Известие

Collapse
No announcement yet.

Тоя народ тотално е избръмчал.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тоя народ тотално е избръмчал.

Та да ви разкажа една случка от вчера, дето още ме кара да се чудя, аз ли не съм редовен или народонаселението е тоталка избръмчало.
    Гергьовден. Градът празен. Всички "граждани" заминали по село да муат агнешко.
    Карам си по централната улица, първа кола от след светофара и естественно не бързам, щото на 30м има друг светофар, който още свети червено. Улицата е от две плътна с по две ленти, разделени от двойна непрекъсната. Та насредата, между два та светофара пресичат келеш на около 20-тина години и около 18 годишна овчица. В момента, в който съм ги достигнал с предния край на колата, килешчето се разперва, все едно ще се хлърли напред. Естественно веднага отцепих съединителя и чукнах спирачката, но така ме напъна бяс отвътре, че малко остана да отворя вратата и като оня виц с "мерника" да го просна на плътното.
    Помислих да отбия и да ида да го побия ,но имаше коли зад мен и нямаше как. Теглихме му по една звучна с жената и заминахме, но просто още не може да ми го побере акъла, що за идиотщина беше това. Правеше ли си сметка лайното, че ако беше някой по-лабилен, можеше да стане катострофа, или да се уплаши и да завърти волана кам тях и да станат на ваденка, или да ги навре под друг автомобил. Да не говорим, че някой по-кибритлия щеше да запуши движението и да го спука от бой.
    Абе въобще на тоя народ му клопа на кухо тавана.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

За това си е хубаво шумна кола, като и дадеш зор, всичко бега от пътя..

Comment

Децка му работа, решил е да се прави на интересен. Добре си направил, че само си му теглил една звучна е не си слезнал да се разправяш, че само проблеми после. Иначе подобни индивиди са много опасни.

Comment

Аз па на Гергьов ден бях на автомивка, до нея път обикновен квартален с две платна.По тротоара върви младо майче с количка/биваше та я позагледах изотзаде/.В един момент реши че ще мине от другата страна пътя, просто свърна и пресече без да хвърли един поглед през рамо иде ли кола влак тир валяк..........После някой нещастник ще бъде набеден за убиец.После пък отидох фмола, там пък няква феминистка си извадила мазната цица и онуй мити лапе суче с доволна физиономия като Кайо комшията кога захапе биреното шише преди да се прибири при неговата чума.Срещнах и двама татковци с колички фмола, та се зачудих, бе тия деца като огладнеят какво ги правят.Предполагам мамите им са сложили шуше с мляко за кат огладнеят.Та питам тия мами дето държат да си показват циците не могат ли да си сложат и те по едно шише с мляко, да не говорим че могат да съобразят пребиваването фмола с режима на детето.Напоследък наблюдавам едно явление че дясностоящия е с предимство, няма стоп няма, знак път без предимство - отдясно ли съм съм, аз съм!А пък фмола бяхме с жената да си поднови застраховката, докато я пишеха, дойде един човек и седна да чака, тамън прибирахме полицата и се разплащахме влетя някъф пич и почна да занимава брокерката с неговата си застраховка, оная му вика да седне да изчака реда си, пича обаче вика че нямал навика да чака, нещата при него се случвали сега и веднага.Получи се идна разменя на реплики между присъстващите и голямата работа заяви възмутено че в тоя офис застраховките били скъпи и кракът му нямало да стъпи повече в него,като излизайки заяви че щял да ни чака/мен и другия дето чакаше/ да ни Обесни нещо си.Само дето не каза кога и на кой изход.Та демонстратори и душевни клошари бол, демокрация в действие - "Криворазбраната циливилизация".
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Навсякъде колеги , пълно с ненормалници ... за тоя педал ( дето е на моята възраст , за съжаление ) слизаш и му цепваш някоя друга веждичка ...

На мен ми се е случвало на вътрешно градската магистрала в Перник в 11 през нощта момиченце на около 4-5 годинки да тича до платното , само.. без никой около него .. там колите карат поне с 80-90.. да не говорим че валеше дъжд ..

