Та да ви разкажа една случка от вчера, дето още ме кара да се чудя, аз ли не съм редовен или народонаселението е тоталка избръмчало.
Гергьовден. Градът празен. Всички "граждани" заминали по село да муат агнешко.
Карам си по централната улица, първа кола от след светофара и естественно не бързам, щото на 30м има друг светофар, който още свети червено. Улицата е от две плътна с по две ленти, разделени от двойна непрекъсната. Та насредата, между два та светофара пресичат келеш на около 20-тина години и около 18 годишна овчица. В момента, в който съм ги достигнал с предния край на колата, килешчето се разперва, все едно ще се хлърли напред. Естественно веднага отцепих съединителя и чукнах спирачката, но така ме напъна бяс отвътре, че малко остана да отворя вратата и като оня виц с "мерника" да го просна на плътното.
Помислих да отбия и да ида да го побия
,но имаше коли зад мен и нямаше как. Теглихме му по една звучна с жената и заминахме, но просто още не може да ми го побере акъла, що за идиотщина беше това. Правеше ли си сметка лайното, че ако беше някой по-лабилен, можеше да стане катострофа, или да се уплаши и да завърти волана кам тях и да станат на ваденка, или да ги навре под друг автомобил. Да не говорим, че някой по-кибритлия щеше да запуши движението и да го спука от бой.
Абе въобще на тоя народ му клопа на кухо тавана.
Гергьовден. Градът празен. Всички "граждани" заминали по село да муат агнешко.
Карам си по централната улица, първа кола от след светофара и естественно не бързам, щото на 30м има друг светофар, който още свети червено. Улицата е от две плътна с по две ленти, разделени от двойна непрекъсната. Та насредата, между два та светофара пресичат келеш на около 20-тина години и около 18 годишна овчица. В момента, в който съм ги достигнал с предния край на колата, килешчето се разперва, все едно ще се хлърли напред. Естественно веднага отцепих съединителя и чукнах спирачката, но така ме напъна бяс отвътре, че малко остана да отворя вратата и като оня виц с "мерника" да го просна на плътното.

Помислих да отбия и да ида да го побия

Абе въобще на тоя народ му клопа на кухо тавана.

Comment