш много пари и да експлоатираш останалите!
                            За това д аси наемен работник и да гласуваш за дясно правителство е чиста глупост!

И едно наздраве!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Трудът е нещо много хубаво.
                              Имал съм възможност продължително време да няма нужда да се трудя, но не съм се чувствал щастлив и удовлетворен.
                              Най-хубавото е хобито на всеки да се превърне в професия, но когато това се осъществи, тогава се намесват разни хора, които правят всичко възможно, умишлено да провалят работата.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X