някакъв ужас е ..
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Днес жена ми вися 2 часа в районното за да предаде едно празно мъжко портмоне с една лична карта в него, което нощес намерихме пред блока, като се прибирахме.
            То чакане, неразбории, обяснения, протоколи.......
            Следващият път, доста ще се замисля, дали да проявяваме гражданска съвест.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Днес жена ми вися 2 часа в районното за да предаде едно празно мъжко портмоне с една лична карта в него, което нощес намерихме пред блока, като се прибирахме.
              То чакане, неразбории, обяснения, протоколи.......
              Следващият път, доста ще се замисля, дали да проявяваме гражданска съвест.
              В подобна ситуация ние (аз и жената) отидохме на адреса по личната карта и намерихме човечеца и жена му, който бяха силно притеснени от това че за загубили документите си.
              Не бих отишъл в полицията, стига да не е крайно наложително... примерно не намериш хората или техни роднини.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тотална малоумщина е. Наскоро с мъжа ми се прибирахме от гости,но беше рано следобеда, светло, сухо, една овца ни искача от страничен път без предимство без да погледне, без нищо, мъжа ми успя да спре и да не се натресе във вратите, зад които седяха две малки деца отзад и още една овца на предната седалка, след което намали и свали прозореца и ние нормално помислихме, че ще се извини, случва се, не ни е видяла ....е да ама не....И двете тъпанарки започнаха да ни обиждат,ама като каруцари буквално и как ние видиш ли сме искали да ги убием, аз съм била курва пък мъжа ми незнам си какъв, ама то не може да се опише с думи за какво става въпрос. Вдигнах прозореца и викам карай бързо щото тия са за психиатрия, по-далече от тях......
                http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                159 1.9JTDm
                156 1.8TS ...exxxx
                145 1.4TS ...exxxx

Comment

Психично болни колкото щеш. Преди няколко дена се прибирам към вкъщи и на един булевард ще правя обратен обаче колата ми хич не завива и винаги се изнасям малко по-встрани за да може, като направя пълен ляв да не се кача на тротоара и зад мен застанал някаф чичак с една китосана корса и в момента, в който правя обратния го чувам как вика "бееее прицеп ли караш беее ... " ... викам "Прицеп карам само на майка ти в ... " и т.н. и т.н. после ма гледа кат натровен. Винаги съм се чудел такива хора дето приказките и действията са им необмислени ... правели ли са си някога сметката, че ще попаднат на някой дет не си е пил кафето и ще слезе да ги натроши.
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    В подобна ситуация ние (аз и жената) отидохме на адреса по личната карта и намерихме човечеца и жена му, който бяха силно притеснени от това че за загубили документите си.
                    Не бих отишъл в полицията, стига да не е крайно наложително... примерно не намериш хората или техни роднини.
                    В случая беше наложително, защото човекът беше от Кърджали.

А и жена ми изнамери някакви законови разпоредби, според които намерени документи трябвало да се предават в полицията а не да се връщат направо на собственика им.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                    Тотална малоумщина е. Наскоро с мъжа ми се прибирахме от гости,но беше рано следобеда, светло, сухо, една овца ни искача от страничен път без предимство без да погледне, без нищо, мъжа ми успя да спре и да не се натресе във вратите, зад които седяха две малки деца отзад и още една овца на предната седалка, след което намали и свали прозореца и ние нормално помислихме, че ще се извини, случва се, не ни е видяла ....е да ама не....И двете тъпанарки започнаха да ни обиждат,ама като каруцари буквално и как ние видиш ли сме искали да ги убием, аз съм била курва пък мъжа ми незнам си какъв, ама то не може да се опише с думи за какво става въпрос. Вдигнах прозореца и викам карай бързо щото тия са за психиатрия, по-далече от тях......
                    Що ли ми звучи познато - кухата перхидролена лейка с джипката на чичко паричко.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:00.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

че на мен ми налитат на бой през ден всякакви дебили...сигурно защото съм очила...знам ли или просто народа тотално се е сбъркал...вече не обръщам внимание
                      Last edited by gboiaj; d.m.y г., 17:24.
                      Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                      Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                      Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                      Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                        че на мен ми налитат на бой през ден всякакви дебили...сигурно защото съм очила...знам ли или просто народа тотално се е сбъркал...вече не обръщам внимание
                        И аз ходя понякога с очилата, ма те са ми само за "четене" и ако някой разчита на този атрибут, ще напраИ голема грешка
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Въпреки гореспоменатите "кръпки" е редно да се спомене и това, че толерантните шофьори (лично мнение) стават все повече. Поне що се касае до градското движение.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

В тази връзка, преди няма и 20-тина минути, някакво подобие на човек е спряло пред нас и комшията не може да си прибере колата, та звъни да пита имам ли гости.
                            Все още се чудя дали да не изляза вън и да свърша някои работи по щайгата. Изисква се огромна воля да седя и да не правя нищо.
                            Това не е народ, това са изроди, това е паплач, не ми се коментира...
                            ALFA? Is there anything else?

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              [/COLOR]
                              ............
                              Що ли ми звучи познато - кухата перхидролена лейка с джипката на чичко паричко.
                              Хахааа, преди нова година май беше чакам си на светофара пред мола, до мен в насрещното платно колона от чакащи да завият към паркинга на мола/щото изчакват пешеходците/ два джипа Ланд Ровер и Тойота Ландкруизер.Ровера тръгва и спира да даде път на някакви пешеходци и Тойоттата го шибна отзад, лекичко нищо сериозно, обаче...слизат русата Златка от Ровера и Черната Златка от Тойотата.Русата застана на "Ф" и вика - ко прайш ма пу*коооо.После не знам, ма явно селския език не е чужд на големата раута, пък аз мислех че са вземали частни уроци по възпитание.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X